SEN NASIL DOKTORSUN!!!

Mutlaka şikayet etmelisiniz artık kimseye güvenemeyecek miyiz ya

Bir doktor olarak çok üzüldüm doğrusu.. yani kesinlikle inanmak istemiyorum üç kuruşa tenezzül edip böyle birsey demiş olamaz.. çok buhranlı bir anına denk geldi heralde..

Bir doktor olarak çok üzüldüm doğrusu.. yani kesinlikle inanmak istemiyorum üç kuruşa tenezzül edip böyle birsey demiş olamaz.. çok buhranlı bir anına denk geldi heralde..
Böyle bir ihmalin sorumsuzluğun asla açıklaması olamaz,
Her en olursa olsun bahsedilen bir can emin olmadan asıl böyle bir karar verebilir.
13 haftalık hamileydim ilk gittiğim doktor kalbi durmuş dedi yıkıldım amam inanmadım başka bir hastaneye gittim o da aynısını söyledi ama birde detaylı da bakalım riske atmayalım dedi renkli usg de hoca ile birlikte tekrar baktılar 3 doktorun onayından sonra ancak kürtaja razı oldum.
Nasıl bir çırpıda böyle bir karar verebilir, bu kadar basit olamaz.
Herkes hata yapabilir, herkes yanılabilir bizlerde işimizde hatalar yapıyoruz ama söz konusu bir can ise asla üzerinde tekrar tekrar durulmadan adım atılamaz, olmamalı.

diyecek bir şey bulamadım resmen.
insanlıktan çıkmış bir doktor.
dini imanı para olmuş demek.
ama böyle gitmez bir yerde ayağına dolanır bu yaptıkları.

Yazdığım şey yanlış anlaşılmış olmalı. Çok buhranlı bir anına gelmiş derken ironi yapmaya çalışmıştm. Elbette ki bu durum bir idrar yolu enfeksiyonunu atlamak, yahut farklı ilaç yazmak gbi birşey degil. Tekrar belirteyim ki çok üzüldm..

Söz konusu çocuklar olunca gözüm dönüyor, kusura bakmayın yanlış anlamışım.
Sizleri tenzih ederim mutlaka işini layıkıyla yapan doktorlarımız vardır ama içlerinden işe yaramazları da çıkmıyor değil.
O kadar rahat davranıyorlar ki, evet bazı durumlar onlar-sizler için alışılagelmiş olabilir ama hastalar, hasta yakınları, anneler ve anne adayları bu kadar sağ duyulu bu kadar özverili olamıyor maalesef.
Ben kanamalı olarak acil gittim önce kapıda bekletildim sonra odaya girdiğimde doktor hanımın keyfi telefon görüşmenin bitmesini.
Evet o saatten sonra yapılacak bir şey yoktu ama ya olsaydı?
Benim içim dolup taşarken evladımı kaybetme korkusu içindeyken bu kadar rahat olmak zorunda mıydı?
Yada bebeğimin kalbinin durduğu pat diye yüzüme vurulduğunda kendi kendime çataldan kalkıp paravanda üstümü giyinmeye çalıştığım esnada yere yığılırken yanıma gelmeye çalışan eşimi müsaade edin giyinsin diyen biri nasıl doktor olabilir.
Eşim onu dinledi mi tabii ki hayır beni kaldırdığı gibi çıktık odadan, biraz vicdan biraz sağduyu...

tamamda catlicam simdi
kalbini dinlerken sizde duymadinizmi?
ultrasyonami girdiniz?
kürtaji o anmi yapmak istedi
bebegin kalbi carpmiyo diye rapor verdimi?

ben pazartesi gunu acile gittim kanamam vardi
kan tahlili, idrar tahlili en sonunda ultrasyon
ve bebegimin kalp atisini duydum ekografide gördümde
bu yuzden merak ediyorum ozell hastahane ustelik gittiginiz
bir anlatsaniz ?

[QUOTE="CitlembiK, post: 36947244, member: 347]Söz konusu çocuklar olunca gözüm dönüyor, kusura bakmayın yanlış anlamışım.
Sizleri tenzih ederim mutlaka işini layıkıyla yapan doktorlarımız vardır ama içlerinden işe yaramazları da çıkmıyor değil.
O kadar rahat davranıyorlar ki, evet bazı durumlar onlar-sizler için alışılagelmiş olabilir ama hastalar, hasta yakınları, anneler ve anne adayları bu kadar sağ duyulu bu kadar özverili olamıyor maalesef.
Ben kanamalı olarak acil gittim önce kapıda bekletildim sonra odaya girdiğimde doktor hanımın keyfi telefon görüşmenin bitmesini.
Evet o saatten sonra yapılacak bir şey yoktu ama ya olsaydı?
Benim içim dolup taşarken evladımı kaybetme korkusu içindeyken bu kadar rahat olmak zorunda mıydı?
Yada bebeğimin kalbinin durduğu pat diye yüzüme vurulduğunda kendi kendime çataldan kalkıp paravanda üstümü giyinmeye çalıştığım esnada yere yığılırken yanıma gelmeye çalışan eşimi müsaade edin giyinsin diyen biri nasıl doktor olabilir.
Eşim onu dinledi mi tabii ki hayır beni kaldırdığı gibi çıktık odadan, biraz vicdan biraz sağduyu...
[/QUOTE]
İnanın anlayabiliyorum sizi.. aynı insanlarla beraber çalışmakta çok zor. Ben acil hekimiyim. Bazen kendisine hasta yönlendirdiğimiz uzmanlar oluyor işin içinden çıkamadığımız için. Azarlar gbi tavırlar, neden gönderdin bunu diye paylamalar.. vicdan başka şey..

Hastahane bashekimligine şikatetimizi belirttik saglik bakanligina ise mail ve telefon araciligi ile ulastik. Elimde bebegin ultrasyon resimleri ve doktorun yazmis oldugu rapor var yani istesede aksini iddia edemez. Lanet olsun ucuzz atlattik....

Size çoook geçmiş olsun... olayın peşini bırakmayıp şikayetçi olduğunuz için de teşekkür ediyorum..

o an icinmi kürtaj yapmak istiyordu?
kalbinin sesini duymadimi ultrasyonda sesi acik degilmiydi?
Evet canm o an kabul etsek kurtaji yapacakti kndinden cok emindi. Sizin sagliginiz filan soz konusu dedi ama bn ikna olmadim mutlaka kndi doktorumda gorsun istedim sonucta bn o hstahaneye grip oldugum icin gitmistim soz konusu bebegim secici oluyorum v bir tane doktor seciorum kndime isinin ehli olan

buyuk gecmis olsun sapasaglam yasayan bebegi alacakti
yanina birakmayin lutfen
kac kadinin cani yanar yada yanmistir boyleleri yuzunden
doktorlar canimizdir cigerimizdirde bazilari cidden kasap

skandal!!!
Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.

32 haftalık doğum sancım başlamıştı.doktor doğum başlamış diyerek beni doğum haneye gönderirken gözlerimin içine bakarak bebeğinin ciğerleri gelişmemiş yaşayamaz ölür dediğinde dünya başıma yıkıldı, eşim hemen itiraz etti başka hastaneye gitmek istiyoruz diye, biz kendi isteğimizle ayrıldığımıza dair imza atarken istersen dünyanın öteki ucuna git ciğeri gelişmemiş bebek yaşayamaz dedi,bıyık altından gülerek.sanki kafamdan aşağı kaynar sular döküldü, yıkılmıştım, o an bebeğim karnımı tekmeliyordu. ben kahroluyordum bir kaç saat sonra öleceğini düşünerek. diğer hastanedeki doktor ağlamaktan bitmiş halimi görünce bu haftalarda doğan ve yaşayan bir sürü bebek olduğunu hatta daha küçükleri olduğunu söylediği halde ben bozulmuş plak gibi sürekli bebeğim ölecek bebeğim ölecek diye ağlıyordum.. doktora eşim bir önceki hastenede doktor bebeğin ciğerleri gelişmediği için ölecek dediğini söylediğinde doktor şok olmuştu. doktor olduğuna emin misiniz diye sormuştu. ve bana ciğer geliştirici iğne vurup doğuma aldılar şimdi kızım 5 yaşında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…