sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

ablam da ikinci cocuguna zor kavusmustu cikolata kisti ve yapiskanliklardan dolayi ve doktor ücüncü cocuk istersen muhtemelen yine gelmen gerekir demis...

ve bugün haberini aldim yine hamileymis hem de plansiz bir sekilde :))))

iste Allah ol deyince oluyor, neler olmuyor ki...

tesekkür ederim yüregime su serptiginiz icin arkadaslar, icim rahatladi valla...

hepimize duaciyim...

Allah "tepemizden döksün bebisleri" (annemin duasi)

çok güzel bi duaymış:))aminnn

benim klomenle yumurtam oluştuğu için klomen verdi, ama iğneylede yumurta yapıp büyütebiliyolar, öle olursa fiyat 1000 lirayı bulacaktı

klomeni bende kullandım bende kist yaptı aşırı büyümüş yumurtalarım

ya çok ilginç benim adetten önce çekilmişti, ben kendi kendime düşünmüştüm o zaman ya bebek varsa diye ama dr bişe demedim heralde,hatırlayamadım bak şimdi

benimder regl in 5. günü çekilmişti gebelik şüphesine karşı o zamanlarda çekilirmiş öle demişti doktorum

Amin Amin Amin..

kızlarrr rahim filminden önce cinsel perhiz yaptınızmı yaptıysanız ne kadar yaptınız ?

stresle hiçbir alakası yok 5 yıllık evliyim hiç korunmadım evliliğimin ilk ayları çocuk olurmu olmazmı umrumda değildi çok mutluydum eşimle stres yok sevdiğime kavuşmuşum ee tabi doğal olarak gün hesaplanmadan ilişkiye giriliyor falan filan ve ben halen hamile kalacağım.
bence tamamen nasip allah ol derse olcak demekki bizim için ol demiyor.

benim günaydınım bu saatte

sen artık 2 canlısınn Allahım bigün bunubanada diyeceklermi acaba :))

ben polip aldırmıştım,oydu adetten önce ama filmi hiç hatırlamıyorum,galiba adetten sonraydı:26:

sonradır büyük ihtimalle regl den bi kaç gün sonra öle çekiyo olmaları lazım :S

kızlarrr rahim filminden önce cinsel perhiz yaptınızmı yaptıysanız ne kadar yaptınız ?

önce değil ama sonra yaptık canım bi kaç güncük :)

biz artık neye bağlayacağımızı şaşırdık olmayışını canım.. sebepsiz infertilitelerde genelde stres kaynaklı olduğunu düşünüyor herkes.. gerçi stressiz insanmı varr doğuran nasıl doğuruyor haklısın Rabbim ol dediğinde olucak..

naptın hallettinmi işlerini
yazmamışsın, sabahtan beri merak ettim
hemen çektilermi yoksa filmini:)

sen artık 2 canlısınn Allahım bigün bunubanada diyeceklermi acaba :))

..

dicekler dicekler
sen inanamıcaksın ama,hele benim gibi belirtin filan olmazsa hiç inanmıcan:)
ilk defa bugün kafayı kaldıramıyorum,bi bu belirti
bide zaten büyük göğüsler büyüdüydü
arkadaşım kusmaktan bitti,bende bişe yok(
chosy dediydi dersin:))

hangisinde bişey olmaz canım

münasebette bulunmazsakmı bişey olmaz demek istedin

rahim filminden sonrada abiraz mola veriliyormuş ya onu düşünmüştüm ben

ikiside
bizimkini hiç hatırlamıyom ben ama sen film çekildiği gün adetin bitmiş gibi düşünsen:)

ikiside
bizimkini hiç hatırlamıyom ben ama sen film çekildiği gün adetin bitmiş gibi düşünsen:)

ben düşünürüm düşünürümde kocacım beni kandırır kesin

ama yok dicem okudum ettim böyle böyleymiş haberin olsun dicem

ben düşünürüm düşünürümde kocacım beni kandırır kesin

ama yok dicem okudum ettim böyle böyleymiş haberin olsun dicem

dıt, cısss dersin:)
sendeki sıvıyla film çekilirkenki sıvı birleşince kötü oluyomuş dersin,korksun azıcık

istanbula gelirken geriliyorum zaten,trafikten,burdan köprüye 1 saatte geliyoruz,karşıyada 1 saatte geçiyoruz:)
çok gelmiyoruz Allahtan
merkezdeyim ben,izmit
arkadaşın nerde

şuanda gölcük de

ben bugün randuvu aldım okmeydanından. film öncesi 48 saat en az ilişki yok dedi. 2-3 gün yapmamak gerekiomuş. zaten adet bitiminden sonra hemen çekiliosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…