Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

benim kaynana yiyip içip oturan tiplerden
evde bekar görümcem var yaklaşık 40 yaşlarında
ona yaptıyor tüm işlerini,
genelde temizler fakat kaynamaöm yemek ortasında gaz çıkartır burun karıştırır falan filan ...
kızı temizdir Allahtan fakat görüşmediğim beni pek de ilgilendirmiyor bu saatten sonra temiz ya da pis oluşları

Son düzenleme:
allah'ım inşallah kayınvalide adayım temizdir..gerçekten çok önemli ben tanışmaya gittim temizdi ama evleride yeniydi yani bi çok eşyasını yenilemiş onunda etkisi olabilir temiz gördüm umarım öyle devam eder.

Benim görümcem de bana geldi halıya bir şey döktü gitti mutfaktan sebze meyve yıkadığım plastik kabı aldı içine su doldurdu, biz bezi içine batırıp batırıp halıyı sildi. Ben de bir daha kullanmadım onu, yenisini aldım. Kendileri ailecek çok temizlerdir, yerleri, tezgahları, lavaboları sildikleri bezleri, normal kıyafetlerle ve yüz havluları ile aynı anda makinada yıkıyorlar. Bir gün benim beyaz bir gömleğim vardı, nevresimlerle atıyordu ben de aldım elinden napıyorsun ben ona kaç para verdim nevresimle atılır mı rengi gider dedim. Ayyyyy yazdıkça aklıma geliyor, bizimkiler hep sofrada tabaklardan artan yemekleri tencereye geri boşaltıyorlar, ertesi gün ısıtıp tekrar yiyorlar. Ben onlardayken önceki günkü yemekleri yemiyorum sadece o günkü yemek neyse onu yiyorum. Çorbayı bile öyle yapıyorlar. Allah aşkına bu aranızda birine normal geliyor mu? Ayrıca ertesi gün misafir varsa ona da o yemekten yediriyorlar. Bizim düğünde daha beterdi, evde kırk elli kişi var aman yabancı kimse yok diyip akrabaları da artan yemekleri geri döktüler tencerelere.

kendisinden pek haz etmesemde benim kaynana baya titizdir. hem titiz hem pratiktir. bir yemekler yapar hayran kalırım. mutlaka sorarım nasıl yaptın diye. evi de hem sade hem pırıl pırıl dır.

aman allahım artan yemekleri tekrar tencereye dökmek mi? bu devirde böyle insanlar hala var demek ki. hiç mi bişey görmemişler yawww

sanki benim kaynanamdan bahsediyormuş gibi :) vallaha garip oldum

Lezzetli ama pis yemek ler yemektense, lezzetsiz ama temiz olanını tercih ederim.. Önemli olan hijyendir..

Ne demek mutfak bezine burun silinmesi, sonrada o bezin bulaşıklarla birlikte yıkanması.. Akıl alır gibi değil.. Allah sabır versin canım..

Benim k.walidemde temizdir.Yemeklerini de tertemiz yapar dikkatlidir.

Banada çok hızlısın der.Camlarını sildiğimde hem temiz hemde çok hızlı siliomuşum.Farkında deilim ama oyalanmayı sevmem.Bi işe başladıysam sonunu mutlaka getirmeliyim

İnanın okurken midem bulandı Iğğk.

Hadi onlar yabancı yok diyor ama siz yabancısınız bir kere.
Zaten çözümü bulmuşsunuz siz eski olan şeyi yemeyerek.
Nasıl bir midedir görgüdür anlamadım.
Bunun ne fakirlikle ne başka birşeyle ilgisi yok.
En fakiri bile temiz olduktan sonra olabiliyor.
Tamamen pislikten yapıyorlar demek ki.

Neden yiyebilecekleri kadarını tabaklarına koymayı/koydurmayı akıl edemezler ki..

çok temiz ya kalan yemekleri lavabo yağlanmasın diye wc'ye döküyor

ama ona kalsa oo çok temiz.. diyoki: ben okadar temiz değildim ama yinede evime gelen giden oluyodu.. aksine kimse gelmiyodu evine.
nişanlıydım eve bı gırıyodum agır bi koku var evde.. buzdolabı leş hiç silinmemil.halıların üstü bir karış toz, vitrinler tozdan gözükmüyo rengi bile, mutfak yağ içinde davlumbaz fayanslar artık senelerın birikimi çıkmıyo ne yapsan.

yani anlıycanız leş gibi bir eve geldim evi adam ettim sonunda. şimdi düzenli olarak haftasonları a'dan z'ye temızlıgımı yapıyorum.o bişeye karısmıyo.aman karışmasın zaten..

temizlıkten hiç anlamıyo..

wc yw mı döküyor günah ya günahh çarpılıverır bı gun

aman allahım artan yemekleri tekrar tencereye dökmek mi? bu devirde böyle insanlar hala var demek ki. hiç mi bişey görmemişler yawww

Allah aşkına sadece bana garip gelmiyor dimi bu size de öyle geliyor, ben burda kafayı yicem. Bana geldiklerinde de sofrayı kaldırıyoruz, kalan yemekleri hemen tencereye boşaltıyorlar ben onlar gidince döküyorum. Tamam günah ama midem almıyor. Bizde herkes kendi yiceği kadar yemek alır tabağına, kardeşim falan tabağını bitirmezse annem o tabağı ayrı koyar, başka zaman kendisi yer. Kahvaltıları daha vahim, reçeller aylarca sofraya inip kalkar dökmezler, artık koyulaşıp araba yağı gibi oluyor, kahvaltıya oturduğum zaman iştahım otomatikman gidiyor.

Hayatımda asla duymayacağımı sandığım,hatta aklımın ucundan bile geçmeyecek birşeyi kkda öğrenmiş ve duymuş oldum.

Wc ye yemek dökmek!
Bunu yapan kadının aklı dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum!
Normal bir insanın yapacağı birşey değil bu..
Kesinlikle akli dengesi yerinde değil.
Allah tan korkan zaten wc ye dökmeyi akıl edemez.
Mutfak lavobosu elbette yağlanacak,sende cifleyeceksin be kaynana.
Bune pislik bu ne şartsızlık şurtsuzluk ya...
Böyle bir kadının evine çay içmeye bile gitmem ben.

Kaynanamın elleri kolları dert görmesin ki çok temizdir.

Yemeğin wc ye döküldüğünüde ilk kez duydum....bunlar demekki ne allahtan korkuyorlar ne kuldan utanıyorlar...

Benimkide pek temiz sayılmaz daha çok örgüsüne düşkün.Örgü örmekten temizliğe fırsatı kalmıyor :)
Banada karışmaz ama..

ben benim kaynanaya pis diyodum daha pisleride varmış wc olayı çok kötü ya midem bulandı hoş benimkide buzdolabının arkasına domates saklar ne alaka anlamadım ama :26::26:

Yemeğin wc ye döküldüğünüde ilk kez duydum....bunlar demekki ne allahtan korkuyorlar ne kuldan utanıyorlar...

Dediğim gibi bunu normal olan ev kadınları yapmaz.

Ne tertemiz anneler var şu dünyada..
Mesela sıtrf bu yüzden psikologdan yardım alabilir bu kadın.Çünkü inanaılmazın ötesinde.

Oldu olacak çaydanlığın içindeki kalan çaylarıda wcye boşaltsın bari:44:
Sebzelerin çöplerini,tavada kalan yumurta artıkarını falan iğğğ

Benim annem çok temizdir resmen titizdir öyle diyim...
Annem kayınvalidemlerde hayatta rahat oturamaz
Kayınvalidem herzaman üstünkörü temizlik yapar hiç dip köşe temizlik yaptığını görmedim...bulaşıkları yıkar suyunu bırakır birdahaki sefere kullanır...neymiş efendim israf olmasın...eşim kaç kez uyardı ama anlamıyor işte..böyle gelmiş böyle gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…