SEN NASIL DOKTORSUN!!!

Bunlar diplomayı nereden alıyorlar? Sağlam bebeği alacak, hasta mıdır nedir... Çok sinirlendim. Şikayet edin bakanlığa.

Alamadim yani siz he deseydiniz hemen kürtajmi olucakti? Nasil varmis bu kaniya?Bi ikinci doktorun bakmasi gerekmiyormu yasal olarak, yani onaylamasi bebegin yasamadigini? Verilmis sadakaniz varmis, iyiki bekleyip kendi doktorunuza basvurmussunuz, ama sikayet edin lütfen...

Allah bagislasin bebeginizi. Lutfen yanina kalmasin. Benzr bsey basima gelse o doktora anasindan emdigi sutu burnundan getirmezsem en adi insanim. Pislik insan ziyani. Bnm yavrum onun kazanacagi 3 kurustan degersiz mi?

şikayet ettiğinizi yazmıştınız, ilgili birisi geri dönüş yaptı mı, ne dediler?

Allah o doktor müsveddesinin yanına bırakmasın bunu!Boyle pisliklerin diplomasının iptal olması gerek.Size de çok geçmiş olsun büyük bir travma atlatmışsınız.

Şok oldum çok korkunç yani kalp atışı kaçırılacak bir detay değil..Elinizde rapor vs varsa süründürün görsün gününü...

bu konu o kadar ciddi ki, televizyon haberlerine bile çıkar şikayet etseniz. canlı canlı bebeği almak ne demek ya. bu konuyu takip edeceğim. ama konu sahibi de yazsa iyi olurdu. bugün geri dönüş yapmaları gerekirdi bence...

Hastahane bashekimligine şikatetimizi belirttik saglik bakanligina ise mail ve telefon araciligi ile ulastik. Elimde bebegin ultrasyon resimleri ve doktorun yazmis oldugu rapor var yani istesede aksini iddia edemez. Lanet olsun ucuzz atlattik....
çok iyi yapmışsın canım
verilmiş sadakan varmış
pis kasap!!!

Evet geri dönüs yapildi olayla ilgili sorusturma baslatildi hastahane bashekimligi kndilerini haklamaya calissada bizim isin pesini birakmaya niyetimiz yok....

Çok geçmiş olsun. Hiç kimseye güvenimiz kalmadı artık yazıklar olsun.

Başhekimlik ne diyor aklamak için? Nasıl savunuyor o bebek kasabını?

yemin ediyorum elim ayağım titredi okurken... Allah'ım şahit bunlara. Allahtan sen de bilinçlisin canım inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun... Ya bir de böyle dan diye söylemeleri yok mu...

Bence kadın doğumcudan belge al bebeğinin sağlıklı olduğuna dair sonra git o kadını şikayet et. başkasının başını yüreğini yakmasın.

ne diyorsun sen
hayretler içinde kaldım
o kadının karşısına dikilip hesap sor mutlaka
gerizekalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…