SEN NASIL DOKTORSUN!!!

Hastahane bashekimligine şikatetimizi belirttik saglik bakanligina ise mail ve telefon araciligi ile ulastik. Elimde bebegin ultrasyon resimleri ve doktorun yazmis oldugu rapor var yani istesede aksini iddia edemez. Lanet olsun ucuzz atlattik....

Evet geri dönüs yapildi olayla ilgili sorusturma baslatildi hastahane bashekimligi kndilerini haklamaya calissada bizim isin pesini birakmaya niyetimiz yok....

Kaçırmışım mesajlarınızı, çok iyi yapmışsınız...

inanamıyorum hamile bir kadının ruh hali bellidir. bu sözler nasıl etkiler o kadını düşünmüyorlar. lütfen yakınınızdaki hamile bayanlara karşı pozitif ifadeler kullanın. olumsuzlukların geçeceğini sürekli belirtin. ben de yaşadığım bir olayı aktarayım. bebeğimin erken doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne kullanıyorum ama iğneler kalçamda apse yaptı iki kalçamda da kocaman topaklar oluştu sivilce gibi yaralar çıktı sürekli kaşınıyor ve kaşındıkça kalça etlerim morarıp kanamaya başladı ama nasıl bir acıdır anlatamam. gece yarısı ağlaya ağlaya herzaman gittiğim özel hastanenein aciline gittim. pratisyen hekimden önce hemşireler offf bu ne hal ayy çok kötü dediler hekim geldi normal yapacak birşey yok hamilesin vs dior. doktor bey ben ölüyorum ellerim kan içinde kaldı diyorum tınlamadı. koştum devlet hastanesine. o kadar varoş ve kalabalık bir yerki buradanda fayda sağlayamam demiştim bir baktım kadın doğum bomboi hemşire bana baktı yine aynı acınaklı yüz ifadesi ile durumumun iç açıcı olmadığını söyledi sonra bayan kadın doğum uzmanını çağırdılar. allah razı olsun doktor hanımda kalçamı açıp gösterdiğimde aman allahım bu ne hal bu halde sen ne oturabilirsin ne de çalışabilirsin dedi. ilaç krem yazdı halime çok acıdı ben ağlayınca beni orada doktorda hemşirede teselli etti şükür allahıma bugün 5. gün ve kalçam hızla düzeliyor. Allah razı olsun inşallah herkes iyi insanlarla görevine layıkıyla yapan görevlilerle karşılaşırlar.

Arkadaşlar hassasiyetinizden dolayi hepinize cok teşekkür ederim. Hstahanenin kndini savunma sekli aynen şöyle "Doktorumuz 3yildir burada gorevli ve isini de iyi yapan biri o an şansiniza ultrason cihazi bozulmus ve bebegin kalp atislari duyulmamis olabilir." Var mi boyle bir sacmalik? Rabbim yüzümüze bakti şükürler olsun. Tazminat davasi ile isin halledilmesi isteniyor ama bn kimsenin parasinda degilim mesleginden olmasi icin elimizden geleni ardimiza koymiycaz. Parasi pulu herseyi onun olsun yeterki kimsenin cani yanmasin!!!

dün araştırma hastanesine gittim bir sıkıntım var mı evlat sahibi olmam için diye..testlerime başlandı,çok şükür..gebelik çok farklı bir durum..Allah 80.000 Alem yaratmış..biride anne karnındaki 9 aylık bir dünya..bu durumdan münezzeh olduğumuz için hatırlamıyoruz haliyle..canlı canlı bir kürtaj işleminde bebeğin nasıl rahmin tepesine kaçtığını izletti bu dünya bize..Allahın verdiği cana 700 ila 1000 lira kazanabilmek adına el atan insan doktor olsa ne olmasa ne..bir de sorsan onlardan akıllısı yok bu dünya da zekilermiş 7 yıl okumuşlarmış...Doktorluk ünvanı alabilirsin ama Allahtan korkun olmadığı sürece doktorluk yapamazsın..Vebali büyük meslek..o anki ruh haliyle bana yapılan kürtajı başka bir hastanede teyit ettirmediğim için çok üzülüyorum..şimdi bu durumda benim bebeğimin gerçekten kalbi durmuşmuydu diye düşünesim geliyor durmadan..gerçekten kalbi durduğu için kürtaj olmuşumdur umarım..Allah affetsin.

evet arkadaşım bu işin peşini lütfen bırakma. eğer doktor o gece ultrason bozuk ise ve bunu farkedememiş olsa bile hemen kürtaj teklifinde bulunması normal değil. seni neden hastaneye yatırmadı ileri tetki yaptırmadı herşey ultrason cihazıyla mı belli oluyor. kan tahlili nst yokmuymuş. nst de kalp atışı dinleniyor. vs. bu şekilde de hastane yönetimine bilgileriniz katarabilirsiniz. ayrıca 3 değil 30 yıllık hekim olsun hata payı herzaman vardır. sonuçta bu insan.

söyleyişinde anormallik var zaten!! bir anneye bu hayatta söylenecek en kötü şey evladıyla ilgili kötü bir cümldir!! rabbim kimseye evladıyla ilgili kötü şey duyurmasın !! kendını iyi hissettiğin bir zaman o doktordan şikayetçi ol derim sen kurtuldun başkaları bu kadar şanslı olmayabilir cok gecmiş olsun bebeğini sağlıkla kucakla ınsallah

Aaaaa al bi sokta benden bence o doktoru şikayet etmelisin.. iyi ki icindeki hissi dinlemissin Rabbim korumus vallahii..

ultason cihazının bozuk oldugunu anlamayacak kadar cahil,ama bebeğinin kalbi durmuş kürtaj edelim diyecek kadar cüretkar yok valla böylelerini meslekten men edeceksin baska caresi yok valla cok sinirlendim gebelıgım boyunca en cok stresını yasadıgım konu buydu benım

Çok geçmiş olsun. umarım doktorda hakettiği cezayı alır. hastane ve doktorun adını paylaşsanız, yasak mı acaba?

usg ler bozuk diye nice canlar almıştır kim bilir o halde...son kürtajları hep araştırılsın o zaman..böyle saçma bir açıklama mı olur.

SABİM i arayarak şikayette bulunabilirsiniz..
Para için insanlığından çıkmış canımızı kimlere emanet ediyoruz işte..

Biz sikayetimizi gerekli yerlere dun bildirdik ve elimizdeki raporlarla birlikte sadece doktordan sikayetci olduk. Fakat hastahanenin ultrason cihazi bozulmus olabilir demesi tum ailemi cileden cikardi. Özel hstahane olarak bi muayenede o kdr para almasini biliyorsun bir can dan bahsediyoruz v bu kadr basit olmamali. Bu benim ikinci gebeligim ve neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Allah korusun o an gercekten bebegim ölmüs bile olsaydi ne pahasina olursa olsun kurtaja izin vermezdim. Cansiz bile olsa sezeryanla almalarini isterdim. Sinirlerim alt üst oldu aglamaktan perisan oldum. Şuan yazarken bile bebegimin atisini hissedebiliyorum v tek tesellim bu...

şok oldum kanım dondu... pislik ... şikayetçi olun lütfen.. ya başkasının başına da gelirse bu olay

Şuan olay cok yeni ve arastirma asamasinda doktor yada hstahane ismi veremiyorum.Hakliyken haksiz duruma dusmemek gerekir.

Yani doktorlara hiç güven olmuyor cidden. birinin ak dediğine o kara diyor da bu kadın doktor hiç mi korkmadı ya öyle değildir diye. hiç mi düşmedi şüpheye, ne içiyor bu kadın da öyle cesur cesur ahkam kesiyor.

kendisinin evladına aynı şey dense ne derdi, ne yapardı, böyle bir şey olur mu. bu hata değil, ölümcül bir hata, meslekten atılması lazım. Allah'ım cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın, der annem ne güzel dua edermiş.

o kadar saçma bir bahane ki. hadi ultrason bozuldu, direkt karından bebeğin kalp sesini steteskopla da mı dinleyemedi bu doktor şahıs?! inşallah deşifre de olur. hatta umarım hastane de deşifre olur da bir daha kimse öyle bir yere adımını atmaz!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…