Sen ye gel, biz aşağıda bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
Afedersiniz ama bir restorana rezervasyon yaptırmamışsınız ya da fine dining yemiyorsunuz. Okul kurs kantininde takılıyorsunuz. Herkese bilir ki dersin başlamasından önceki zaman kıymetlidir. Nihayetinde öğrencisiniz okulda atıştırıyorsunuz. Benim öğrenciliğim zamanında bir masadan 20-30 kişi gelir geçerdi. Çayını bitiren kalkar onun yerine tostunu alan gelirdi. O gider başkaları otururdu.

İki çift veya arkadaş grubu olarak restorana rezervasyon yapılsa kırılmakta haklı olabilirsiniz çünkü orada amaç hep beraber yiyip içip sohbet etmek.

Ay prensesimiz, siz hangi saraydan düştünüz de kalkmadan kalkılamıyor falan?

Ben de yavaş yerim, hiç böyle bir beklentim olmadı çünkü ‘yavaş yerim’, kusur bende yani, başkalarını suçlamam.

Merhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
Ben bırakabilirim valla arkadaşımı masada, samimi değilsem bırakmam yanlış anlar diye, samimiysem sen ye gel derim. Yani bence samimiyetlerine bağlayın❤️

Bende çok yavaş yemek yiyorum, hatta bir keresinde avm de yemek yerken bi kadın geldi küçük çocukla yanında oturabilir miyiz dedi yer bulamamış tabi dedim oturdular, benden sonra başladıkları halde yeyip gittiler, ben daha bakina bakına patates kızartmasını yiyorum, sonra Orta yaşta bir çift geldi onlarda yer bulamadığı için benimle aynı masada oturdu ve tabi ki onlarda benden önce yeyip gittiler:)) düşünün ne kadar yavaş yiyorum ama bana arkadaşlarim böyle yapsaydı bozulmazdim beni beklemek zorunda değiller sizde boşuna Arkadaşlarınıza bozulmayın .

Ay 10 yaşındaki kızımi beklerken fenalaşıyorum ben,kalkıyor mutfağa gidip 2 servisi falan alıyor ,sonra bıçak çatal didikleye didikleye yiyor yavaş yavaş. Geçen gün kurufasulyeyi çatalla tek tek,cacığın salatalıklarını da çatalla teker teker yediğini görünce beklemeyip kalktım masadan artık. Mutfağı masayı falan toparladım o yerken.
Sinirime dokunuyor zira. Bende beklemeyebilirdim ,alinmayin bence gercekten insanlar neden oturup beklesin ya. Tuvalete gidebilirler,sigara içmeye gidebilirler siz yiyip gidersiniz yanlarına zaten.
Herkes bitirip kalktiğina göre problem sizde zaten ki farkindasıniz bunun, alınacak birşey yok.

Ogle arası ihtiyac gormek icin vardir. Yemegimi yerim, ardından muhakkak kahve icerim, hava almaya ozen gösteririm. Okuldayken de böyleydi, ise giderken de. Aksi halde kafami bosaltamam, uyku bastırır. Onlar 3 cesit bitirirken siz bitirememissiniz, ogle arasini heba etmek istememislerdir. Restorana ogle yemegi yiyip, gezmek icin buluşsaydınız, hakli olurdunuz.

Ayrica 2 lokmam kalmisti demissiniz. Hemen yer yanimiza gelir, yalniz kalmaz diye dusunerek inmislerdir. Zaten beklemisler yani

2 lokmanız 5 dakika sürecekse bende beklemezdim hava almak isterdim sizde biraz hızlı yeseniz ölmezdiniz atın ağzınıza gitsin. yavaş insanları sevmiyorum çok samimi olsaydım da beklemezdim sanırım.

kız 2 lokmanın neresi 5 dk sürecek? :KK53: hep böyle yavaş mı yersin? tamam hızlı yemek de sağlıklı bişey değil, orta hızda ye ama yavaş yeme :KK53:

Bende çok yavaş yemek yiyorum, hatta bir keresinde avm de yemek yerken bi kadın geldi küçük çocukla yanında oturabilir miyiz dedi yer bulamamış tabi dedim oturdular, benden sonra başladıkları halde yeyip gittiler, ben daha bakina bakına patates kızartmasını yiyorum, sonra Orta yaşta bir çift geldi onlarda yer bulamadığı için benimle aynı masada oturdu ve tabi ki onlarda benden önce yeyip gittiler:)) düşünün ne kadar yavaş yiyorum ama bana arkadaşlarim böyle yapsaydı bozulmazdim beni beklemek zorunda değiller sizde boşuna Arkadaşlarınıza bozulmayın .
bu anlattıklarına dayanarak sana şarkı sözü yazdım :KK53: efsaneyi de hatırlayalım...

kimler geldi, bu masadan kimler geçti
hiçbirisi, sen gibi yavaş yemedi
en güzeli, herkes yemeğini bitirdi
kimler geldi, kimleeer geçti.... :KK47: :D

KK ailesinde haksız çıkıp yerden yere vurulmadigim tek bir konu istiyorum hep mi hırsız suçsuz 🙃
Sigara içmiyor hiçbiri, tüm yorumlara teşekkür ederim 🤗
3 kişi de aynı tepkiyi vermiş, yemeklerini bitirmişler siz mıy mıy mıy sizce haklı mısınız gerçekten?

bu anlattıklarına dayanarak sana şarkı sözü yazdım :KK53: efsaneyi de hatırlayalım...

kimler geldi, bu masadan kimler geçti
hiçbirisi, sen gibi yavaş yemedi
en güzeli, herkes yemeğini bitirdi
kimler geldi, kimleeer geçti.... :KK47: :KK70:

Çok teşekkür ederim bu güzel şarkı sözleri için 😄😄

KK ailesinde haksız çıkıp yerden yere vurulmadigim tek bir konu istiyorum hep mi hırsız suçsuz 🙃
Sigara içmiyor hiçbiri, tüm yorumlara teşekkür ederim 🤗
Kuzum yurt arkadaşlarımdan birisi çook yavaş yemek yerdi..yemeğim bitmişken üstüne masada onu beklemek İnan çile olurdu benim için.Sanırım arkadaşların da böyle hissediyor

Cidden dert mi bulamadın 🤦🏼‍♀️

Back
X