Sen kimsin abimisin ?

bunların arkasında karısının doldurusu olmasın?
Muhakkaki vardir, cunku sirf beni sirrimi degil, gider ablalarim, yigenlerimin sirlarinida anlatir kocasina neymis kocasindan birsey saklayamazmis.. bundan dolayi artik kendisine birsey soylenmez hale geldi.. huyunu biliyoruz artik.. abimle tanistirdigimda hic oyle birisine benzemiyordu..

kıskanıyor ve abinizle de aranızı o açıyor yüksek ihtimalle çok saf gördüm sizi
Evet cnm haklisin.. bana diyorki abinle aranizin duzelmesini isterim diyor, bugunde bu laflari soyledi bana.. zaten hersey ilk esle tanistigim donemler baslamisti.. ilk yengeme soylemistim ve orada patlak verdi..

Evet cnm haklisin.. bana diyorki abinle aranizin duzelmesini isterim diyor, bugunde bu laflari soyledi bana.. zaten hersey ilk esle tanistigim donemler baslamisti.. ilk yengeme soylemistim ve orada patlak verdi..
senin evlenmeni ev kurmanı hiç bir şeyini istemiyor belli ki.yani bu kadın çok fena.inşaallah yaptıkları içinde bogulur böyleleri

Aynen canim ... yengem ilk evlendigimde gitmis sevgilimin oldugunu abime soylemis benden habersiz, o onun arkadasi degil, sevgilisi demis.. abimde bundan yola cikarak, dugunume bile adim atmamisti, eski esle tanismak bile istememisti, yine kotu ben oldum, guya onun dusuncelerini ezip gectim konumuna getirdiler beni, o donemler aileminde rizasi fazla yoktu evlilik isine neyse bosandim her insan hata yapabilir .. ama simdiki iliskimde, ailemin rizasini 100% aldim, olumlu hersey..

Yengem sunuda soyledi "buraya alisamaz o bence, zor gozukuyor dedi".. bende dedimki is konusunda sorun olmaz kocan var, vs dedim sakasina gulerekten.. bi baktim abin bunlari bunlari soyledi dedi... demekki fesatlik buradan basliyor.. ki yengem ablalarimin aciklarinida, yegenleriminkinide gider kocasina soyler..

kusura bakmada cnm sen niye laf veriyorsunki milletin agzina.
hem evine gitmem demissin hem kocan avr demissin, kasinmissin biraz.

Kucuk erkek kardesim beni uyarir bazen yengem konusunda, birseyler soylerdi mesela ben inanmazdim.. ama bugun bir kez daha ihanete ugramis hissettim kendimi.. o degil'de komik olan ben saf bir insan degilim.. hata bende.. birde yengem merakindan olsa gerek, abimin facesini eklememi istedi.. guya ne olup bitiyor oradan izleyip kocasina iletcek..

Kucuk erkek kardesim beni uyarir bazen yegem konusunda, birseyler soylerdi mesela ben inanmazdim.. ama bugun bir kez daha ihanete ugramis hissettim kendimi.. o degil'de komik olan ben saf bir insan degilim.. hata bende.. birde yengem merakindan olsa gerek, abimin facesini eklememi istedi.. guya ne olup bitiyor oradan izleyip kocasina iletcek..
hayatları rol bunların.uyanık olmak lazım

senin evlenmeni ev kurmanı hiç bir şeyini istemiyor belli ki.yani bu kadın çok fena.inşaallah yaptıkları içinde bogulur böyleleri
Evet bunu bende farkettim cnm .. suphelendim bir donem tavirlarindan dolayi ama oyle gozukuyor..

Yerinizde olsam gerçekten kavga falan çıkarmadan sakince abime korkmamasını hiçbir adımı atarken sırtınızı ona dayanmayı düşünmediğinizi rahat olmasını söylerdim...
( ama yenge ikili oynuyor bu bariz)

kusura bakmada cnm sen niye laf veriyorsunki milletin agzina.
hem evine gitmem demissin hem kocan avr demissin, kasinmissin biraz.
Cnm ben onun agzina laf vermedimki, sakasina soyledim.. yengemde arkasindan bunlari soyledi.. yerin dibine girdim.. ne diyecegimi sasirdim..

Yerinizde olsam gerçekten kavga falan çıkarmadan sakince abime korkmamasını hiçbir adımı atarken sırtınızı ona dayanmayı düşünmediğinizi rahat olmasını söylerdim...
( ama yenge ikili oynuyor bu bariz)
Yenge evet hem ikili oynuyor, hem beni deniyor, hemde abinle aranizin duzelmesini isterim diyor.. hemde kiskaniyor mesela cocugunu birakir bana ben bakarim.. ertesi gun gelir ogluna der'ki beni unuttunmu sen, ben senin annenim bak ben geldim vsvs.. cocuklarinida kiskanir..Whatsapp durumumu ne zaman degistirsem hemen mesaj atar neden boyle yazdin, noldu birseymi var vs sonrada soylenenleri gidip abime bir guzel iletir tabikide.. hata bende.. ben arkadas gibiyim onunla.. okulda tanismistik.. hosuma gitmisti bende abimle tanistirayim dedim.. ama o gelin ben gorumce demekki beni ezik gormuski bu laflari soyledi..

Ailemden onay aldıysam ki onada ihtiyacım yokda benim abime mok yemek düşer zaten ;)

Ailemden onay aldıysam ki onada ihtiyacım yokda benim abime mok yemek düşer zaten :KK66:
Aynn cnm annem babam onemli onlar birsey demedikten sonra ister sevgilimle tanissin isterse yuzumuze bakmasin cidden umrumda degil.. herkesi memnun etmek icin yasayamam ben

Merhaba arkadaslar,

O kadar moralim bozukki anlatamam.. benim bir tane abim var ilk evliligimde sorun cikaran, eski esi tanimak bile istemeyen.. dugunume gelmeyen.. her neyse bu hikaye bosanmayla sonuclandi zaten.. KONU DIGER BOLUMDE BASLIYOR

Simdilerdeyse hayatimda biri var ciddiyete dogru gidiyoruz Allah nasip ederse, ailemle tanistirdim ailemin onayini aldim sukur.. abimin sirketi var arkadasiyla ortak yonetir.. Ortada hol yol yumurta yokken, yengeme demiski o benden is dilenirse ruyasini gorur onlara is mis yok demis benim sirketimde demis.. beni ilgilendirmez o demis.. dugununede gelmeyecegim demis.. yengeme sen gidersin demis, sanki yarin evleniyorum Tovbe yaaaa... yengemde Masallah'i var herseyi abime iletir A'dan Z'ye birde mesaj atmis bana aaa kusura bakma cok alindin, moralin bozuldu, bilseydim soylemezdim diye.. Inanirmisiniz cocuklarini kendi cocuklarim gibi gorurum, onlara hediye alirim, yediririm iciririm gezdiririm ama nafile... artik evlerine adim atmayi dusunmuyorum.. bende hata...

Ki abinin mutlu olmasinin en buyuk sebeplerinden bir tanesi benim, esiyle onu ben tanistirdim.. ne zaman ailemin karsisina birine cikarsam abim sorun cikartiyor.. sanki bizde kendinden is dilenecekmisiz gibi konusmus.. bundan dolayi moralim cok bozuk... annemi aradim annemde tabiki oglu ya sonucta bosver vs dedi.. annemede kizdim.. yahu simdi soruyorum bu sahiz kim benim kardesimmi, yoksa bana dusmanmi ? Ki sevgilimi bile tanimiyor henuz konusmusluklari bile yok.. simdi ben kalkip sevgilimi abimle nasil tanistirayim ??? tabikide sevgilime birsey soylemicem ama yeter artik ..
Ah ahhhh benim canımmmm abimmmm....Allah sana uzun ömürler versin inşaAllah.Her ne kadar bir çok konuda zıt düşsekte karakter çatışması yaşasakta tercihlerime kararlarıma her zaman saygı duymuştur her zaman yanımda olmuştur. İlişkilerim de evliliklerimde vs asla bana müdahale etmemiştir.Tek söylediği şey "Sen mutlu ol kardeşim inşaAllah çok mutlu olursun" vs demiştir.
Böyle abilerin var olduklarını görünce vallahi çol üzülüyorum kendi adıma da şükrediyorum.Hele benden 1 yaş küçük erkek kardeşim var bana hem erkek hemde kızkardeş olmuştur. Oturur herşeyimi konuşurum dertleşirim keza o da öyle.Zaten annem ve babam da çok ileri görüşlü anlayışlı ve sevgi doludur.
Aile temelinde SEVGİ varsa evlatlar arasında ayırım yapılmazsa eşit davranışlarda bulunulursa ve erkek çocuğuna fazla ego yüklenmezse böyle sorunlar olacağını sanmıyorum.

Ah ahhhh benim canımmmm abimmmm....Allah sana uzun ömürler versin inşaAllah.Her ne kadar bir çok konuda zıt düşsekte karakter çatışması yaşasakta tercihlerime kararlarıma her zaman saygı duymuştur her zaman yanımda olmuştur. İlişkilerim de evliliklerimde vs asla bana müdahale etmemiştir.Tek söylediği şey "Sen mutlu ol kardeşim inşaAllah çok mutlu olursun" vs demiştir.
Böyle abilerin var olduklarını görünce vallahi çol üzülüyorum kendi adıma da şükrediyorum.Hele benden 1 yaş küçük erkek kardeşim var bana hem erkek hemde kızkardeş olmuştur. Oturur herşeyimi konuşurum dertleşirim keza o da öyle.Zaten annem ve babam da çok ileri görüşlü anlayışlı ve sevgi doludur.
Aile temelinde SEVGİ varsa evlatlar arasında ayırım yapılmazsa eşit davranışlarda bulunulursa ve erkek çocuğuna fazla ego yüklenmezse böyle sorunlar olacağını sanmıyorum.
Evet bende kucuk erkek kardesimle kanka gibiyimdir.. ama abime gelince yok iste.. bide ustune ustluk bu laflari duydugumda tepem atiyor.. 29 yasinda koskoca kadinim.. dusun artik cnm.. kararlarimi, hayatimi, gelecegimi.. yarin bir gun sevgilimle evlendigim zaman Allah nasip ederse, adama ne dicem ben.. abim yillardir benimle konusmazmi dicem, seninle tanismak bile istemiyormu dicem, yada bunlari bunlari soyledimi dicem.. hadi bunuda gectim bu adam bana abin neden dugunde yok demicekmi ...yokkk yaaa kimseyi memnun etmek icin yasayamam ben.. bitti o gunler ...

Suç yengende doldurmuş belliki konu bundan ibaret değil yani belli ...

Belkide abin öyle bisi dememistir bile asli astarı önemli ...

Sıkma kendini.

Evet bende kucuk erkek kardesimle kanka gibiyimdir.. ama abime gelince yok iste.. bide ustune ustluk bu laflari duydugumda tepem atiyor.. 29 yasinda koskoca kadinim.. dusun artik cnm.. kararlarimi, hayatimi, gelecegimi.. yarin bir gun sevgilimle evlendigim zaman Allah nasip ederse, adama ne dicem ben.. abim yillardir benimle konusmazmi dicem, seninle tanismak bile istemiyormu dicem, yada bunlari bunlari soyledimi dicem.. hadi bunuda gectim bu adam bana abin neden dugunde yok demicekmi ...yokkk yaaa kimseyi memnun etmek icin yasayamam ben.. bitti o gunler ...
Sevgilin ne olursa olsun el adamı abin konusunda seni anlamayabilir sen yinede abini kötüleme canım.
Sana nacizhane bir tavsiye vereyim.
Sevgiline abinin şizofreni olduğunu ilaç kullandığını vs söyle.
"Küçüklüğünden beri abim böyle kimseye güvenmez paranoyaları var.Hele ilk tanıştığı kimselere karşı önyargılı yaklaşır en büyük sorunu da hasta olduğunu kabul etmiyor yengem onu iyi idare ediyor.
Şimdi seni abimle tanıştırsam belki de seninle tanışmak bile istmeyecek istese bile seni kıskanıp düğünümüze bile gelmeyebilir senden ricam abimi hoş gör sağlıklı düşünemiyor ne derse desin ne yaparsa yapsın umursama kafana takma"
Diye söyle.
Bundan sonra karşılaşacağınız bir sorun olursa en azından zemin hazırlamış olursunuz ;)

Sevgilin ne olursa olsun el adamı abin konusunda seni anlamayabilir sen yinede abini kötüleme canım.
Sana nacizhane bir tavsiye vereyim.
Sevgiline abinin şizofreni olduğunu ilaç kullandığını vs söyle.
"Küçüklüğünden beri abim böyle kimseye güvenmez paranoyaları var.Hele ilk tanıştığı kimselere karşı önyargılı yaklaşır en büyük sorunu da hasta olduğunu kabul etmiyor yengem onu iyi idare ediyor.
Şimdi seni abimle tanıştırsam belki de seninle tanışmak bile istmeyecek istese bile seni kıskanıp düğünümüze bile gelmeyebilir senden ricam abimi hoş gör sağlıklı düşünemiyor ne derse desin ne yaparsa yapsın umursama kafana takma"
Diye söyle.
Bundan sonra karşılaşacağınız bir sorun olursa en azından zemin hazırlamış olursunuz :KK66:
Evet cnm zaten bende abimi kotulemeyi dusunmuyorum.. sevgilimide hic bisey soylemicem .. kendisi yasasin gorsun..

Merhaba arkadaslar,

O kadar moralim bozukki anlatamam.. benim bir tane abim var ilk evliligimde sorun cikaran, eski esi tanimak bile istemeyen.. dugunume gelmeyen.. her neyse bu hikaye bosanmayla sonuclandi zaten.. KONU DIGER BOLUMDE BASLIYOR

Simdilerdeyse hayatimda biri var ciddiyete dogru gidiyoruz Allah nasip ederse, ailemle tanistirdim ailemin onayini aldim sukur.. abimin sirketi var arkadasiyla ortak yonetir.. Ortada hol yol yumurta yokken, yengeme demiski o benden is dilenirse ruyasini gorur onlara is mis yok demis benim sirketimde demis.. beni ilgilendirmez o demis.. dugununede gelmeyecegim demis.. yengeme sen gidersin demis, sanki yarin evleniyorum Tovbe yaaaa... yengemde Masallah'i var herseyi abime iletir A'dan Z'ye birde mesaj atmis bana aaa kusura bakma cok alindin, moralin bozuldu, bilseydim soylemezdim diye.. Inanirmisiniz cocuklarini kendi cocuklarim gibi gorurum, onlara hediye alirim, yediririm iciririm gezdiririm ama nafile... artik evlerine adim atmayi dusunmuyorum.. bende hata...

Ki abinin mutlu olmasinin en buyuk sebeplerinden bir tanesi benim, esiyle onu ben tanistirdim.. ne zaman ailemin karsisina birine cikarsam abim sorun cikartiyor.. sanki bizde kendinden is dilenecekmisiz gibi konusmus.. bundan dolayi moralim cok bozuk... annemi aradim annemde tabiki oglu ya sonucta bosver vs dedi.. annemede kizdim.. yahu simdi soruyorum bu sahiz kim benim kardesimmi, yoksa bana dusmanmi ? Ki sevgilimi bile tanimiyor henuz konusmusluklari bile yok.. simdi ben kalkip sevgilimi abimle nasil tanistirayim ??? tabikide sevgilime birsey soylemicem ama yeter artik ..
Arada sadece kanbagi var diye yapilan abukluklari alttan almayin bence.
Bir kardesin var dugunune katilmamak nedir.
Salin gitsin hayatinizdan daha mutlu olursunuz bence. Senin gibi abim yok ta diyin kendini bi bok sanmaya devam etmesin

Arada sadece kanbagi var diye yapilan abukluklari alttan almayin bence.
Bir kardesin var dugunune katilmamak nedir.
Salin gitsin hayatinizdan daha mutlu olursunuz bence. Senin gibi abim yok ta diyin kendini bi bok sanmaya devam etmesin
Yengem bize geldiginde, yemek yaparimki abim isten gelecek, cocuklar ac kalmasin, yengem ac kalmasin diye.. ve bunun karsiligi bu laflar.. yeterince darbe yedim..

Back
X