sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

çok haklısın walla

geçmiş olsun canım
bencede ara bi sor, nolur nolmaz

geçmiş olsun canım

bugün bütün gün arayıp durdum ama ulaşamadım ki. kadın doğumcu çeken kişilere sor dedi. yarında kardiyologa ve çeken yere sorcam

kızlar hani çok bilmişlik yapıp sizi üzmek istemem ama stres çok önemli bi faktör ...

her hastalıkta önemli olduğu gibi gebe kalamamadada stres çok önemli

elinizde değil onuda biliyorum ama hayırlısı deyip çok düşünüp kendinizi üzmemeye çalışın

hepinize sağlıklı bebekler versin yaradan

geçmiş olsun canım

bugün bütün gün arayıp durdum ama ulaşamadım ki. kadın doğumcu çeken kişilere sor dedi. yarında kardiyologa ve çeken yere sorcam

canan teşekkürler de stressiz bi yaşam olmadığıına göre biz hem stres yapıp hem çocuk yapmaya karar verdik. o yüzden bu başlık altında toplandık

canan teşekkürler de stressiz bi yaşam olmadığıına göre biz hem stres yapıp hem çocuk yapmaya karar verdik. o yüzden bu başlık altında toplandık

chosyy senn bebek ne oldu :)

senn stres topu daha doğrusu.

hamile kalınca bende duyurular bölümüne yzcam stres topu içimde diye

bu arada demin bahsettiğim kişide meslektaşın. kadrolu değil gerçi. çok detay vermiorum bugün kk nın konusu geçmişti anlamasın diye

bilmiyomki noldu
yarın bakıcak dr ultrasonla, çıkcakmı bakalım:)
kıs ben hala o havaya giremedim,inanamıyorum hala
nolcek böle bilmem

karnında kıpırtılarını hissedince inanırsın. kaç haftalık şimdi

bu arada demin bahsettiğim kişide meslektaşın. kadrolu değil gerçi. çok detay vermiorum bugün kk nın konusu geçmişti anlamasın diye

bizim camia haziran temmuz gibi gebe kalmaya çalışır ki, doğum izni 2.döneme gelsin,sorada yaz tatili, okul açılınca 5-6 aylık olsun çocuk diye:)

o günleri görürmüyüm acaba
belli değil ki boş mu,dolu mu, mol mu, iç mi,dış mı:26:

ay bende senn gibi olurum ha. kesenin içini dolu görmeden inanmam. bende çok korkuyorum. gebe kalmakla bitmior. sağ salim kucağına alırsın inş. hayat boyuda ayrılmazsın inş evladından.

bende de öle bi korku var ki anlatamam. gebe kalınca düşük yapıp kaybedeceğim diye korkuyorum. Allah korusun. olmayan bebek bile yeterince üzüntü verici iken bir de kaybetmek. Allah ın takdiri tabiki. ama nedense böle korkularım var. dış gebeliktende korkuyorum. pko var bende. onlarda oluyormuş

bizim camia haziran temmuz gibi gebe kalmaya çalışır ki, doğum izni 2.döneme gelsin,sorada yaz tatili, okul açılınca 5-6 aylık olsun çocuk diye:)

o kadrolu değil. o yüzden ayarlamamıştır öle.

yalnız sizin branşa nolduysa hep aynı anda gebe kalmışınız heh heee

:))
bence bunun kapasitesi war
mesela bizim okulun 3
geçen sene 3 kişi hamileydi, bana hadi sende diolardı (hadi diince oluyo ya)
bende diodum üçlemişler artık olmaz diye:)
şimdi arkadaşımın okulda da 3 kişiler:)
iş yerine göre değişir tabe:)
ders sayımız azaldı ondan mı acaba
geçen yıl yoktu hiç boş saatim
bu sene olucak inşallah:)stres yapmıcam bak

valla bu yıl hamile patlaması var sanki. bana öle gellio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…