stresle hiçbir alakası yok 5 yıllık evliyim hiç korunmadım evliliğimin ilk ayları çocuk olurmu olmazmı umrumda değildi çok mutluydum eşimle stres yok sevdiğime kavuşmuşum ee tabi doğal olarak gün hesaplanmadan ilişkiye giriliyor falan filan ve ben halen hamile kalacağım.
bence tamamen nasip allah ol derse olcak demekki bizim için ol demiyor.
dıt, cısss dersin:)
sendeki sıvıyla film çekilirkenki sıvı birleşince kötü oluyomuş dersin,korksun azıcık
naptın hallettinmi işlerini
yazmamışsın, sabahtan beri merak ettim
hemen çektilermi yoksa filmini:)
korkutuyum ben evet
ama bende hemen yelkenleri suya indiriyorum ya ben kendimi tanıyorum
neyse ama azcık sabretcez herşey bebişimiz için
ben düşünürüm düşünürümde kocacım beni kandırır kesin
ama yok dicem okudum ettim böyle böyleymiş haberin olsun dicem
benimki allahtan öle değil,bize en son aşılamanın ertesi günü (20 temmuz) iş vermişti dr
ogünden beri ne o ne ben maşallah
kardeş kardeş yaşıyoz
yok yok olmaması lazım. bana öle dediler. öncesindeki 2-3 gün ve sonrasındaki 2-3 gün olmaması lazımmış. yalnız bende mitral kapak prolopsusu var. antibiyotik kullanmam lazım mı onu soramadım. ağrı kesici falanda yazmadılar
ama bizimki sade eşimden kaynaklanmıyo
hadi gözün aydın canım en azından gün alabilmişsin..
banada antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktorum
bana yzmadı işte onu diorum. adı ne senn ilaçların
tetradox antibiyotik
felden flash ağrı kesici canım
yok yok olmaması lazım. bana öle dediler. öncesindeki 2-3 gün ve sonrasındaki 2-3 gün olmaması lazımmış. yalnız bende mitral kapak prolopsusu var. antibiyotik kullanmam lazım mı onu soramadım. ağrı kesici falanda yazmadılar
kaç para. ssk ile mi aldın. bir daha yazdırmaya uğraşana kadar direkt eczaneden mi alsam acaaba
ben bugün randuvu aldım okmeydanından. film öncesi 48 saat en az ilişki yok dedi. 2-3 gün yapmamak gerekiomuş. zaten adet bitiminden sonra hemen çekiliosun.
canım reçeteye yazdırdık ssk karşılıyo ama eşim aldı ne kadar tuttu bilmiyorum evde hatta bu akşam bakaım yarın yazarım..
ama bide yan etkisi olmasın doktorun vermemiş sonuçta tereddütte kaldım
beni doktorum uyarmamıştı yasak var diye film çekilmeye gittim kendi doktorum seminere gitmiş başka bir doktor sorunca ilişki oldu dedim ne bileyim olmaması gerektiğini dr bana niye yapıyorsunda böyle film çekilmezde drun söylemedimide saydı döktü
bende haberim yoktu zaten bile bile yapacak değilim dedim
bide demezmi doktorun söylemesine ne hacet herkes bilir dedi (GICIIKKK)
bende tamam dedim çıktım ama sinir krizi geçirdim ordan çıkıp yüzüne yüzüne söyleyemedim herkes herşeyi biliyorsa doktorlara ne hacet
bak yine aklıma geldi sinirim bozuldu kıslaaarr
kıs o ne, okuyamadım bile
sen özelde mi çektiriosun. özelde olduğun için vermiştir doktor. ssk da malum çok ilgilenmiorlar. aceleden (işe yetişcektim) bu kalp olayını söylemeyi unuttum. aslında kullanmazsam benim için tehlikeli olabilir
beni doktorum uyarmamıştı yasak var diye film çekilmeye gittim kendi doktorum seminere gitmiş başka bir doktor sorunca ilişki oldu dedim ne bileyim olmaması gerektiğini dr bana niye yapıyorsunda böyle film çekilmezde drun söylemedimide saydı döktü
bende tamam dedim çıktım ama sinir krizi geçirdim ordan çıkıp yüzüne yüzüne söyleyemedim herkes herşeyi biliyorsa doktorlara ne hacet
ay öle drlara bi gıcığım amaa
hatta ben genel olarak drlara gıcığımda, mecbur işte gidiyoz,onlarda bidiği için mecburiyeti,kasılıyo çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?