sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

ben oldum olası zaten kendi yolunu en doğrusu diye anlatanlara uyuz olurum,
bende sedef hastalığı var,ablamda da,yıllardır gitmediğimiz dr,lokman hekim kalmadı
biri çıkıp karşıma "aaaa şu çok ii geliyo" demiyo mu uyuz oluyorum
kendisinde de yok he
sedefin kalıcı bi tedavisi yok,yüzeysel kremleri var,bu yaz geçebilir ama bi dönem yine çıkıyo işte,biliyom ben

geçen çarşıda bi kadın,hangi ara gördün de, tuttu kolumdan "annem o yaraları çarşambaları okuyo" diyo
yara adı ama sedef değil:) bide günü var (ki hacemat bile yaptırdım ben,omzumdaki çiziklerle kaldım)
geçmiyo abla benimkiler sağol diyom,geçiyo geçiyo diyo (emin kendinden,ama yara onlar yani:)
ne ilginç insanlar war ya:)

ben öğretmenim derse girerken daha mı çok düşündüm acaba,aşılama olduğum günden beri evde oturuyom, hatta yatıyom, düşünmemekle ilgisi yok bence,bide olmuyosa mesela her ay daha az düşünür artık insan,bunun sınırı mı war yani,
şöle mi mesela
-ya ben bu son ay insan olduğumu unuttum,hamile kaldım
-ya canım biz o aşamaya gelemedik demekki ondan:)))

bilseydim bekarken ehliyet almazdım, sınıfını yükseltsek olur mu ki,
kamyoncu olsam mesela:)

şişşşt kızlar bak burda yazıp sterese giriyosunuz ..bitkisel hayata geçin iki ay hemen hamile kalırsınız

yok ben konağa gidiyorum,funda ya:)
senin kim drun
bu fundayı cok iyi demiyolar ....

yok benim aşılama:)yabani meyveydim ben, aşıladılar beni, cins meyve oldum:))

hahah maşallah aşın tutmuş ee senin meyveni yesinler o zaman :)))

çok güldürdün beni hee:)
zaten buraların havaları da bi değişik, bi öle bi böle
bugünkü yağmur neydi ya:)

bi günde 4 mevsim yaşıyoruz işte degerini bilmiyozzz
ben ataraks içiyodum bi ara sırf belki iyi gelir stres yapıyomuşum yaa ama o da çarpıntı uyku yapıyo kafamı kaldıramıyom bıraktım..

geçer geçer :)))
çok yardım severiz yaa türk milleti olarak
çok severiz milletin işine çomak sokmaya...

bilseydim bekarken ehliyet almazdım, sınıfını yükseltsek olur mu ki,
kamyoncu olsam mesela:)
ahahah Allah seniii naapsınn
yok canım olmuyo öyleee sen şansını kaybettin hehehe
ama senin bebe zaten yolda boşveer

şişşşt kızlar bak burda yazıp sterese giriyosunuz ..bitkisel hayata geçin iki ay hemen hamile kalırsınız

he dimi ya ekmek elden su gölden oohhh düşünmeden hiç bişeyi ne güzel ...
kociş arada beni ziyaret etsin ama onu göreyim

ya kızlar size bişey danışıcam.
şimdi çevremde bana bu bebek olayıyla ilgili bişey dediklerinde şunu derim bunu derim diye benimkine söylüyorum böle terslemek babında yanii
benimkide dün bana ters konuştu
sana kimse bişi demicek zaten o zaman kimseyle görüşmeyelim artık gibilerinden ..
çok moralim bozuldu.
bende kime dedim ki bişey dedim aksine böle diyom ama kimseye bişey demiyorum susuyorum farkındaysan dedim ama çok çok moralim bozuldu
baya bikonuşmadım onunla...
sen dedim benim psikolojimi anlamazsın senin tuzun kuru dedim
o zaman biri bişey dediğinde gidin ona sorun diyim sen anlatırsın dedim sana kimse bişey sormuyo tabi dedim..
tamam bana gönder diyoo
olmuyo işte öyle
çok canım sıkıldı dün akşam... bana başkalarını savundugu zaman nefret ediyorum ...

yok malesef düzenli değil çok düzensiz polikistover var bende bebek tedavisine başlıcam oyüzden bu testleri yaptılar ama yükselmi normlmi bilmiyorum

ah şu erkekler bayılırlar eşlerinin karşısına geçip başkalarını savunmayı....canım sinirin geçince tatlı bir dille konuş eşinle,başkaları sorunca üzülüyorum,strese giriyorum,buda bizim ilişkimizi olumsuz etkiliyo falan de,anladın sen biraz naz, cilve ve duygu sömürüsüyle hallet eşini...ve ortak bi karar alın,insanlara ne diyceniz konusunda...mesela biz eşimle herkese ev borcumuzun olduğunu,benim hem çalışıp hem çocuk bakmamın zor olduğunu ve borçlarımız hafifleyince çocuk yapacağımızı söylüyoruz,bebiş yokmu diyenlere aman aman daha çok erken allah isteyenlere versin diyoruz(halbuki içimiz kan ağlıyo)..dahada üstelerlerse eşim sert çıkıyo afedersin ama,uçkurumun sorumlusu senmisin diyor?sonra kimse bişi diyemiyo tabi..bebiş için uğraştığımızı sadece ailelerimiz biliyo

bu fundayı cok iyi demiyolar ....

aslında bende pek kimseden duymadım ii filan die
benim arkadaşlarım genelde erkan a gidiyolar
ben düğünümden 2 ay önce kadar adetim 16 gün gecikmişti
konağı aradım hemen, en yakın funda ya randevu vardı
o zaman ona gittim, onda kaldım
walla fakülteye gitmek bana çok zor geliyo
başkada kime gidiym
semih bey acıbademde
o kadar para veremem walla, bide biraz tersmiş öle duydum
çekemem ben hem o kadar parar vercem, hem terslicek
akademiyi hiç düşünmedim
hem çarşı içi arabayla zor, bide odalar 2 kişilikmiş filan
başkada yokki pek öle
zaten bu aşılama tutmasaydı,sondu gidişimiz
dra gitmeyi bırakıp kasım aralık gibi istanbulda bi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoduk
kısmet genede:)
funda biraz çılgın ama gittiğimde hiç bi soru sormak durumunda kalmadık biz, neyi merak ediyosak kendisi sölüyo zaten,
onu bırakıp aynı hastanede başka birine gitmekte bana pek doğru gelmedi (erkanı kastediyorum) o da sırf muhabbet walla, muhabbetle bağlıyo insanları:)

bizde aynı şekilde ev ödüyoruz aslında... ama inan artık öyle yalan söylemeyede yoruldum herşeyden bıktım yemin ederim
bizde ortak karar almıştık söylücekti olmuyo diye ailesine ama o da söylemedi çünkü bence o da söyleyemiyo..
muhabbeti açılırsa hani sen söylicektin olmuyo diye dicem söylede bana bişey sormasınlar artık dicem ...
saklamaktan bıktım gercekten..
bide bizim bi kere düşük oldu
yani herkes tahmin ediyodur artık istediğimizi aman ne bilyim yada bana öyle geliyo...
zaten eşime karşı hiç alttan almıyorum vicdan yapıyorum tabi sonra o da pişman oluyo bana o sekilde söylediğine gönlümü almaya calısıyo ama bi kere kırıldıktan sonra..

haklısın canım böle bi durumda yanında olmıcakta ne zaman olucak
ben anlamıyorum bu erkekleri he, evet canım haklısın deyiver noluur yani, dünyanın sonumu
benim bi arkadaşım hamile kalmıştı, ben tabi onun adına sevindim de kendi adıma üzüldüm, ağlamıştım,
2-3 gün sora o arkadaşlarla görüşücektik
diyoki benimkide bak gitmeyelim istersen, ağlama sonra üzülüp
anlamıyo işte sanki bi o hamile kaldı da kahralıyom
tonla hamile var,doğurmuş var benim üstüme
o anlıktı geçti
anlamıyolar işte..

yok malesef düzenli değil çok düzensiz polikistover var bende bebek tedavisine başlıcam oyüzden bu testleri yaptılar ama yükselmi normlmi bilmiyorum

düzensizlik pko dan olabilir, prolaktinde olmuyosun adet, çünkü yumurtlamıyosun
ben öle biliyorum
senin değer yüksek değil,sınırı geçtiyse bile çok az geçmiştir bence

bu akşam görümceme yemege gidicez
ne zaman o tarafa gitsem
gene ne dicekler diye stres olup gidiyorum...
beni bebk fikri değil bu insanların ne laf sokucaklar ne laf söylücekler diye stres oluyorum ...

:18::18:

canım seninki benimkinin yanında daha masum be:) senin yakın arkadasın diye demiştir.. acıkcası bende yeni bebeği olmuş akraba ve arkadaşlarımla görüşmüyorumm
görüşmek de istemiyorum...

ben bana soranlara aileden tabi "kısmet" diyip sırıtıp konuyu değiştiriveriyodum:)
ama iş yerindekilere sölüyom hatta kendim yapıyom esprisini olmuyo walla diye
o zaman bişe diemilardı
ama biz ailelerimizden ayrı şehirlerdeyiz zaten, kimisi sorucak kadar samimi hissedemiyo heralde, soran densizlerde yılda 1 kere filan sorabiliyo çünkü tatillerde gidiyoruz sadece

bu akşam görümceme yemege gidicez
ne zaman o tarafa gitsem
gene ne dicekler diye stres olup gidiyorum...
beni bebk fikri değil bu insanların ne laf sokucaklar ne laf söylücekler diye stres oluyorum ...

:18::18:

hiç sevmiyom görümceyle eltiyi:)
bende görümce yokda, elti var
o eltide kendi bi pırttı biz evlenirken, Allah razı olsun kendisinden:) hiç görüşmüyoz
yokmuşuz gibi
bide öle tavırlar sergilediki herkes kıskanmış diyo, ben hiç bişe yapmış olmadım,dediğim gibi ayrı şehirlerdeyiz de
şu durumdan çok mutluyum, Allah bozmasın:)

canım seninki benimkinin yanında daha masum be:) senin yakın arkadasın diye demiştir.. acıkcası bende yeni bebeği olmuş akraba ve arkadaşlarımla görüşmüyorumm
görüşmek de istemiyorum...

benimki masum olur benden küçük 3 yaş kadar, bende biraz sinirliyim saolsun, benikide çok neşelidir öle kavga filan edemez, küsünce ben haklıs olsam bile dayanamaz kendi gelir,
yumuşak benimli yumuşak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…