sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

yok bi üst satırda yazmıştım bu ay oldu,yani hamile kaldı,inanmıyodum sen öyle dedikçe diyo şimdi
benim 2 yıl oldu
önce prolaktinim yüksekti 2 defa ilaç kullandım düşmedi,adetlerim düzenliydi ama,
sonra klomen kullandım 2 ay,olmadı
sonra polip aldırdım olmadı
sonra rahim filmi çektirdim temiz çıktı ama olmadı
sonra klomen+çatlatma iğnesi denedim olmadı
şimdide aşılama
zaten aşılamayıda ne olur ne olmaz diye denedim
olmazsa kasım aralık gibi tüp bebeğe başlıcam
yaşım 33 oyalanmak istemiyom
tüptw kesin değil tabi ama denicem işte

bide bugün okudum ben
bi arkadaş yeni evliymiş adetinin son günü birlikte olmuş eşiyle tutmuş walla
bizim işyerinde bi bayan war onunda öyle olmuş,hatta hamile kaldığı ay parça almışlar,sorunmu var diye rahimde
sonra anlayınca hamile olduğunu korkmuş çok bebeğe bişey oldumu acaba diye
şimdi liseye gidiyo
yani canım hiç belli olmuyo
biz 2 yıldır hiç bir yumurtlama zamanını atlamadık(gına geldi artık yani:),olmadı
bu yakın arkadaşım ayda 2-3 kere birlikte olduklarını söylemişti
walla ilginç bu işler çok
onun kuzenide mesela sadece 1gece korunmamış o ay hamile kalmış

,,ya o adete yakın birlikte olanları bende duydum da nasıl emin oluyorlarki. ayda bi kere mi olmuşlar. bende bu ay adet gününe kdar gün aşırı deneyecektim. ama son hafta olmadı. bende bu saatten sonra olmaz die bıraktım.adetin 22. gününe kadar denedim sanırım. ramazanda zor oluyor. birde tutsun diye hemen kalkmıyorum. çalışıyoruz. sahur var..zor yani. o adet gününe yakın olanlar belki 28 günde olanlardandır. benim silkus genelde uzun zaten. kısmet ya. bilmiorum artık. ama ay rahim filminden önce herşeyi denemek istiodum. maydanoz kürü, böğürtlen, vs yaptım. hatta programlı yaptım.

liste falan yaptım ama son zamanlarda aksattım işte. hergün meryem suresi okuyordum 4 gündür onuda aksattım.

canım stres en baş nedenlerden birisi zaten ama insan olmadıkçada stres yapıyor. benimde oluyor tutunamıyordu sonra 6-7 ay korunma süreci v.s. etraftakilerin sözleri çıldırtıyordu klomen + çatlama iğnesi derken direk tüp bebekte bulduk kendimizi aşılamayla uğraşmayalım dedi doktor. ilk iki seçimde yanlış yer seçimi yapmışız. bence direk tüp bebek deneyimine geçin asla devlet hastanelerine gitmeyin deneme tahtası oluyor insan. iyi bir klinik bulun bence gidin görüşün hemen. biz gittik hemen başlayalım sorun yok denildi başladık ve şimdi ikizlerime hamileyim. inşallah mevlam sizinde isteklerinizi boş çevirmez. yalnız iyi bir klinik seçin. 10.000 tlyide gözden çıkarmanız gerekiyor.

bende de bu ay rahim filmi cekcekler
hani hep anlatirlar ya o ay tam rahim filmi cektircektim hamile kaldim, tam tüp bebek merkezi arastiriyordum ki hamile kaldim vs.
hep öyle olmasini hayal ediyordum ama sifir sifir sifir...
icimdeki sese her ay kulak veririm ve hamile olmadigimi daha iki hafta önceden anlarim, sonunda tüp bebek olacak diyor hatta bazen hic cocugunuz olmayacak diyor o ses

bekarken böyle durumlara düseceksin deselerdi ölsem inanmazdim...
bir de hamile kalmayi o kadar kolay sanip bir de aptal gibi korundum ya,
en cok agrima o gidiyor iste...
ama buna da sükür tabi en azindan yaptirtma, baktirtma imkanimiz var...

hele evlenmeden önce annemle bir konusmamiz olmustu hic unutmam,
"ins hep mutlu olursun, sonra bi cok tatli bebeklerin olur, hem kiz, hem oglan" demisti annem,
sanki zorluklar icime dogmus gibi "nerden biliyorsun, belki de hic cocugum olmayacak anne" demistim,
o da sinirlenip "ne bicim konusuyorsun sen, agzindan yel alsin kizim" demisti...

artik misafirlikte, köyde, bayramda vs. hic "hamilemisin? var mi bisey?" diye soran olmuyor,
anlasilan etraftaki akraba, es dost da ümidini kesti ki sormuyorlar artik, bu da ayri üzdü beni ya

Son düzenleme:

bende regl olunca rahim filmi için randevu alacağım. bende keşke regl olmasam da hamile kalsam diyorum.

birde aynen bende korunduğuma pişman oldum. akışına bıraksaydım keşke. en azından kafam rahat olurdu. şimdi zaman baskı hep bize.

birde yine aynen bazen ben de hiç çocuğum olmuyacak gibi hissediyorum. tüp bebek falan gözümü korkutuyor.

bende aynen öyleyim kızlar
bide ben çabuk pes ederim,bişey olmuyosa küserim hemen üstelemem
bazen zaman kaybetmiym diorum üsteliym diorum
bazende amaaan napıym olmuyo işte diorum
hatta beni istemeyeni ben hiç istemem dediimi bile biliyom

aynennn. beni istemeyen gibi düşünmüyorum da bazen tembellik ediom çok uğraşmıom. doktora bile gitmiom. bazen panik yapıorum çabuk sonuç almak isiorum. chosy sen test verdin mi. bende yarın vermek istiorum aile hekimi kabu ederse.

bu ay rüyamda okul bahçesinde bi ton bebek görmüştüm. sonra bi hafta sonrada karnımda ultrasonda gördüm. bu sabah da eşim karnıma bastırdı çok rüyamda. çok baskı hissettim ve kanama oldu. eşime kızdım çocuğu düşürdün die. bi düşsün ben sana sorcam dedim. doktora bile gitmeme izin vermedi rüyamda. çok sinirlenmiştim.

ben maalesef regl oldum bile, ins sen olmazsinnn
cok da korkuyorum su rahim filminden, ama bi yandan da hemen olsun bitsin istiyorum...
tüp bebek benim icin hep soguk bir islem gibi gelmisti, cocugum öyle olsun istememistim hic...
gecen esime anlattim bunu ve "sacmalama ya, sonradan halinin üstünde emekleyen, koridorda kosturan bir yavrumuz olunca, böyle düsünmeyeceksin ama, sadece sevineceksin, emin ol" demisti...
ve o zaman ne kadar aptalca düsündügümün farkina vardim...

ben bir sekilde dayanirim da, aklim daha cok esimde oluyor...hele baskalarinin cocuklarini severken o gözlerindeki sevinci görünce sadece aglayasim geliyor...
her gecen ay daha da susuyor, daha da düsünceli görüyorum "olmadi" dedigimde...
eli kolu bagli, bisey yapabilmek adina "ben de gidim mi tekrar doktora?" diye sorup duruyor...

çocukken tüp bebek bu denilen çocuklara farklı gözle bakardım. şimdi öyle düşünmüyorum tabi ki ama o süreç gözümü korkutuyor. rahim filminden bende çekiniyorum. üstelik ben devlet hastanesinde çekineceğim. işim daha zor.

senin ne kadardır olmuyor

1.5 sene oldu yoook..daha basindasin, olur diyorlar hep ama cevremde evli olup da bi tek cocugu olmayan biziz :18:

1.5 sene oldu yoook..daha basindasin, olur diyorlar hep ama cevremde evli olup da bi tek cocugu olmayan biziz :18:

aynen bende valla...
1.5 yıldır uğraşıyorum olmuyo..
sana söylediklerini söylüyolar...
artık konuşmuyorum bu konuda bende...

artik diyorum ki biz esimle zaten zor kavustuk 8 sene bekledik birbirimizi,
bizim yumurtalarimiz ve spermlerimiz de kavusamiyor bir türlü,
bu ne yaaaa gülim mi aglayim mi sasirdim

benim de 16 ay oldu.

ben daha gitmedim teste canım,birazdan gideriz heralde,cesaretimi toplarsam
ama ellerim titriyo şu an heyecandan zor yazıyom walla:)
benim ilk olucak kan testi:)
şimdiden aramaya başladılar gittiniz mi diye
of bide aşılama olunca haliyle herkesin haberin war
bide şimdi sonucu herkese bildirmek var(

aşılama fln yaptırdınmı hiç...
sorun mu var ikinizden birinde...

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım....

aynen bende
biz eşimle aynı iş yerinde çalışıyoduk
2 yıl sora açıldı bana:)
2 yıl bekledi yani
çocuğunda aynı sana çekmiş gelmeye cesareti yok diorum:)

ins süper haberlerle dönersinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…