ayyy ne tuaf şeyler okudum ya. insan bu kadar pis olabilir mi ki?
etrafımda öğle pis insanlar olsa ne yaparım acaba?
şükür benim kayınvalidem çok titiz bir kadındır. saat sabah onda evini silmiş süpürmüş olur. yaptığıda yenir gözüm arkada kalmaz temizlik açısından ama biraz yağlı yapar bende onun için zorlanarak yerim.
uffff sinirlerim hopladı ya...
aman allahım artan yemekleri tekrar tencereye dökmek mi? bu devirde böyle insanlar hala var demek ki. hiç mi bişey görmemişler yawwwBenim görümcem de bana geldi halıya bir şey döktü gitti mutfaktan sebze meyve yıkadığım plastik kabı aldı içine su doldurdu, biz bezi içine batırıp batırıp halıyı sildi. Ben de bir daha kullanmadım onu, yenisini aldım. Kendileri ailecek çok temizlerdir, yerleri, tezgahları, lavaboları sildikleri bezleri, normal kıyafetlerle ve yüz havluları ile aynı anda makinada yıkıyorlar. Bir gün benim beyaz bir gömleğim vardı, nevresimlerle atıyordu ben de aldım elinden napıyorsun ben ona kaç para verdim nevresimle atılır mı rengi gider dedim. Ayyyyy yazdıkça aklıma geliyor, bizimkiler hep sofrada tabaklardan artan yemekleri tencereye geri boşaltıyorlar, ertesi gün ısıtıp tekrar yiyorlar. Ben onlardayken önceki günkü yemekleri yemiyorum sadece o günkü yemek neyse onu yiyorum. Çorbayı bile öyle yapıyorlar. Allah aşkına bu aranızda birine normal geliyor mu? Ayrıca ertesi gün misafir varsa ona da o yemekten yediriyorlar. Bizim düğünde daha beterdi, evde kırk elli kişi var aman yabancı kimse yok diyip akrabaları da artan yemekleri geri döktüler tencerelere.
hakkıını yiyemem benim kayınvalidem oldukça titizdir.. temizlikte ve yemektede bana on basaar..çok düzenlidir evi pırıl pırıldır..bir yemekler börekler yaparkii parmaklarını yersin..
hatalarını görsemde bilsemde bazen kızsamda özünde çok iyidir ve severim.
Benim görümcem de bana geldi halıya bir şey döktü gitti mutfaktan sebze meyve yıkadığım plastik kabı aldı içine su doldurdu, biz bezi içine batırıp batırıp halıyı sildi. Ben de bir daha kullanmadım onu, yenisini aldım. Kendileri ailecek çok temizlerdir, yerleri, tezgahları, lavaboları sildikleri bezleri, normal kıyafetlerle ve yüz havluları ile aynı anda makinada yıkıyorlar. Bir gün benim beyaz bir gömleğim vardı, nevresimlerle atıyordu ben de aldım elinden napıyorsun ben ona kaç para verdim nevresimle atılır mı rengi gider dedim. Ayyyyy yazdıkça aklıma geliyor, bizimkiler hep sofrada tabaklardan artan yemekleri tencereye geri boşaltıyorlar, ertesi gün ısıtıp tekrar yiyorlar. Ben onlardayken önceki günkü yemekleri yemiyorum sadece o günkü yemek neyse onu yiyorum. Çorbayı bile öyle yapıyorlar. Allah aşkına bu aranızda birine normal geliyor mu? Ayrıca ertesi gün misafir varsa ona da o yemekten yediriyorlar. Bizim düğünde daha beterdi, evde kırk elli kişi var aman yabancı kimse yok diyip akrabaları da artan yemekleri geri döktüler tencerelere.
Benim görümcem de bana geldi halıya bir şey döktü gitti mutfaktan sebze meyve yıkadığım plastik kabı aldı içine su doldurdu, biz bezi içine batırıp batırıp halıyı sildi. Ben de bir daha kullanmadım onu, yenisini aldım. Kendileri ailecek çok temizlerdir, yerleri, tezgahları, lavaboları sildikleri bezleri, normal kıyafetlerle ve yüz havluları ile aynı anda makinada yıkıyorlar. Bir gün benim beyaz bir gömleğim vardı, nevresimlerle atıyordu ben de aldım elinden napıyorsun ben ona kaç para verdim nevresimle atılır mı rengi gider dedim. Ayyyyy yazdıkça aklıma geliyor, bizimkiler hep sofrada tabaklardan artan yemekleri tencereye geri boşaltıyorlar, ertesi gün ısıtıp tekrar yiyorlar. Ben onlardayken önceki günkü yemekleri yemiyorum sadece o günkü yemek neyse onu yiyorum. Çorbayı bile öyle yapıyorlar. Allah aşkına bu aranızda birine normal geliyor mu? Ayrıca ertesi gün misafir varsa ona da o yemekten yediriyorlar. Bizim düğünde daha beterdi, evde kırk elli kişi var aman yabancı kimse yok diyip akrabaları da artan yemekleri geri döktüler tencerelere.
aman allahım artan yemekleri tekrar tencereye dökmek mi? bu devirde böyle insanlar hala var demek ki. hiç mi bişey görmemişler yawww
Yemeğin wc ye döküldüğünüde ilk kez duydum....bunlar demekki ne allahtan korkuyorlar ne kuldan utanıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?