sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

3 defa bakıldı benim
33,35,42 bu civarlardaydı,en son geçen sene filan bakıldı
seninde mi yüksek

banada bakıldıda canım yüksekmi değilmi bilmiyorum henüz göstermedim doktra sonucu ama 29 yazyo prolaktin fsh 6 yazyo yüksek olması problem yaratıyomuş oyüzden sordum

canım benim 1 sene oldu sanırım ben ilk doktora gittiğimde 5 ay olmuştu korunmayıbıraktığım sonra işte hormon testi klomen çatlatma iğnesi rahim filmi hepsi peşpeşe sonuç alamadıkları her tedavinin ardından yapıldı bunlar sonra biraz ara verdim doktor değiştirdim tekrar başladım işte şimdi .. ama filmden sorna 6 ay içinde hamile kalan çokmuş doktorun asistanıda öle demişti ultrasonda gözükmeyen ufak yapışıklıklar açılıyomuş ..

bendeee :)

sendemi fakültede muayene olmuştun canım ?

kızlar bende sakaryadayım aramızda taş çatlasın 40 45 dk lık biyol varr:)))))

Çoğumuz yakın oturuyormuşuz.Ben de ikisinin arası Sapancada'yım.
Sakarya'da hangi doktora gidiyorsun

evet canım biliyorum saydıgın bütün doktorları
inci hanımı özellikle kuzenimde tavsiye ediyor ama özele gidemem ki , o da kadın dogum hastanesinde oraya gene hayatta gitmem ..
kuzenime bi ultrasoun tarihi vermişler 2 ay sonraya hahah manyaklık yanii koskoca hastanede ..

Eray bey ve Sabiha hanıma raporlarımı imzalatmıştım
Hatta Sabiha hanımı temizlikci kadın sanmıştım ay sonra abi utandım anlatamam kadın kesin anladı onu doktor diye görmediğimi
Erman bey vardı bey diyorumda gencecik cocuktu ya o yapmıştı kürtajımı

ama sabiha hanıma giderim bak kadın doktor tercihimdir Sen tüp bebekle mi hamile kaldın şimdi başını kaçırdım ben senin hamileliğinin...:44:

demekki
bu bölge türkiyenin en stressli bölgesiii :44:

ya ben uzun zamandır böle bi keyifisizm ya acaba cocugum olunca eski ben olurmuyum..
ben ben değilim sanki yaaa
benim doktorumda Tahsin Özbekteki -Lütfiye Hanım

offffffffffff offfff aynen bende insanlarin yokmu daha yokmu daha sorusundan biktim sanki içimde sakliycam olsa rabbim bu ramazan hürmetine tüm istiyenlere versin çok zorrrrrrrrr

valla daha bugün iş ark. konuşuyoruz
kendi annesininde 5 sene cocug olmamış
anlatıyo bana süreci
öyle yapmış böyle yapmış olmamış
tam herseyi bırakmış olmuş
kafaya takmıcan diyo
bi delirdim
ya kızada bagırmak istemiyorum
dedim böyle diyenlere işte cok sinir oluyorum kusura bakma ama dedim
ben seni anlıyorum haklısın diyo neyse dedim kapattım konuyu
seni sen gibi olmayan birinin anlamasını beklemeyelim
kismeye de anlatmayalım kimse bilmesin kimse bizi anlamıyo.....

abu rahim filmini yeni doktor mu cektirdi? yoksa öncek doktor mu çektirmişti?
benim anlamadıgım
sadece hormon testi -klomen ve igne dışında doktorlar neden başka bişi yapmıyolar
ben şimdi doktora gitsem gene olmadı halen bekliyorum diye
acaba beni 3. defa yine klomene mi başlatıcak cok merak ediyorum
yada rahim filmi cekelim tüpler bakalım dicek mi.
:44::44:

bu yazdığın cevaplar varya. hepsini benim zihnimden yazmışsın sanki :) köy düşüncesi aynı. değerlerin yükselmesi umudu aynı
bu gebelik konusunda da en ii bu topic de hissediyorum kendimi. ağustos topic im var mesela. orda kızlar yazmış.3. aydı gene olmadı çok üzlüyoruz diye. öle oolunca ben daha çok üzlüorum. gerçi 3. ayımda bende çok takmıştım kafaya ama neyse

evet bu topic bize moral oluyor. hepimiz benziyor birbirmize. belki de bizim incelenmemeiz lazım ha. demekkş aynı tip insanların çocuğu zor oluyor. biz nasıl bi tipiz ki

bende eskiden beri göbeklliyimdir. evli olunca tabi direk soruyorlar. bebek olmadığına mı yanarsın , göbekli tombiş olduğuna mı yanarsın düşün dur artık

bende sinir oluyorum düşünmediğim ay hamile kaldım diyenlre. ya şu 16 aylık sürecimde en az, o da en az diyorum 6 ay adet tarihimi bilmediğim yemeğimi zor yeyip o kadar yoğun olup düşünmediğim dönemler oldu. eee niye olmadı zaman. tesadüf bence sadece.

vanillya yazı tipini okuyamıyorum. gözümü bozdun

bende eskiden beri göbeklliyimdir. evli olunca tabi direk soruyorlar. bebek olmadığına mı yanarsın , göbekli tombiş olduğuna mı yanarsın düşün dur artık

bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır!!!
:97:

bence de tesadüf yaaa
banada stress dediler ya sözde tedavinin ardından zaten genelde hamile kalınıyomuş yani kaç kişiden duydum tam tedavi bitti hamile kaldım
demekki bunun süreci bu..

bi ara da şey diyolardı
Ehliyet kursuna yazıldım hamile kaldım
ne var şu ehliyet kursunda merak ediyorum
tedaviye vercemiz paraya ehliyet mi alsak kızlar yaaa

ama biz o kadar şanssısız ki orda bile hamile olupda kursa gelen vardır biz gider onu buluruz sonrada nıçımıza baka baka ehliyeti lıp oturruz aşşagıyaa

Çoğumuz yakın oturuyormuşuz.Ben de ikisinin arası Sapancada'yım.
Sakarya'da hangi doktora gidiyorsun

ada tıp ta sadık beye gidiyorum şuanda .. (sadık akbıyıklı)

tekrar klomen vereceklerini sanmıyorum filmin çekilmediyse çekeceklerdir onlar çekmezlersede sen söyle ..

evet bu topic bize moral oluyor. hepimiz benziyor birbirmize. belki de bizim incelenmemeiz lazım ha. demekkş aynı tip insanların çocuğu zor oluyor. biz nasıl bi tipiz ki

tipitipizz biz :))

vanillya yazı tipini okuyamıyorum. gözümü bozdun

Allah Allah neden ki :)))

inan güldürdün beni..Allah ta seni güldürsün emi..biz değişik bir tip değiliz merak etme:)))..ama bu annelik içgüdüsü öyle büyük ki,gec çocuk sahibi olan her kadın bu dönemi zor yaşıyor,,yani bence anormalleşiyorsak da bu süreç ve çevre bizi böyle yapıyor

Son düzenleme:
banada bakıldıda canım yüksekmi değilmi bilmiyorum henüz göstermedim doktra sonucu ama 29 yazyo prolaktin fsh 6 yazyo yüksek olması problem yaratıyomuş oyüzden sordum

yüksek olması yumurtlamayı geciktiriyomuş,ben ilk nişanlıyken adet gecikmesi yaşadım 16 gün kadar,o yüzden gittim dr
düğünüm olurken ilacını kullanıyodum. ama o zamandan beri hiç gecikme olmadı bende,dr da çok üstelemedi zaten adetlerim düzeldi diye. çoğu hastanenin değerleri farklı ama seninki pek yüksek durmuyo,adetlerin düzenli mi

yok benim aşılama:)yabani meyveydim ben, aşıladılar beni, cins meyve oldum:))

demekki
bu bölge türkiyenin en stressli bölgesiii :44:

ya ben uzun zamandır böle bi keyifisizm ya acaba cocugum olunca eski ben olurmuyum..
ben ben değilim sanki yaaa
benim doktorumda Tahsin Özbekteki -Lütfiye Hanım

çok güldürdün beni hee:)
zaten buraların havaları da bi değişik, bi öle bi böle
bugünkü yağmur neydi ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…