3 defa bakıldı benim
33,35,42 bu civarlardaydı,en son geçen sene filan bakıldı
seninde mi yüksek
dur bende bi güzel güleyim barii hahahahahaha :86::86::86:
agzın bal yesin canım benim sana kızamam ama cevremden biri dese kesin sinir olurdum onaaa
ama ne yalan söyliyim içimde en ufak birışık yok!! umuta dair...
Sen rahim filmini ne zaman cektirmiştin? hani ondan sonra hamile kalanda varmış yaa...
gelecek_se sende kocaelidenmişsin:)
fakültedeki Eray beyi çok iyi diyolar tüp bebek bölümünde,sende duymuşsundur kesin
bide sabiha mıydı neydi,o da çok ii bi drmuş
bide inci hanımı duydum ben ama şuan muayenehanesi varmış,hastanede filan değilmiş,gidememiştim o yüzden ben
bendeee :)
sendemi fakültede muayene olmuştun canım ?
canım benim 1 sene oldu sanırım ben ilk doktora gittiğimde 5 ay olmuştu korunmayıbıraktığım sonra işte hormon testi klomen çatlatma iğnesi rahim filmi hepsi peşpeşe sonuç alamadıkları her tedavinin ardından yapıldı bunlar sonra biraz ara verdim doktor değiştirdim tekrar başladım işte şimdi .. ama filmden sorna 6 ay içinde hamile kalan çokmuş doktorun asistanıda öle demişti ultrasonda gözükmeyen ufak yapışıklıklar açılıyomuş ..
kızlar bende sakaryadayım aramızda taş çatlasın 40 45 dk lık biyol varr:)))))
gelecek_se sende kocaelidenmişsin:)
fakültedeki Eray beyi çok iyi diyolar tüp bebek bölümünde,sende duymuşsundur kesin
bide sabiha mıydı neydi,o da çok ii bi drmuş
bide inci hanımı duydum ben ama şuan muayenehanesi varmış,hastanede filan değilmiş,gidememiştim o yüzden ben
aynen bend uyuz oluyorum...HELEKİ TEDAVİ İLE çocuk sahibi olanların nasihatlarına sinir oluyorum...
çok çabuk unutuyorlar yaşdıklarınıempati kuramıyorlar...
ALLAHH emeklerimizin karşılığını versin transferin 5. günündeyim...rabbim yüzümüz güldürsün dualarınızı esirgemeyinnn
canım benim 1 sene oldu sanırım ben ilk doktora gittiğimde 5 ay olmuştu korunmayıbıraktığım sonra işte hormon testi klomen çatlatma iğnesi rahim filmi hepsi peşpeşe sonuç alamadıkları her tedavinin ardından yapıldı bunlar sonra biraz ara verdim doktor değiştirdim tekrar başladım işte şimdi .. ama filmden sorna 6 ay içinde hamile kalan çokmuş doktorun asistanıda öle demişti ultrasonda gözükmeyen ufak yapışıklıklar açılıyomuş ..
kızlar bende sakaryadayım aramızda taş çatlasın 40 45 dk lık biyol varr:)))))
Öncelikle Günaydın Herkeseee
gecmişi bi okuyim işe erken geldim dedim
gecmiş bitmedi benim iş saati geldii
dün girmemişim hiç ya tüh nasıl kaçırdım ben muhabbetleri..
geridönüşümkutusu canım ne desem boş aynı seyleri kaç ay bende yaşadım ah ahh
aman o kızda ne salakmış annesine vermiş bence o bilerek vermiştir pis sürtük
ay benimde hep 1.20 cıkıyo demekki bu standart bişibende forumda geziniyorum degerleri yükselenler oluyomuş filan ay nasıl unutlanıyodum
tabi tam regl günümde kırmıızlanıyodum
bu sözü kendimize her ay veriyoruz sanırım...
Ama şunu anladım ki dünyada tek söz veripde yapamadıgım şey buuu işteeee
evet evet valla ben çok isterim yaa
yemin ederim aklımdan geçenleri söyledin
işten eve giderken arabada oturur bolu -göynük köyünü düşünürüm oraya cok giderdik cocukken
öyle güzel bi yerkiii oraya diyorum beni alsalar söyle altı ay 1 sene iş düşünmeden orda yaşasam köy hayatıı nasıl olur acabaa:44:
çıkacağına inanıyorum nedense :) sende bana umut kaynağı olucaksın çünkü bende eylülde aşılama düşünüyorum inşallah..
canım benim ya şu konu komşunun streside ayrı bi dert yanii hele bayram geliyorr eşimin akrabaları akbaba gibi üstüme gelicekler onada ayrı geriliyorum ben ..
amin canım çok güzel özetlemişsin .. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
neden umudunu kaybediyosun ben ne kürler uyguladım tam 4 kilo aldım zaten zayıfta değildim 3 kavanoz karışımlı bal bitirdim ögh gelmişti artık ama ne oldu sonuç sıfırr şuda var gene getirseler yerim bi umutt :))
bu benide düşündürüyor geçen ay 3 kere izin aldım doktor için o bile gözlerine battı her defasında farklı bi bahane aşılama olsam yatmam gerekecek dediğin gibi ne diye rapor alıcam ne yazacaklar o rapora
hayır hiç geç kalmadın benimde 18 ay oldu birbirimize umut olucaz biz ...
ah ah keşke bebek olsa dimii canım yaaa
benim normalde göbek takıntım var hiç sevmem göbeği ama biraz gaz filan olunca
ay diyorum ne güzel duruyo seviyorum göbeğimi deli gibiiiiii
ama sana bişi diyim aynı seyi kesin bizde yapardık başkası olsa...
valla daha bugün iş ark. konuşuyoruz
kendi annesininde 5 sene cocug olmamış
anlatıyo bana süreci
öyle yapmış böyle yapmış olmamış
tam herseyi bırakmış olmuş
kafaya takmıcan diyo
bi delirdim
ya kızada bagırmak istemiyorum
dedim böyle diyenlere işte cok sinir oluyorum kusura bakma ama dedim
ben seni anlıyorum haklısın diyo neyse dedim kapattım konuyu
seni sen gibi olmayan birinin anlamasını beklemeyelim
kismeye de anlatmayalım kimse bilmesin kimse bizi anlamıyo.....
bende eskiden beri göbeklliyimdir. evli olunca tabi direk soruyorlar. bebek olmadığına mı yanarsın , göbekli tombiş olduğuna mı yanarsın düşün dur artık
bende sinir oluyorum düşünmediğim ay hamile kaldım diyenlre. ya şu 16 aylık sürecimde en az, o da en az diyorum 6 ay adet tarihimi bilmediğim yemeğimi zor yeyip o kadar yoğun olup düşünmediğim dönemler oldu. eee niye olmadı zaman. tesadüf bence sadece.
Çoğumuz yakın oturuyormuşuz.Ben de ikisinin arası Sapancada'yım.
Sakarya'da hangi doktora gidiyorsun
abu rahim filmini yeni doktor mu cektirdi? yoksa öncek doktor mu çektirmişti?
benim anlamadıgım
sadece hormon testi -klomen ve igne dışında doktorlar neden başka bişi yapmıyolar
ben şimdi doktora gitsem gene olmadı halen bekliyorum diye
acaba beni 3. defa yine klomene mi başlatıcak cok merak ediyorum
yada rahim filmi cekelim tüpler bakalım dicek mi.
:44::44:
evet bu topic bize moral oluyor. hepimiz benziyor birbirmize. belki de bizim incelenmemeiz lazım ha. demekkş aynı tip insanların çocuğu zor oluyor. biz nasıl bi tipiz ki
vanillya yazı tipini okuyamıyorum. gözümü bozdun
evet bu topic bize moral oluyor. hepimiz benziyor birbirmize. belki de bizim incelenmemeiz lazım ha. demekkş aynı tip insanların çocuğu zor oluyor. biz nasıl bi tipiz ki
bendeee :)
sendemi fakültede muayene olmuştun canım ?
banada bakıldıda canım yüksekmi değilmi bilmiyorum henüz göstermedim doktra sonucu ama 29 yazyo prolaktin fsh 6 yazyo yüksek olması problem yaratıyomuş oyüzden sordum
evet canım biliyorum saydıgın bütün doktorları
inci hanımı özellikle kuzenimde tavsiye ediyor ama özele gidemem ki, o da kadın dogum hastanesinde oraya gene hayatta gitmem ..
kuzenime bi ultrasoun tarihi vermişler 2 ay sonraya hahah manyaklık yanii koskoca hastanede ..
Eray bey ve Sabiha hanıma raporlarımı imzalatmıştım
Hatta Sabiha hanımı temizlikci kadın sanmıştım ay sonra abi utandımanlatamam kadın kesin anladı onu doktor diye görmediğimi
Erman bey vardı bey diyorumda gencecik cocuktu ya o yapmıştı kürtajımı
ama sabiha hanıma giderim bak kadın doktor tercihimdirSen tüp bebekle mi hamile kaldın şimdi başını kaçırdım ben senin hamileliğinin...:44:
demekki
bu bölge türkiyenin en stressli bölgesiii:44:
ya ben uzun zamandır böle bi keyifisizm ya acaba cocugum olunca eski ben olurmuyum..
ben ben değilim sanki yaaa
benim doktorumda Tahsin Özbekteki -Lütfiye Hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?