- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
@flores Bunu hatırlayıp tek kutlayan kisi oldugun ıcın tesekkur ederim.@GazelSm ve Tum muhasebecı arkadaslarımızın gunu kutlu olsun.
@dejavu_one Benım de sınır oldugum sey bu iste.. O kadar kolay madem gel sen al yap..
Calismadigim halde esim sen ne yapiyorsun ki dese ertesi gun o yapmadigim ! herseyi birakirdim gorsun bakalim herkesin hayatta bir sorumlulugu vardir neden sizin isinizi kucumsuyor bedavadan para vermiyor kimse kimseye
"Hiç çalışmadan senle aynı maaşı alıyorum, ooooo bir de çalışsam demek ki seni üçe katlarmışım" de bir dahaki sefere...Ben sabah Saat 8 ve Aksam 5 te mesaı saatlerım; Normal ofislere göre daha rahat bır calısma ortamı var.Tek sıkıntısı ofis binasına ulasımı zor.Muhasebe yapıyorum ve Dış Ticaret vs. ofısın tum ıslerıyle ayrıca ılgılenıyorum. Ofis ortamım da yerıne gore rahat zamana gore degısebılıyor.
Yoğun çalışan bir çevrem var .Eşimde dahil; Sürekli bana sen ne iş yapıyorsunki? İşimle ilgili bir sıkıntımı paylasma sansım yok.Bazılarının ağzına çakasım geliyor.
Ben cok sıkıldım.Emeğime hakaret gibi geliyor.Tamam daha fazla mesai yapabilirsiniz de; benim yaptığım işi hakir görmeye hakkın yok.
Sabah ta eşime delirdim.Aynı mesleği yapıyoruz.Cok işim var dedim.Sen ne iş yaptın saysana !!
Oyle bir cevap vermem lazım ki ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?