Şen Yuva Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Atv ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Ceyda Düvenci çok yakında Şen Yuva adlı yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.başrollerini Ceyda Düvenci ile Levent Üzümcü paylaşıyor..İkilinin evli bir çifti canlandırdığı Şen Yuva’nın çekimlerine Mayıs ayında başlandı.Şen Yuva Dizisi Haziranda ATV kanalında yayınlanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, ATV’nin yeni dizisi “Şen Yuva”nın oyuncuları belirlendi.
Dün okuma provası yapan ekipte; Levent Üzümcü, Ayşegül Atik, Altan Erkekli ve Alper Kul var.
Ayşegül Atik, Ceyda Düvenci’nin annesini oynayacak. Levent Üzümcü’nün erkek kardeşi Alper Kul, babası ise Altan Erkekli olacak. Aile psikiyatristi bir çiftin hikayesi konu alınacak… Ceyda Düvenci ve Levent Üzümcü’nün karı-kocayı canlandıracağı dizide gerçek hikayeler anlatılacak.

ceyda düvenci,levent üzümcü onları özlemişdim tabi altan erkekli ve ayşegül atikde usta zaten ...hoş bir dizi olabilir.

fragmani gordunuzmu kizlar cok guzel hareketler bunlarda seyirci olarak gelen bi osman berk vardi cok bilmis cocuk o onu almislar diziyee

05 temmuz pazartesi 20.45 te basliyor kotu oldu ya kavak yellerinle ayni gune koymuslar yazik olacak

biraz baktım
kadro gerçekten güzel
hoş bir diziye benziyor

cok komik yaaa izledim simdi koptumm keske kavak yelleriyle ayni zamanda olmasa

Ben de beğendim güzel bir diziye benziyor. Ya o kaynana ne kadar çok konuşuyor öyle. Altan Erkekli'nin devamlı küçük oğlunu ön plana almasına ne demeli...

Ceyda Düvenci ekrana pek yakışmıyo ya...
ama Altan Erkekli hoş

cok güzel bir dizi
aysegül atik,altan erkek li cok güzel olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…