en ağır işim senin ukalalıklarına katlanmak de..
Ayyy sanki herkes holding yönetiyor. Yahu hayatta herkesin aynı önem derecesinde işler yapma zorunluluğu mu var? Kaldı ki önem derecesi neye göre kime göre belirleniyor? Çöpçü abiler bir gün çalışmasın bakalım ne oluyor? Ona diyebilirler mi sen ne iş yapıyorsun diye? İşte bunlar hep kibir. Payınıza düşen neyse layığıyla onu yapıyorum deyin. Kimseyi işinizle ilgili konuşturmayın daha fazla. İşiniz ne olursa olsun önce size saygı duyacaklar.
"Bir şey yapmıyorsam niye bu kadar erken kalkıyorum ki, istifamı hazırlayayım bugün bari belki bu işi yapmış olurum" derim ben olsam.
Başkaları neyse de eşin kıymet bilmemesi çok zor...
Sen ne iş yapıyorsun beyin ameliyatı mı yapıyorsun?
Sen ne iş yapıyorsun dünyayı mı kurtarıyorsun?
Senin işin çok zor holding yönetiyorsun tabi ben senin yaptığın işler yanında bir hiçim.
.....minvalinde cevaplar bu cümleyi bir daha duymamanıza sebep olacaktır efenim
En kapak lafları yüzüne de çaksan anlayabileceğini sanmıyorum.
O kapasite olsaydı, hem onun yaptığı işleri yaptığını hem de ev sorumluluğunun da sende olduğunu görür el üstünde tutardı. Kadının ne üstün özellikte olduğunu görmeyip küçümseyen bu tarzdaki erkekleri boğasım geliyor yeminle.
Sen ne zaman koç yada sabancının ceosu oldun da yaptığım işe çemkiriyorsun de
Aynı Konu Malesef bendede var fakat eşim degil cevrem. Muhasebeciyim.Ben sabah Saat 8 ve Aksam 5 te mesaı saatlerım; Normal ofislere göre daha rahat bır calısma ortamı var.Tek sıkıntısı ofis binasına ulasımı zor.Muhasebe yapıyorum ve Dış Ticaret vs. ofısın tum ıslerıyle ayrıca ılgılenıyorum. Ofis ortamım da yerıne gore rahat zamana gore degısebılıyor.
Yoğun çalışan bir çevrem var .Eşimde dahil; Sürekli bana sen ne iş yapıyorsunki? İşimle ilgili bir sıkıntımı paylasma sansım yok.Bazılarının ağzına çakasım geliyor.
Ben cok sıkıldım.Emeğime hakaret gibi geliyor.Tamam daha fazla mesai yapabilirsiniz de; benim yaptığım işi hakir görmeye hakkın yok.
Sabah ta eşime delirdim.Aynı mesleği yapıyoruz.Cok işim var dedim.Sen ne iş yaptın saysana !!
Oyle bir cevap vermem lazım ki ;(
Ben sabah Saat 8 ve Aksam 5 te mesaı saatlerım; Normal ofislere göre daha rahat bır calısma ortamı var.Tek sıkıntısı ofis binasına ulasımı zor.Muhasebe yapıyorum ve Dış Ticaret vs. ofısın tum ıslerıyle ayrıca ılgılenıyorum. Ofis ortamım da yerıne gore rahat zamana gore degısebılıyor.
Yoğun çalışan bir çevrem var .Eşimde dahil; Sürekli bana sen ne iş yapıyorsunki? İşimle ilgili bir sıkıntımı paylasma sansım yok.Bazılarının ağzına çakasım geliyor.
Ben cok sıkıldım.Emeğime hakaret gibi geliyor.Tamam daha fazla mesai yapabilirsiniz de; benim yaptığım işi hakir görmeye hakkın yok.
Sabah ta eşime delirdim.Aynı mesleği yapıyoruz.Cok işim var dedim.Sen ne iş yaptın saysana !!
Oyle bir cevap vermem lazım ki ;(
Dün sizin gününüzdü yaa :) geçmiş Muhasebeciler Günü'nüz kutlu olsunAynı Konu Malesef bendede var fakat eşim degil cevrem. Muhasebeciyim.
ohh oturdugun yerden paran geliyor sıkılmıyormusun falan filan cümleler kuruluyor inanınki sıkılmaya vakit bulamıyoruz. Su içmeyi gectim artık.
beden yorulunca uyursun gecer.
beyin yorulunca uyusanda. fayda etmiyor. uyudugunda bile işleri düşünüyorsun.
Lütfen Muhasebecileri anlayın ! :/
Canıım Cok teşekkür ederim 8 Mart dünya Kadınlar Gününüzüde şimdiden KutlarımDün sizin gününüzdü yaa :) geçmiş Muhasebeciler Günü'nüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?