- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
bu çok büyük bir skandal mutlaka şikayet edin, inanılacak gibi değilMerhaba kizlar dun gece vucut agrisi ve ates nedeni ile adi batasica bi ozel hastahaneye gittim. Muayene ettikten snra atesimin v tansiyonumun yuksek oldugunu fakat gebe oldugum icin ilac veremeyeceklerini verseler bile kadin dogum doktoru kontrolu altinda verebileceklerini soylediler v bni hstahanenin nobetci kadin doktoruna yonlendirdiler. Sozde doktor olan sahsiyet bna bebeginizin kalbi durmus sizin sagliginiz acisindan kurtaj yapabiliriz dedi. Sok gecirdim o an.. Cunku o kucucuk kalbin atisini hissedebiliyordum. Bir hisimla kalktim sedyeden. Butun gece uyku girmedi gozume bugun kndi doktoruma gittim v bebegimin saglikli oldugunu ogrendim. iyiki o malum doktora degilde analik hissime guvenmisim. Rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin. Her onune gecende doktor olmasin lutfen.....
Hastahane bashekimligine şikatetimizi belirttik saglik bakanligina ise mail ve telefon araciligi ile ulastik. Elimde bebegin ultrasyon resimleri ve doktorun yazmis oldugu rapor var yani istesede aksini iddia edemez. Lanet olsun ucuzz atlattik....
hani diyorum o an bi terslik oldu anlayamadı ama kesin bi sonuç olmadan nasıl böyle bişey der. ya siz o an ki sokla gerçekten kalbi atan yavrunuzu kaybetseydiniz allah korusun.. bence kesinlikle gidin konuşun benim oğluma da 30 dk seansta otizim teşhisi koyan bir pedagog vardı. o an ki hislerimin inan tarifi yok.. kesinlikle peşini bırakma ..Evet kizlar kesinlikle abartmiyorum sapasaglam bebegi almayi teklif etti bana. Yanmda esimde vardi bn ates sikayeti ile gidiorum v kndimi kadin dogum masasinda buluyorum.Doktor bana bebegin kalbi atmiyor derken bn icimdeki o cani hissedebiliyordum.O masadan nasil kalktim anlatamm size resmen ecel teri döküyordum:-(
Allah onu kahretsin.Ben olsam bashekimlige ve saglik bakanligina sikayet ederim.pislik 3kurus ICIn evladinizi katledecek.Merhaba kizlar dun gece vucut agrisi ve aicines nedeni ile adi batasica bi ozel hastahaneye gittim. Muayene ettikten snra atesimin v tansiyonumun yuksek oldugunu fakat gebe oldugum icin ilac veremeyeceklerini verseler bile kadin dogum doktoru kontrolu altinda verebileceklerini soylediler v bni hstahanenin nobetci kadin doktoruna yonlendirdiler. Sozde doktor olan sahsiyet bna bebeginizin kalbi durmus sizin sagliginiz acisindan kurtaj yapabiliriz dedi. Sok gecirdim o an.. Cunku o kucucuk kalbin atisini hissedebiliyordum. Bir hisimla kalktim sedyeden. Butun gece uyku girmedi gozume bugun kndi doktoruma gittim v bebegimin saglikli oldugunu ogrendim. iyiki o malum doktora degilde analik hissime guvenmisim. Rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin. Her onune gecende doktor olmasin lutfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?