sen ne iş yapıyorsun ki?

@okis2014 ay cok yasayın.Bırakacaksın ısı gucu evde yan gelip yatacaksın o reva yanı

xpreiaZ Oww sizin yasadıklarınızı gore gore de boyle de denmezki..Benımkıyle kafalarını tokusturalım bı

@laracroft89 ahh ahh

P pukir verdiğiniz örnek çok doğru

Pokahontass benımde toto buyumusken bu ara Bende kutlarım Muhasebeciler haftamızı

usuyenprenses ay varya harıkasınız;Bir kez daha duyarsam bunu yapmayan ne olsun o üretim ve depo görevlilerinden bırı cok ustume gelmıstı. herkes güçlü yanı sayesınde kazanıyor; Akılsız basın cezasını ayaklar ceker.Ben aklım sayesınde kazanıyorum demıstım Hala pişman değilim

Nil desperandum ahahahaha hele bişey desinler pişman edeceğim onlarıııı

Hepınızden dahıyane cevaplar aldım..Tesekkur ederım..Ikı kelam toparlayıp edemezdım.Yasasın kadınların gücü.. Buradan aldıgım cephanelıklerle bu sozler ardında artık ezilmem Yaşasın KK

Boşver arkadaşım ya, kıskançlık bunlar, ki çalışma saatleriniz gayet normal.
Bütün gün çay kahve dedikodu, üzerine de şu kadar para alıyorum. Sefam olsun, çatlaa diyeceksin, denmiyor işte.

Kim işe yaramayanı çalıştırır ya? Nasıl mantık bu insanlar? Hep kıskançlık, çekememezlik.

Böylesine çalışmayıp bol keseden harcayan, haftada iki kuaförde, haftada 3 alışverişte yiyen,
bir giydiğini bir daha giymeyen eş lazım..

nomunomuchua aman butcemıze dıkkat edelim diye olur olmaz seylerden kısalım bizde hanı esı gectım ya cevredekılere

Yorum ıcın tesekkur ederım

Aynı işi yapıyoruz ve sen daha uzun çalılşyorsun. Bu demektir ki ben daha yetenekliyim aynı işi daha kısa sürede yapıyorum aferin bana değil mi? diyebilirsiniz.

aynı durumdayız bende 8-5 genelde rahat ama yoğunluğuda tam yoğun. her akşam eşimin off çok yoruldum off iş listem doldu yine vs. sözlerinden bıktım.. halbuki o da memur bende.. eskiden aynı iş yerindeydik. şefi falan kendini ve bölümünü ''çok iş var çok iş var'' diye söylenen biriydi.. eşim ilk başlarda böyle şeyler demezken ondan etkilenip söylemeye başladı..
bence sizin eşinizinde çevresinde böyle biri var..

daha geçen gün tartıştık.. hadi bana diyo . başka birimde çalışan kişileri de küçümsüyor sanki o ne iş yapıyor gibisinden.
bende dedim senin Allah korkun yok mu insanların hakkına giriyosun herkes sen gibi işim çok işim çok diye dolaşmıyor diye bir şey yapmıyor değil. ben eve geliyorum o yorgunlukla evde şu şu işleri yapıyorum diye saydırdım. sustu. daha da eve gelince çok iş yaptım diye söylenmiyor.

yani evde yaptığın işleri yüzüne vur sende..

Evet,boş oturuyorum ve maaş veriyorlar bunun için bana. Ne hoş değil mi ? Diyebilirsiniz

ay çok salakça bir soru bence tamam rahat çalıabılırısn bu neden etrafı rahatsız edıyor bende onu anlamıyorum

Çevrenizdekiler atomu parçalıyorlar sanırım. Sizin rahat olmadın onlara dert olmış işte. Aynı problemi bnde yaşıyorum ama mutluyum huzurluyum:)

Madem ayni isi yapiyosunuz çok yorulmadan senle ayni parayi kazaniyorum herkes yapamaz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…