• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen niye geldin?

psychocandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
102
61
98
İstanbul
Önceki konumu hatirlayanlar olacaktir. 1.5 aylik evliyiz bazi sikintilarimizi yoluna koymaya calisiyoruz. Fakat aramizdaki gerilimin baslica nedeniyse maalesef kayinvalidem ve ona hayir demeyi beceremeyen esim. Evlilik surecinde bir suru sorun yasatti yuttum tipik ogulcu annelerden. Esini de kaybedince tovbe estagfurullah bir garip dusmus ogluna.

Son bombayi dinleyin ipler koptu cunku. Kendisi bizden uzak bir sehirde yasiyor. Yazligina gitmek istiyor ve ogluyla plan yapiyorlar. Bahsettigi mesafe git-gel 1500 km. Esim haftanin 4 gunu sehir disinda ve biz zaten 1.5 aylik evli ve gorusememekten muzdaribiz. Bunlar ana ogul plani yapiyor, esim de bana gelip pazartesiye kadar yokum boyle boyle diye anlatiyor. Olay cikardim tabii. Ben de gittim. Ki adam asiri yorgun oldugu icin ve buna ragmen hayir diyemedigi icin de epey soylendim.

Velhasil dun yolda ipler koptu. Cunku beni beklemiyordu ve gider gitmez beni yalandan opup ogluna sarilip bana donup sen boyle sevilmiyosun daha kusura bakma dedi. Icime attim buna benzer bircok seyini en son arabada arka koltukta esyalar uzerime yikilirken itilmis halime bakip actim agzimi. Bize nicin izin vermiyorsun biraz daha yeni evliyiz gorusemiyoruz bu meseler yuzunden tartisiyoruz dedim. Durumumuz var soforle onu ve esyalarini konforla tasittirirdik. Sen niye geldin o zaman dedi cevap olarak. Ben de icimdekileri doktum yazliga variance de konusmadim hic ikisine de kustum. Sabah oldu donecegiz esimin ucagi var ben anneme gecicem yazliga yakin oturuyorlar. Esim buna inip anne krizimiz var seni alisverise goturemem diyor bu kadin banane sizin krizinizden diye esime bagiriyor. Velhasil butun sabah dil dokup ozur dileyen esim beni terminale birakti ve anasina dondu...

Simdi annemdeyim. Esimi engelledim. Bu adamlar nasil analarina hayir demeyi ogrenecek bilmiyorum umudum var mi onu da bilmiyorum. Dertliyim. Detay versem dizilerdeki sirret kaynana tam bendeki. Napmali :KK43:

Kaynana yapacagını hep yapar da
Asıl sorun eşinizde

Kayınvalıde oglunu sevse boyle huzurunu bozmaz aslında.
Esıne laf soyleten oglum olsa onu hesaba alıp adam yerıne koymazdım.

Taaa en bastan sızı ezdıren bi esle nasıl bı hayat surdureceksınız huzurla bılemıyorum

Kaynana yapacagını hep yapar da
Asıl sorun eşinizde

Kayınvalıde oglunu sevse boyle huzurunu bozmaz aslında.
Esıne laf soyleten oglum olsa onu hesaba alıp adam yerıne koymazdım.

Taaa en bastan sızı ezdıren bi esle nasıl bı hayat surdureceksınız huzurla bılemıyorum
Maalesef aynen öyle ana kuzusu adamdan koca olmuyor olacagi da yok

kaynanayı evlendirin diyen arkadaşlara tüm kalbimle katılıyorum :KK53: tek çıkar yolu bu, tamam eşinizde de sorun var ama adam hep böyle görmüş anasını, normal sanıyor ne yapsın. ben anneanneme diyordum böyle sorun falan çıkarınca; sana bi dede bulalım diye :KK45: ona bi dede bulun :rolleyes:
Offf bir de beni kiskaniyor parfum sikarim bana da ver der ayni kokuyu vermezsem istemez, arabami begendi kendi de ondan alcakmis, saclarim boyadan yipranmis (alakasiz) onun kinasi ne guzelmis. Ahahaha ya kadin hasta ay beni de hasta edecek bunlar!

Back
X