- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Evet bende hep evden uzaklaşma isteği var bu sebeple.
Anaa şimdi gördüm aranızda da aman aman bir yaş farkı da yokmuş üstelik24 ben 25 o.
Ablam çok başarılı oldu o zaman :/
O kadar etkiledi ki zaten Allah kismet ederse 4 ay sonra evlenip gidicem. Ama anneme de aynısını yapıyor. Bu duruma da uzuluyorum.Bundan sonra basarmasina izin verme. Çocugumu da çaki , psikopat diye sever. Beni sinir etmek icin yaptigini bildigimden tepki gostermiyorum artik. 20li yaslarda dokunuyor insana ama yas olmus yolun yarisi. Ne derse desin. Viz gelir tirs gider :)
Cok merak ettim ablanizin burcu nedir birde astrolojik acidan yorumlasaydikAilecek bir aradayız . Iki kardeşiz. Ablam çok tuhaf biri mesela hicbir insani sevmez. Hic dostu yok. Insanları sevmediğini her zaman söyler. Beni birçok konuda aşağılar . Bu durum yıllardır böyle. Ara ara annemi de aşağılıyor. Tercihlerimi o yapt i mesela. Her zaman yüzüme vurur. Ben olmasam sap gibi kalacaktın der. Bunun gibi tonla olay.
Amin teşekkür ederim . Sizin de öyle olur insallah :)Umarim her sey gonlunuzce olur.
Ama evlenme meraklısı (!) Benim. O erkeklere ve evliliğe de karşıO sana diyorsa sen de ona de evlen de git diye
25Kaç yaşında ablanız
Hadi küçükken kardeş kıskançlığı diyeceğim ama artık bi kendine gelsin ya
Sizden başka kardeşide yokmuş üstelik
O zaman bişey diyemiciğim cınumm :)Ama evlenme meraklısı (!) Benim. O erkeklere ve evliliğe de karşı
OğlakCok merak ettim ablanizin burcu nedir birde astrolojik acidan yorumlasaydik
Ikisini de denedim. Ruh hastası oldugumu kanıtlanmış oluyormuşum.Bi daha öyle dersen saçını başını yolarım de. 2ci kez derse gerçekten yol.
Oglak kadinlari mukemmeliyetci olur ama bu tarz bir kiskanclik vakasina daha once rastlamamistim. Sizi asagilamak yerine yukariya tasimaya calismasi gerekirdi
Peki bir hastaligi olabilir mi psikolojik? Ciddi ciddi dusunuyorum.Oglak kadinlari mukemmeliyetci olur ama bu tarz bir kiskanclik vakasina daha once rastlamamistim. Sizi asagilamak yerine yukariya tasimaya calismasi gerekirdi
Narsistik kişilik bozukluğu var benceMesela bazen youtube videoları izliyor. Zengin insanları görüyor işte: "Sırf baba parası, şımarık bunlar. Haketmiyorlar. Ben emeğimle yapıyorum her seyi. Onlarin emeği yok." gibi ifadeler.
Yani aslında bakiyorum ablam herkese karşı böyle kibirli davranıyor. Ama bunu belli ettiği kişi benim. Bana bunu açık acik yapıyor.
Bunu bir kisi da söylemişti. Bu durumdan suphe edip yardım alma gibi bir düşüncesi oluşsa keşke.Narsistik kişilik bozukluğu var bence
Kendisini zaten mükemmel gördüğü için tedaviyi kabul etmeyecektir muhtemelenBunu bir kisi da söylemişti. Bu durumdan suphe edip yardım alma gibi bir düşüncesi oluşsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?