- 17 Temmuz 2011
- 476
- 435
- 108
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
Hastahane bashekimligine şikatetimizi belirttik saglik bakanligina ise mail ve telefon araciligi ile ulastik. Elimde bebegin ultrasyon resimleri ve doktorun yazmis oldugu rapor var yani istesede aksini iddia edemez. Lanet olsun ucuzz atlattik....
Evet geri dönüs yapildi olayla ilgili sorusturma baslatildi hastahane bashekimligi kndilerini haklamaya calissada bizim isin pesini birakmaya niyetimiz yok....
evet arkadaşım bu işin peşini lütfen bırakma. eğer doktor o gece ultrason bozuk ise ve bunu farkedememiş olsa bile hemen kürtaj teklifinde bulunması normal değil. seni neden hastaneye yatırmadı ileri tetki yaptırmadı herşey ultrason cihazıyla mı belli oluyor. kan tahlili nst yokmuymuş. nst de kalp atışı dinleniyor. vs. bu şekilde de hastane yönetimine bilgileriniz katarabilirsiniz. ayrıca 3 değil 30 yıllık hekim olsun hata payı herzaman vardır. sonuçta bu insan.Arkadaşlar hassasiyetinizden dolayi hepinize cok teşekkür ederim. Hstahanenin kndini savunma sekli aynen şöyle "Doktorumuz 3yildir burada gorevli ve isini de iyi yapan biri o an şansiniza ultrason cihazi bozulmus ve bebegin kalp atislari duyulmamis olabilir." Var mi boyle bir sacmalik? Rabbim yüzümüze bakti şükürler olsun. Tazminat davasi ile isin halledilmesi isteniyor ama bn kimsenin parasinda degilim mesleginden olmasi icin elimizden geleni ardimiza koymiycaz. Parasi pulu herseyi onun olsun yeterki kimsenin cani yanmasin!!!
Merhaba kizlar dun gece vucut agrisi ve ates nedeni ile adi batasica bi ozel hastahaneye gittim. Muayene ettikten snra atesimin v tansiyonumun yuksek oldugunu fakat gebe oldugum icin ilac veremeyeceklerini verseler bile kadin dogum doktoru kontrolu altinda verebileceklerini soylediler v bni hstahanenin nobetci kadin doktoruna yonlendirdiler. Sozde doktor olan sahsiyet bna bebeginizin kalbi durmus sizin sagliginiz acisindan kurtaj yapabiliriz dedi. Sok gecirdim o an.. Cunku o kucucuk kalbin atisini hissedebiliyordum. Bir hisimla kalktim sedyeden. Butun gece uyku girmedi gozume bugun kndi doktoruma gittim v bebegimin saglikli oldugunu ogrendim. iyiki o malum doktora degilde analik hissime guvenmisim. Rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin. Her onune gecende doktor olmasin lutfen.....
usg ler bozuk diye nice canlar almıştır kim bilir o halde...son kürtajları hep araştırılsın o zaman..böyle saçma bir açıklama mı olur.Arkadaşlar hassasiyetinizden dolayi hepinize cok teşekkür ederim. Hstahanenin kndini savunma sekli aynen şöyle "Doktorumuz 3yildir burada gorevli ve isini de iyi yapan biri o an şansiniza ultrason cihazi bozulmus ve bebegin kalp atislari duyulmamis olabilir." Var mi boyle bir sacmalik? Rabbim yüzümüze bakti şükürler olsun. Tazminat davasi ile isin halledilmesi isteniyor ama bn kimsenin parasinda degilim mesleginden olmasi icin elimizden geleni ardimiza koymiycaz. Parasi pulu herseyi onun olsun yeterki kimsenin cani yanmasin!!!
hayır değil bence paylaşsın ben paylaşmıştım..Çok geçmiş olsun. umarım doktorda hakettiği cezayı alır. hastane ve doktorun adını paylaşsanız, yasak mı acaba?
Çok geçmiş olsun. umarım doktorda hakettiği cezayı alır. hastane ve doktorun adını paylaşsanız, yasak mı acaba?
hayır değil bence paylaşsın ben paylaşmıştım..
evet malesef kişi ve kurum adı paylaşmak yasak
Arkadaşlar hassasiyetinizden dolayi hepinize cok teşekkür ederim. Hstahanenin kndini savunma sekli aynen şöyle "Doktorumuz 3yildir burada gorevli ve isini de iyi yapan biri o an şansiniza ultrason cihazi bozulmus ve bebegin kalp atislari duyulmamis olabilir." Var mi boyle bir sacmalik? Rabbim yüzümüze bakti şükürler olsun. Tazminat davasi ile isin halledilmesi isteniyor ama bn kimsenin parasinda degilim mesleginden olmasi icin elimizden geleni ardimiza koymiycaz. Parasi pulu herseyi onun olsun yeterki kimsenin cani yanmasin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?