Sen Ruh Hastasısın

O kadar etkiledi ki zaten Allah kismet ederse 4 ay sonra evlenip gidicem. Ama anneme de aynısını yapıyor. Bu duruma da uzuluyorum.
Bu ablaların zoru ne böyle

Cok merak ettim ablanizin burcu nedir birde astrolojik acidan yorumlasaydik

Bu arada en iyi burç oğlak burcudur (!) Mükemmel özellikler taşır. Ablamda hepsi mevvuttur. Burcunu çok seviyormuş.

Son düzenleme:
Oglak kadinlari mukemmeliyetci olur ama bu tarz bir kiskanclik vakasina daha once rastlamamistim. Sizi asagilamak yerine yukariya tasimaya calismasi gerekirdi
Peki bir hastaligi olabilir mi psikolojik? Ciddi ciddi dusunuyorum.
Durumudaha da acayim . Aslında kendini birçok kişiden üstün gorur. Kisilerde gördüğü en ufak kusur bile o kişiyi bitirmesi için yeterlidir. Kimseyi beğenmez. Ama bu baskıları banadır . Birazcık da anneme.

Mesela bazen youtube videoları izliyor. Zengin insanları görüyor işte: "Sırf baba parası, şımarık bunlar. Haketmiyorlar. Ben emeğimle yapıyorum her seyi. Onlarin emeği yok." gibi ifadeler.
Yani aslında bakiyorum ablam herkese karşı böyle kibirli davranıyor. Ama bunu belli ettiği kişi benim. Bana bunu açık acik yapıyor.

Narsistik kişilik bozukluğu var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…