koskoca 1 ayı umutla bekleyip sonunda kırmızıları görmenin verdiği agırlığın yükünü kaldırmak için bize Sabır ver Allah ım
evet bu ay tedavim yoktuu..yok canım ben daha şılamaya karar vermedim..rahim filmim çekilecek inşallah nasip kısmet olursa..
birazdan doktoru arayıp konuşucam..sen aynı doktoramı yaptırıcaksın aşılamayı canım ?
Aminnnokadar mutsuzumki şuan kendim için üzülmüyorum inanki kocamı bi türlü baba yapamıyorum ona üzülüyorum ben
şimdi bunu okumuşken aklıma geldi
halamın komşusunun oglu evlendi
kız sözde eşi korunuyo sanmış bilmiyomuş nasıl korunuldugunu
kocasıda bişey dememiş o ilk ay hamile kalmış
halam bide gelip bana anlatıyoo gülerek filan
nasıl içim yandııı
kimse farkında değil .... .
:) ben ilk hafta cok kötü olmuştum oructa
uyku ve yemek düzeni birden değşince zor oluyoo
ama şimdi alıştım.
uykusuzluk koyuyodur canım daha çok..
senin bata kaç gün vardı bu arada?
bazı aylar böyle iyi tedavi görünce filan nasıl umutlanıyoruz yaa
ne salakmışım diyorum kendime
ay bu ay oldu heralde kesin diyorum
ama size bişey diyimmi
hani o diyenler var yaa
bi olay oldugu ay hamileymişim diyee
o kesinlikle
doğruuu!!!!
bende dua ediyorum Allah ım öyle bşiey olsun kii düşüncek vakit olmasın bi olay olsun onu düşünmekten bebeği düşünmiyim
ama o şeyde böyle güzel bişey olsun kimseye kötü bişey olmasın .. ama ney!!!!!!
gecen sene Eylül ayında hamileymişim
o ay başımıza gelmeyen kalmamıştı
trafik kazası-
eve hırsız girmesi( nasıl aglamıştım)
balıgımızın fanustan atlayıp intihar etmesi
evde ufak tefek ev kazaları vs......
Aminnnokadar mutsuzumki şuan kendim için üzülmüyorum inanki kocamı bi türlü baba yapamıyorum ona üzülüyorum ben
Rahim filmine karar vermen de iyi bişey canım
bi başlayalım artık ben cok sıkıldım
klomenden artık
dün gece yattım doktora gidince söylüceklerimi sayıyorum deli gibi...
işte orda kararsızım
önce gidip doktora ben aşılamaya karar verdim ne yapılması gerekiyor bilgi verirmisiniz desemmi?
yoksa direk üniverisite hastanesine gidip mi başlasam ...çünkü süreçle ilgili hiç bi bilgim yok...
eşimde direk üniv. hastanesine gidelim diyor..
nasıl yapsam bilmiyorum:44:
Rahim filmine karar vermen de iyi bişey canım
bi başlayalım artık ben cok sıkıldım
klomenden artık
dün gece yattım doktora gidince söylüceklerimi sayıyorum deli gibi...
işte orda kararsızım
önce gidip doktora ben aşılamaya karar verdim ne yapılması gerekiyor bilgi verirmisiniz desemmi?
yoksa direk üniverisite hastanesine gidip mi başlasam ...çünkü süreçle ilgili hiç bi bilgim yok...
eşimde direk üniv. hastanesine gidelim diyor..
nasıl yapsam bilmiyorum:44:
dert bir değil ki canım
kendimiz anne olamıyoruz ona mı yanalım
hiç bi sorunu olmayan ve bizim yüzümüzden baba olamayan kocalarımızın gözünün önünde ezilmemize mi yanalım...
buna bende çok üzülüyorum
..
canım ben bat 25 ağustos ama bu aydan bişe beklemeyin benden :) doğum kontrol hapı kullanıyorum yazz adında bi hap klomen sonrası oluşan kistlerden kurtulmak için..bi sonraki regl inde gel dedi bakalım ağustos 25 26 27 gibi doktordayım artık nasıl devam edicek tedaviye ne yapacak bende çok merak ediyorum ..
canım bizimde başımızda şuan karabulutlar dolaşıyor bende düşünmüyor değilim böyle bi zamanda olursa eşim hamile olduğuma sevinemez bile ama nasip ya Rabbim bilir ..
buna bende çok üzülüyorum
canım hastane özel yada devlet öncelikle iyi bi doktor olduğuna emin ve doktoruna güven..artık kobay olduk denenmemiş yönetem kalmadı üzerimizide..doktorunda vijdanlı olması seni iyi yönlendirmesi gerekiyo diye düşünüyorum o bakımdan ben bu son gittiğim doktordan çok memnunumki ben deli gibi doktor araştırdım bi dönem ve hep en iyilerine gittim ama sonuç yok ben sakaryadayım ankarada bi jinekolog varmış SÜLEYMAN ESERDAĞ çok ii bi doktormuş bunuda araştıra araştıraa buldum :) memnun kalan o kadar çok varkii her şehirden hastası var neredeyse adamın ben bunu bile düşünüyorum biliyomusun ki ankara bana en 4 5 saat mesafede ama bi umut işte..
üniversite hastanesine gidersen testler mestler tekrardan başlıycak ama canım ben sana söylüyüm..sen önce bi doktorunla görüş istersen bakalım ne dicek ne kadaramış fiyatı onu bi öğren ona göre karar verirsin..fiyat belli olursa banada söylersen çok memnun olurum canım
ayy sorma sabahtan beri düşünmektn beynim kazan gibi ağlamak istiyorum çok ama işteyim
Allah yardımcımız olsun inşallah canım
üniversite hastanesine gidersen testler mestler tekrardan başlıycak ama canım ben sana söylüyüm..sen önce bi doktorunla görüş istersen bakalım ne dicek ne kadaramış fiyatı onu bi öğren ona göre karar verirsin..fiyat belli olursa banada söylersen çok memnun olurum canım
ayy sorma sabahtan beri düşünmektn beynim kazan gibi ağlamak istiyorum çok ama işteyim
Allah yardımcımız olsun inşallah canım
aKlın yolu bir
bende önce ona gideyim danışayım diyorum .. hiç bişi bilmeden üniv. gitmek herseye sıfıran başlamak olucak gibi geliyor bana da
ama ben daha önce
üniv. hastanesinde infertilite raporu cıkartmıştım
yinede baştan mı yaparlar hiç bilmiyorum..
çok ilginç şeyler warmış ama ya
mesela yumurta kabuğu sertmi ne oluyomuş,sperm giremiyomuş
bide spermin içinde bulunduğu sıvının kadın vücudunca yabancı madde olarak algılanıyomuş
bide zaten ilk gebelikte rahim yabancı bi madde diye dışarı atmaya açlışıyomuş
tabi bi kere doğurunca artık tanıyomuş,2 gebelikler daha kolay oluyomuş
bişey diimmi tedavi olmak ii aslında ne olup ne olmadığını biliyosun ama
tedavide bişeler yaşadıkça,hemen netten araştırıyo insan olumlu şeyler gördükçe daha da hevesleniyo
polip aldırmıştım ben küretaj yöntemiyleydi
baktım sorasında hamile kalan var,umutlandım
rahim filmi çektirdim,hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş,umutlandım
klomen kullanıp ilk ayında hamile kalan var,umutlandım
2 yıl önce prolaktin yüksekliğim var benim ilaç kullandım,araştırdım,umutlandım
tedavide zor bi süreç
şöle deeerinnn bi nefes alıp başlamak lazım
canım testleri yeni baştan yapmazlar elinizde raporlarınız yokmu ben rahim filmi çektirdim eşime test yapıldu hepsinin evrakları var o yüzden doktor ve hastane değiştirdiğimde direk söyeldim bu testler bana yapıldı diye kontrol ettiler ve tekrar yapılmadı ben rahim filmini özel hastanede çektirdim 350-400 arası bişe rakamdı yanlış hatırlamıyosam eşim burda bi özel hastanenin bilgi işlem bölümünde o yüzden ben 150 lira kadarını verdim .. şimdi bende aşılamanın maliyetnini merak ediyorum ama onuda öğrenip yazarım sizlerede ..
canım testleri yeni baştan yapmazlar elinizde raporlarınız yokmu ben rahim filmi çektirdim eşime test yapıldu hepsinin evrakları var o yüzden doktor ve hastane değiştirdiğimde direk söyeldim bu testler bana yapıldı diye kontrol ettiler ve tekrar yapılmadı ben rahim filmini özel hastanede çektirdim 350-400 arası bişe rakamdı yanlış hatırlamıyosam eşim burda bi özel hastanenin bilgi işlem bölümünde o yüzden ben 150 lira kadarını verdim .. şimdi bende aşılamanın maliyetnini merak ediyorum ama onuda öğrenip yazarım sizlerede ..
Allahım ne kadar zorlu bi süreç düşündükçe kafayı yiyor insan
umarım herşey gönlümüze göre olur canım..
sen dediğini gibi yap doktorunla bi görüş bakalım ne diyecek,ondan sonra rotanı belirlersin
ay o yazz ın bende kullanmıştım geçen yıl
fena depresyona sokmuştu yaaaa
sende var mı bişi?
benim en cok sinir oldugum ne biliyomusun
sadece klomen verip göndermeleri...
hiç başka bir sorunu araştırmıyo doktorlar neden neden diye diye kendimi yicem
işte bu defa gittiğimde herseyi sorucam... (inşallah)
benim gittiğim doktor cok iyi cok cana yakın seviyorum doktorumu kolay kolay değiştirmem ..
fayda gördnmü dicem
gecen seneden bu yana klomen dışında yaptıgı bişey yok!!!
Korunmasaydın belki bu ay gelirdi bebiş:))))) aman hep böyle kendimizi kandırıyoruz işte..
Ankaradaki doktora mı gitmeyi düşünüyorsun?
ben hiç doktor araştırmıyorum ... Zaten maddi yöneden çok iyi değiliz..
Ssk dan yararlanmam için Üniv. hastanesine gitmem lazım
zaten Kocaeli iniv. tüm doktorları cok iyi doktorlar. O yüzden güveniyorum, güvenmekten başka çare yok zaten..
bi başlasam sanki gerisi gelicek diyorum ama hepimiz için öyle bi başlayalım artık gercek tedaviye..
valla ben tam emin değildim canım ama her hastane kendi testini yapmak istiyo ya o yüzden öyle demiştim canım
ben özel hastanede muayaene oluyorum en başından beri elimde testlerim var..
şimdi sıra rahim filmine geldi..nasıl oluyo biraz anlatırmısın rica etsem ?
aşılama fiyatını bende çok merak ediyorum canım
bana hormon testi dışında bi test yapılmadı.
eşime de sadece sperm testi ypıldı.
rahim filmi 350 tl mi
ben kesinlikle özel hastanede yapama ama sadece danışmak için kendi doktoruma giderim belki.. çok kararsızım
aşılama fiyatlarına özel hastanede 600-700 tl diyolar
devlette ne kadar bilmiyorum...
bide ben doktora ilk adetliyken mi gidiyim nasıl oluyo bilmiyorum kiiii
şu ramazan gecsinde bakalım sonraki ay başlarız artık.. gerci aralık ocak gibi diyo ama
ben vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla...
haberdar ederim zaten..
canım şuan için tek düşündüğüm şu kistlerden kurtulup yoluma devamm etmek o yüzden o kısmını pek düşünmüyorum ama araştırdığım kadarıyla doğum kontrol hapları arasında en hafif en az yan etkisi olan ilaç bu şöyle bişey oluyor bi haftadır sıçrıyomuşum yataktan eşim öle diyorr ilaca kullanmaya başladığımda tam 1 hafta oluyor şimdi sen söleyince aklıma geldi onun etkisi olabilirmi dersin ?
dün gecede eşim den önce yattım o yatağa girince bağırdım ağlamaya başladım onu hatırlıyorum oda korkyu rüyamı gördün diye soruyor sahurda yok dedim sen gelince irkildim korktum .. :S bi kaç oldu böyle ..
ben hep özel hastaneye gittim maddi açıdan bizde çok ii dğeiliz evet ama artık olsunda neyim var neyim yok ben vermeye razıyım onun için çalışıyorum zaten .. devlette ne kadara çekiyolar bilmiyorum bi arayıp sorsana telde fiyat verirler .. ben hastane konusunda rahatım şuan gittiğim hastanede eşimin çalıştığı hastane değil oraya giderken herşeyi karşıladı hastane çok şükür bi masrafımız olmadı çatlatma iğneleri dışında .. şuan orayı braktım başka bi hastaneye gidiyorum gene özel ama bu hastanedede arkadaşım çalışıyor :)) bu dediğim doktoruda googleye yaz ve incele ..
canım bilmem bana yapmadılar dediğim gibi 2 hastane değiştirdim elimde rahim filmim hormon testim ve eşimin sonuçları vardı o yüzden tekrar talep etmediler başta yapacaklarıda zaten aynı şeyler..
rahim filmine gelince giderken beni çok rahatlattılar çok kolay bi işlem hiç canın yanmayacak falan hepsi hikaye korkutmak istemem ama umarım bidaha tekrar çektirmem gerekmez.. beni bi hemşire götürdü önce çıkardım ben altımdaki herşeyi sonra doktorum geldi diğer tarafta filmi çekicek olan biri daha derken bi strese girdim zaten :)
önce rahmine bi alet yerleştiriyolar buz gibi doktorun eli hiç hafif değildi bu yüzden bıraktım zaten o bi kere canımı yaktı sonras bi sıvı enjekte ediyolar rahmin içine rahimde yapışıklık varsa yada tplerden bri kapalıysa onun açılmasını sağlayan bi sıvıymış bu .. çok şükür benim temiz çıktı ..küçük adet sancısı gibi bi ağrı hissediceksin elini sakın karnına koyma dediler ama ben ağlamaya başlamışım sinirlerim çok kötü bozuldu..öyl bi sancı ömrümde yaşamadım ki adetlerim sancılı geçer hala benim.. sonra hemen ayağa kaldırmak istemediler ben kötü olunca eşim girdi içeri onu görünce daha çok ağlamaya başladım ben beni o halde gördüğü içinayağa bi kalktım masanın arka tarafı kan onu görünce daha fena oldu sonra yürütmediler hastaarabasıyla direk acile yatırdılar 1 saat yattım ama ağlamaktan kendime gelemedim bi saat sonrada kendim çıkmak istedim onlar bırakmak istemedi .. sonra kalktım ve eşime beni biraz bırak bağıra bağıra ağlicam dedim aldım arabayıı bastımmm hem ağladım hem saydım eve gelene kaadar :))))) böyle işte .. ama benimkisi birazda sinir bozukluğuydu canım bu aşamalaara nasıl geldik diye düşünmekten hep yordum kendimi belkide bu kdr zor geçmeyecekti arkadaşlarıma sotuyorum çektirdim çıktım işe geldim hiç bişey hissetmedim diyenler var.. benim birazda canım tatlı sanırım .. ama eğer benim gibi hassassan kesinlikle önden bi ağrı kesici vurmalarını iste..
canım canım adetliyken gidiyosun muayeneye çünkü yumurtalarını en net o dönemde görünüyor adetin 2. 3. yada 4. günü gidebilirsin normal zamand agitme adet olunca gel diyecektir, ben yaptım çünkü o hatayı ..
bence kesin hap yapıyo o uykuda sıcramaları . Cok hafif diyolar o hap için ama bence öyle değil .
kesinlikle senin sinir bozuklugundan rahim filminde o kadar aglamışsın canım belli yanii
iyi olmuş ama agladıgın , ben zaman zaman o kadar cok aglayıp açılmak istedim ki bebeğimi kaybedince ama inan bir kez olsun aglayamamıştım
tabi sonra salak sulak seyler okuyup döktüm içimi.... ufacıcık bişey bi laf benim için patlama olmuştu , öok ümitlendiğim bi ay hem adetliydim hemde bi mevlute gitmiştik cok zor gelmişti herkesin cocugunun yanında olması benim sap gibi melum melum bakmam . insanlarda sanki bana acıyan gözlerle bakıyo gibi gelmişti...
ilk defa eşimin aynında hıçkıra hıçkıra aglamıştımçok kötü bi gündü Allah bi daha bize öyle günler yaşatmasın İnşallah.
bence aglamak ve gülmek kesinlikle bi tedavi insanlar için...
evet bende hep adetliyken gidiyorum gene öyle yapıyım en iyisi
ama büyük ihtimalle ekim ayına filan kalır benim gitmem ..
kesin önce Rahim filmi istencek bendende. bende artık anlatırım şöyle oldu böyle oldu diye
inş. canım böyle benim gibi bekleyenlerin güzel haberlerini almak istiyorum ben hep Rabbim hayırlısıysa versin değilse dayanıcak sabrı gücü versin hepimize inş. ha bide adettendir bende söyliyim bi kere belkide aşılamaya rahim filmine gerek kalmaz eylülde kendiliğinden hamile kalırsın
prolaktin seviyen kaç canım senn?
gelecek_se sende kocaelidenmişsin:)
fakültedeki Eray beyi çok iyi diyolar tüp bebek bölümünde,sende duymuşsundur kesin
bide sabiha mıydı neydi,o da çok ii bi drmuş
bide inci hanımı duydum ben ama şuan muayenehanesi varmış,hastanede filan değilmiş,gidememiştim o yüzden ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?