sen ne iş yapıyorsun ki?

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
Ben sabah Saat 8 ve Aksam 5 te mesaı saatlerım; Normal ofislere göre daha rahat bır calısma ortamı var.Tek sıkıntısı ofis binasına ulasımı zor.Muhasebe yapıyorum ve Dış Ticaret vs. ofısın tum ıslerıyle ayrıca ılgılenıyorum. Ofis ortamım da yerıne gore rahat zamana gore degısebılıyor.

Yoğun çalışan bir çevrem var .Eşimde dahil; Sürekli bana sen ne iş yapıyorsunki? İşimle ilgili bir sıkıntımı paylasma sansım yok.Bazılarının ağzına çakasım geliyor.

Ben cok sıkıldım.Emeğime hakaret gibi geliyor.Tamam daha fazla mesai yapabilirsiniz de; benim yaptığım işi hakir görmeye hakkın yok.

Sabah ta eşime delirdim.Aynı mesleği yapıyoruz.Cok işim var dedim.Sen ne iş yaptın saysana !!

Oyle bir cevap vermem lazım ki ;(

Ayyy sanki herkes holding yönetiyor. Yahu hayatta herkesin aynı önem derecesinde işler yapma zorunluluğu mu var? Kaldı ki önem derecesi neye göre kime göre belirleniyor? Çöpçü abiler bir gün çalışmasın bakalım ne oluyor? Ona diyebilirler mi sen ne iş yapıyorsun diye? İşte bunlar hep kibir. Payınıza düşen neyse layığıyla onu yapıyorum deyin. Kimseyi işinizle ilgili konuşturmayın daha fazla. İşiniz ne olursa olsun önce size saygı duyacaklar.

Sen ne iş yapıyorsun beyin ameliyatı mı yapıyorsun?
Sen ne iş yapıyorsun dünyayı mı kurtarıyorsun?
Senin işin çok zor holding yönetiyorsun tabi ben senin yaptığın işler yanında bir hiçim.

.....minvalinde cevaplar bu cümleyi bir daha duymamanıza sebep olacaktır efenim

En kapak lafları yüzüne de çaksan anlayabileceğini sanmıyorum.
O kapasite olsaydı, hem onun yaptığı işleri yaptığını hem de ev sorumluluğunun da sende olduğunu görür el üstünde tutardı. Kadının ne üstün özellikte olduğunu görmeyip küçümseyen bu tarzdaki erkekleri boğasım geliyor yeminle.

en ağır işim senin ukalalıklarına katlanmak de..

"Bir şey yapmıyorsam niye bu kadar erken kalkıyorum ki, istifamı hazırlayayım bugün bari belki bu işi yapmış olurum" derim ben olsam.
Başkaları neyse de eşin kıymet bilmemesi çok zor...

Sen ne zaman koç yada sabancının ceosu oldun da yaptığım işe çemkiriyorsun de

Kapak cevaplar; Benım sadece esım de degıl cevremdeki herkes boyle... Bi kere soylemıstım madem bir iş yapmıyorum istifa edeyim bari evde bişey yapmamıs olurum hakkıyla dedım.. O zaman bi süre sesleri kesilmişti.Mesai saatleri sıkıstırılmıs oldugu ıcın daha fazla performans sergılemem gerekıyor yerı geldıgı zaman.. Cok sıkılıyorum bu tavırlara.. Yorumlar ıcın tesekkurler.

Aklıma başka bir şey geldi ama yapar mısınız bilmem
Bir daha öyle bir şey söylendiğinde sabahtan akşama kadar ne yaptığınızı taramalı tüfek gibi soluksuz anlatın :) hiçbir detayı atlamayın. Beyinler pelte olsun ooohh bıngıl bıngıl

ben olsam derdimki doğru ben iş yerinde hiç bir iş yapmıyorum hobi olarak gidiyorum benim asıl işim evde başlıyor,hiç bir iş yapmadığım için maaş veriyorlar ama evde yaptığım işler için tek kuruş almıyorum birde üzerine laf duyuyorum derdim

anlattıklarınıza göre aynı işi yapıyor gibiyiz , belli dönemlerde gerçekten rahat oluyor işim , iş arkadaşımla uyumumuzda önemli tabii patronlarımızda sıkınıtlı insanlar değil , veee eşimde yogunuz dedim mi hııı biz bizliyoruz ne kadar yogun oldugunu topu başı bir ....... vermişsinizdir der aldıgım maaşla dalga geçer ,
ayıp oluyur ama bir zamanlar benim aldıgım maaşla bu ev geçiniyordu unutma istersen diyorum , şaka yaptım aşkım falan diyor ama....
gönül kırılıyor dediğin gibi

Aynı Konu Malesef bendede var fakat eşim degil cevrem. Muhasebeciyim.
ohh oturdugun yerden paran geliyor sıkılmıyormusun falan filan cümleler kuruluyor inanınki sıkılmaya vakit bulamıyoruz. Su içmeyi gectim artık.
beden yorulunca uyursun gecer.
beyin yorulunca uyusanda. fayda etmiyor. uyudugunda bile işleri düşünüyorsun.
Lütfen Muhasebecileri anlayın ! :/

Aynı mesleği yapıyorsunuz madem, ozaman desene sende hergün yatıyorsun işyerinde işinin adı ne ki de !!!

Dün sizin gününüzdü yaa :) geçmiş Muhasebeciler Günü'nüz kutlu olsun

Bu söz çok sarfediliyor maalesef. Ama siz çok işim var deyince sanırım öyle bir şey kullandı her zaman olan bir şey değilfir yani. Benimde işim rahat bende çoğu zaman bunu kendi ailemden bile duyuyorum oturarak para alıyorsun gibi o zaman siz gelin çalışın diyesim geliyor neyse ki eşim çok kullanmıyor.

flores sabah aynı muhabbet oldu tek tek sayıyordum aradan bı konuya atladı, Bunu boyle yapsaydınız dıye Ben gerekenı yaptım dıye saydırırıken aaa haklısın bende soyle soyle olmustu dedı gıttı konu kaynadı arada..
ilkduyansenol Ev işlerine esim de yardımcı oluyor ama cok iyi cümle bunu ilerde kullanırım
F flower world Senın Esinle benımkını kafaları surtsek birbirine belki bi kıvılcım cakar devreler yanar Bende bundan muzdaribim Senin yaptıgın ısı ben Bes dakıkada yapıyorum diye bastırıyorum bazen Esım sırketlere danısmanlık hızmetı verıyor Bir cok sırkette sadece Muhasebe ıslerıne bakıyor.Ben bır sırkette tum detaylarıyla yonetıme yardımcı oluyorum.Yine de kıyaslanıyor

G GazelSm Sen o koltukta oturabilmek ıcın ne emekler doktun; fotokopı makınelerının basında sabahladın.Kimlere caylar kahveler tasımadın.Kimlerin lafına sozune katlandın Bu yasıma geldım hala ders calısıyorum Müşavir olabilmek için Tabi çok kolaysa sen neden yapamıyorsun diyorum bu tiplere Bu arada ben uyudugumda stok sayıyordum cok onceleri simdi iş yerinde bırakıyorum cogu meseleyi

aseeg Esım 7 firmanın sadece Muhasebesıne bakıyor; Ben bır fırmanın tum işlemlerine.. Mesaı saatlerı uzun ve is yerinin lokasyonu evimize uzak.. Gününü iş yüzünden tüketiyor ama bu benım ısımı hıc gıbı gormesıne hak vermez ki.. Tatlı dille deseler ki işin rahat ne güzel diye gocunmam da ama aynen kullanırım bunu da

Tesekkur ederım degerlı yorumlarınıza

flores Bunu hatırlayıp tek kutlayan kisi oldugun ıcın tesekkur ederim.@GazelSm ve Tum muhasebecı arkadaslarımızın gunu kutlu olsun.

dejavu_one Benım de sınır oldugum sey bu iste.. O kadar kolay madem gel sen al yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…