ablam da ikinci cocuguna zor kavusmustu cikolata kisti ve yapiskanliklardan dolayi ve doktor ücüncü cocuk istersen muhtemelen yine gelmen gerekir demis...
ve bugün haberini aldim yine hamileymis hem de plansiz bir sekilde :))))
iste Allah ol deyince oluyor, neler olmuyor ki...
tesekkür ederim yüregime su serptiginiz icin arkadaslar, icim rahatladi valla...
hepimize duaciyim...
Allah "tepemizden döksün bebisleri" (annemin duasi)
benim klomenle yumurtam oluştuğu için klomen verdi, ama iğneylede yumurta yapıp büyütebiliyolar, öle olursa fiyat 1000 lirayı bulacaktı
ya çok ilginç benim adetten önce çekilmişti, ben kendi kendime düşünmüştüm o zaman ya bebek varsa diye ama dr bişe demedim heralde,hatırlayamadım bak şimdi
ablam da ikinci cocuguna zor kavusmustu cikolata kisti ve yapiskanliklardan dolayi ve doktor ücüncü cocuk istersen muhtemelen yine gelmen gerekir demis...
ve bugün haberini aldim yine hamileymis hem de plansiz bir sekilde :))))
iste Allah ol deyince oluyor, neler olmuyor ki...
tesekkür ederim yüregime su serptiginiz icin arkadaslar, icim rahatladi valla...
hepimize duaciyim...
Allah "tepemizden döksün bebisleri" (annemin duasi)
bu arada günaydınlar ... güzel birgün olsun ..
benimder regl in 5. günü çekilmişti gebelik şüphesine karşı o zamanlarda çekilirmiş öle demişti doktorum
benim günaydınım bu saatte
ben polip aldırmıştım,oydu adetten önce ama filmi hiç hatırlamıyorum,galiba adetten sonraydı:26:
kızlarrr rahim filminden önce cinsel perhiz yaptınızmı yaptıysanız ne kadar yaptınız ?
stresle hiçbir alakası yok 5 yıllık evliyim hiç korunmadım evliliğimin ilk ayları çocuk olurmu olmazmı umrumda değildi çok mutluydum eşimle stres yok sevdiğime kavuşmuşum ee tabi doğal olarak gün hesaplanmadan ilişkiye giriliyor falan filan ve ben halen hamile kalacağım.
bence tamamen nasip allah ol derse olcak demekki bizim için ol demiyor.
kızlarrr rahim filminden önce cinsel perhiz yaptınızmı yaptıysanız ne kadar yaptınız ?
birde regl halin biter bitmez çekildiği için o arada istesende halvet olmuyor :))
naptın hallettinmi işlerinidün 1. günümdü gidemedim. bu sabah gittim hastaneye . uğraştım. bu sefer yazdılar hsg fakat randevu yokmuş. okmeydanı yada çapaya git yada sonraki ay gel dediler. hem bahtsızım hem fakirim.
çapanın aleti arızalıymış. yarın sabah okmeydanına gideceğim bakalım.
canım benim adeti m yarın bitecek gibi..filmi cumartesi çekilicem..yani adetten 2 gün sonra..ee 2 gün boşluk var
kıs bişe olmaz nolucak:)
sen artık 2 canlısınn Allahım bigün bunubanada diyeceklermi acaba :))
..
hangisinde bişey olmaz canım
münasebette bulunmazsakmı bişey olmaz demek istedin
rahim filminden sonrada abiraz mola veriliyormuş ya onu düşünmüştüm ben
ikiside
bizimkini hiç hatırlamıyom ben ama sen film çekildiği gün adetin bitmiş gibi düşünsen:)
ben düşünürüm düşünürümde kocacım beni kandırır kesin
ama yok dicem okudum ettim böyle böyleymiş haberin olsun dicem
istanbula gelirken geriliyorum zaten,trafikten,burdan köprüye 1 saatte geliyoruz,karşıyada 1 saatte geçiyoruz:)
çok gelmiyoruz Allahtan
merkezdeyim ben,izmit
arkadaşın nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?