valla daha bugün iş ark. konuşuyoruz
kendi annesininde 5 sene cocug olmamış
anlatıyo bana süreci
öyle yapmış böyle yapmış olmamış
tam herseyi bırakmış olmuş
kafaya takmıcan diyo
bi delirdim
ya kızada bagırmak istemiyorum
dedim böyle diyenlere işte cok sinir oluyorum kusura bakma ama dedim
ben seni anlıyorum haklısın diyo neyse dedim kapattım konuyu
seni sen gibi olmayan birinin anlamasını beklemeyelim
kismeye de anlatmayalım kimse bilmesin kimse bizi anlamıyo.....
evet bu topic bize moral oluyor. hepimiz benziyor birbirmize. belki de bizim incelenmemeiz lazım ha. demekkş aynı tip insanların çocuğu zor oluyor. biz nasıl bi tipiz ki[/QUOTE
ben başlıym; ben herşeyi kafaya takarım
bende sinir oluyorum düşünmediğim ay hamile kaldım diyenlre. ya şu 16 aylık sürecimde en az, o da en az diyorum 6 ay adet tarihimi bilmediğim yemeğimi zor yeyip o kadar yoğun olup düşünmediğim dönemler oldu. eee niye olmadı zaman. tesadüf bence sadece.
bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır!!!
:97:
bence de tesadüf yaaa
banada stress dediler ya sözde tedavinin ardından zaten genelde hamile kalınıyomuş yani kaç kişiden duydum tam tedavi bitti hamile kaldım
demekki bunun süreci bu..
bi ara da şey diyolardı
Ehliyet kursuna yazıldım hamile kaldım
ne var şu ehliyet kursunda merak ediyorum
tedaviye vercemiz paraya ehliyet mi alsak kızlar yaaa
ama biz o kadar şanssısız ki orda bile hamile olupda kursa gelen vardır biz gider onu buluruz sonrada nıçımıza baka baka ehliyeti lıp oturruz aşşagıyaa
yok ben konağa gidiyorum,funda ya:)
senin kim drun
bu fundayı cok iyi demiyolar ....yok ben konağa gidiyorum,funda ya:)
senin kim drun
yok benim aşılama:)yabani meyveydim ben, aşıladılar beni, cins meyve oldum:))
çok güldürdün beni hee:)
zaten buraların havaları da bi değişik, bi öle bi böle
bugünkü yağmur neydi ya:)
ben oldum olası zaten kendi yolunu en doğrusu diye anlatanlara uyuz olurum,
bende sedef hastalığı var,ablamda da,yıllardır gitmediğimiz dr,lokman hekim kalmadı
biri çıkıp karşıma "aaaa şu çok ii geliyo" demiyo mu uyuz oluyorum
kendisinde de yok he
sedefin kalıcı bi tedavisi yok,yüzeysel kremleri var,bu yaz geçebilir ama bi dönem yine çıkıyo işte,biliyom ben
geçen çarşıda bi kadın,hangi ara gördün de, tuttu kolumdan "annem o yaraları çarşambaları okuyo" diyo
yara adı ama sedef değil:) bide günü var (ki hacemat bile yaptırdım ben,omzumdaki çiziklerle kaldım)
geçmiyo abla benimkiler sağol diyom,geçiyo geçiyo diyo (emin kendinden,ama yara onlar yani:)
ne ilginç insanlar war ya:)
ahahah Allah seniii naapsınnbilseydim bekarken ehliyet almazdım, sınıfını yükseltsek olur mu ki,
kamyoncu olsam mesela:)
şişşşt kızlar bak burda yazıp sterese giriyosunuz ..bitkisel hayata geçin iki ay hemen hamile kalırsınız
yüksek olması yumurtlamayı geciktiriyomuş,ben ilk nişanlıyken adet gecikmesi yaşadım 16 gün kadar,o yüzden gittim dr
düğünüm olurken ilacını kullanıyodum. ama o zamandan beri hiç gecikme olmadı bende,dr da çok üstelemedi zaten adetlerim düzeldi diye. çoğu hastanenin değerleri farklı ama seninki pek yüksek durmuyo,adetlerin düzenli mi
ya kızlar size bişey danışıcam.
şimdi çevremde bana bu bebek olayıyla ilgili bişey dediklerinde şunu derim bunu derim diye benimkine söylüyorum böle terslemek babında yanii
benimkide dün bana ters konuştu
sana kimse bişi demicek zaten o zaman kimseyle görüşmeyelim artık gibilerinden ..
çok moralim bozuldu.
bende kime dedim ki bişey dedim aksine böle diyom ama kimseye bişey demiyorum susuyorum farkındaysan dedim ama çok çok moralim bozuldu
baya bikonuşmadım onunla...
sen dedim benim psikolojimi anlamazsın senin tuzun kuru dedim
o zaman biri bişey dediğinde gidin ona sorun diyim sen anlatırsın dedim sana kimse bişey sormuyo tabi dedim..
tamam bana gönder diyoo
olmuyo işte öyle
çok canım sıkıldı dün akşam... bana başkalarını savundugu zaman nefret ediyorum ...
:))) Doktorumuz aynı.Belki de orada uzunnn saatler beklerken karşılaştık kimbilir
bu fundayı cok iyi demiyolar ....
ah şu erkekler bayılırlar eşlerinin karşısına geçip başkalarını savunmayı....canım sinirin geçince tatlı bir dille konuş eşinle,başkaları sorunca üzülüyorum,strese giriyorum,buda bizim ilişkimizi olumsuz etkiliyo falan de,anladın sen biraz naz, cilve ve duygu sömürüsüyle hallet eşini...ve ortak bi karar alın,insanlara ne diyceniz konusunda...mesela biz eşimle herkese ev borcumuzun olduğunu,benim hem çalışıp hem çocuk bakmamın zor olduğunu ve borçlarımız hafifleyince çocuk yapacağımızı söylüyoruz,bebiş yokmu diyenlere aman aman daha çok erken allah isteyenlere versin diyoruz(halbuki içimiz kan ağlıyo)..dahada üstelerlerse eşim sert çıkıyo afedersin ama,uçkurumun sorumlusu senmisin diyor?sonra kimse bişi diyemiyo tabi..bebiş için uğraştığımızı sadece ailelerimiz biliyo
ya kızlar size bişey danışıcam.
şimdi çevremde bana bu bebek olayıyla ilgili bişey dediklerinde şunu derim bunu derim diye benimkine söylüyorum böle terslemek babında yanii
benimkide dün bana ters konuştu
sana kimse bişi demicek zaten o zaman kimseyle görüşmeyelim artık gibilerinden ..
çok moralim bozuldu.
bende kime dedim ki bişey dedim aksine böle diyom ama kimseye bişey demiyorum susuyorum farkındaysan dedim ama çok çok moralim bozuldu
baya bikonuşmadım onunla...
sen dedim benim psikolojimi anlamazsın senin tuzun kuru dedim
o zaman biri bişey dediğinde gidin ona sorun diyim sen anlatırsın dedim sana kimse bişey sormuyo tabi dedim..
tamam bana gönder diyoo
olmuyo işte öyle
çok canım sıkıldı dün akşam... bana başkalarını savundugu zaman nefret ediyorum ...
yok malesef düzenli değil çok düzensiz polikistover var bende bebek tedavisine başlıcam oyüzden bu testleri yaptılar ama yükselmi normlmi bilmiyorum
haklısın canım böle bi durumda yanında olmıcakta ne zaman olucak
ben anlamıyorum bu erkekleri he, evet canım haklısın deyiver noluur yani, dünyanın sonumu
benim bi arkadaşım hamile kalmıştı, ben tabi onun adına sevindim de kendi adıma üzüldüm, ağlamıştım,
2-3 gün sora o arkadaşlarla görüşücektik
diyoki benimkide bak gitmeyelim istersen, ağlama sonra üzülüp
anlamıyo işte sanki bi o hamile kaldı da kahralıyom
tonla hamile var,doğurmuş var benim üstüme
o anlıktı geçti
anlamıyolar işte..
bizde aynı şekilde ev ödüyoruz aslında... ama inan artık öyle yalan söylemeyede yoruldum herşeyden bıktım yemin ederim
bizde ortak karar almıştık söylücekti olmuyo diye ailesine ama o da söylemedi çünkü bence o da söyleyemiyo..
muhabbeti açılırsa hani sen söylicektin olmuyo diye dicem söylede bana bişey sormasınlar artık dicem ...
saklamaktan bıktım gercekten..
bide bizim bi kere düşük oldu
yani herkes tahmin ediyodur artık istediğimizi aman ne bilyim yada bana öyle geliyo...
zaten eşime karşı hiç alttan almıyorum vicdan yapıyorum tabi sonra o da pişman oluyo bana o sekilde söylediğine gönlümü almaya calısıyo ama bi kere kırıldıktan sonra..
bu akşam görümceme yemege gidicez
ne zaman o tarafa gitsem
gene ne dicekler diye stres olup gidiyorum...
beni bebk fikri değil bu insanların ne laf sokucaklar ne laf söylücekler diye stres oluyorum ...
:18::18:
canım seninki benimkinin yanında daha masum be:) senin yakın arkadasın diye demiştir.. acıkcası bende yeni bebeği olmuş akraba ve arkadaşlarımla görüşmüyorumm
görüşmek de istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?