Sen Ne yaptın be kanka

Adam aldatmis madem kadinin da duygulari var sevgiye ihtiyaci var kadin da yapsin.Bu yol yanlış bir yol.kinamiyirum aklin mantigin ve vicdanimin sesiyle konsuyorum kolay yol bu olmamali ama maalesef bu kadınlar kendilerini boşlukta hissedip aşk sevgi heyecan aradıkları adamların oyuncağı olup kocana ailene söylerim tehditleri ile çocuğunu evini ailesini herseyini bırakıp o " adam"lara kaçmak zorunda kalıyorlar.olan da o minicik yavrulara oluyor.çünkü onların hani o sevgi var ya onunla beraber aklı başında kendi ayaklarının üstünde durabilen ebeveynlere ihtiyacı var.bir yanlış tüm doğruları götürüyor bazı durumlarda maalesef
..

Mide bulandırıcı şeyler. Siz bunları dinlemek zorunda değilsiniz bence.

Bazı yorumlara çok şaşırdım, pozitif ayrımcılık yapılmış. Kadın olsaydın da elinde tutsaydın sözünü onaylamışlar resmen.
Durum ne olursa olsun aldatmayı seçen birinin dostluğuna, karakterine de güvenmem. Ha insandır şaşar, beşer demişler belki çok bunalımda olduğu bir dönemindeydi sağlıklı düşünemedi der, yanlışından döndürmek için gerekli konuşmayı yaparım. Sorgulamak yerine pişkinliğe vuruyorsa uzaklaşırım kesin.

Eşinden ilgi görememiş, sevgi yoksunluğu hisseden bu kadın neden cesaretli davranıp boşanmayı ve hayatını yeniden kurmaya çalışmamış diye sormak isterim bu yasak ilişkiyi onaylayan üyelere. Ailesinin sözlerine bu kadar itibar ediyorsa ilişkisine de onay vermeyeceklerini bilmesi gerekmez miydi?

Adam aldattı diye kadınin da yapması onu mazur göstermez.yıllarca eşinden şiddet gördüğü halde başkasına yan gözle bakmayan kadınlar var binlerce onlarin duyguları yok mu ben karakter meselesi diyorum . Bu kiz seni de yoldan cikarir.adamdan ne farkı kaldı.arkadasliginizi kesinlile bitirin.
Konu sahibinin aklı fikri yok herhalde öyle hemen yoldan çıkıcak.

Güvenim sarsıldı ama. Ne yaşarsa yaşasin o hatayı yapmayacaktı
Hatayı size mi yaptı? En kötü gününüzde sizi yalnız mı bıraktı? Eşiyle arasındaki onun sorunu. Evliliğinde ne yaşadığını belki de size çok anlatmadı. Ben annem öldükten sonra bir telefon açıp baş sağlığı dilemeyen akrabama bile düğün davetiyesi yolladım. Bence arkadaşınızla konuşun. Ayrıca hayatta kimin ne yapacağını ne olacağını asla bilemiyoruz.

Arkadaşınızın eşini aldattığı adam da çok büyük bir ihtimalle evlidir.

Kadın aldatınca olaya başka noktadan bakmaya çalışanları da hiç anlamıyorum, eşini aldatmaya cesareti var boşanmaya cesareti yok mu şimdi bu kadının?

Ailesi istemiyor diye boşanmıyor ama evliyken başkasıyla birlikte olduğunu bilseler ne olacak? Bu tarz ilişkilerin asıl bedelini de kadınlar ödüyor maalesef. Adam hayatına devam eder erkektir yapar diye ama olan kadına olur.

Arkadaşlık edip etmemek size kalmış. Ama aldatan kadınlari masum göstermesin kimse. Bu işin kadını erkeği yok çünkü.

Herşeyin usulü var. Hiçbir neden bunu yapmaya hakli çıkarmaz. Boşansa idi bu ayıbı yapacağına. Benim inancım kırıldı böyle karakterde biri ile devam edemem arkadaşlığa. Bülbül güle Karga çöplüğe götürür.

Back
X