cuma gunu 20.45 te tekrari var kizlar
Beğendiğimiz dizi reytinglerde 12. sırada yer bulabilmiş kendine. O kadar boş iş varken ekranda 12. sırada yer almasına şaşırdım. Aynı Şekilde ''Sen Harikasın'' adlı dizinin 20 li sıralarda yer alması da beni şaşırtıyor.:uhm:
Devlet sanatçısı olan babası Kalender Bey, Münir Nurettin Selçuk'u hayranıydı herhalde. Büyük oğluna Münir, küçük oğluna Nurettin koyduğuna göre. Bir oğlu daha olaydı o da Selçuk olacaktı herhalde.bir de ismi cok cekici ve enteresan degil. baska bir isim bulsalarmis iyi olurmus
Devlet sanatçısı olan babası Kalender Bey, Münir Nurettin Selçuk'u hayranıydı herhalde. Büyük oğluna Münir, küçük oğluna Nurettin koyduğuna göre. Bir oğlu daha olaydı o da Selçuk olacaktı herhalde.
ben sen yuva olarak dizinin ismini kastetmistim
bu diziyi kim yazıyor acaba, açıkcası merak ettim, birol güvenin dizilerine benziyor, ayrılsakta beraberiz de ki yöneticiyi hatırlıyor musunuz? baba karakteri ona benziyor,
münirin kaynanası, en son baablar duyardaki anneye yani şükran karakterine benziyor o da oğlunu öyle hırpalayarak seviyodu
ayrıca şu temizlikçi kadının kocasıda, ayn bir demet tiyatrodaki kudbettin, tabii bunun birol güvenle alaksı yok
dizinin de avrupa yakasına benzemesi, münir karakterinin ceme benzemesi bence
amma benzetme yaptım hasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hatta bi erkek kardeşin diğerine göre baba tarafından absürd derecede daha çok sevilmeside, en son baablar duyarın stara geçtiği zamanki halinde vardı
Kim yazdığını hatırlamıyorum ama Bkm'nin dizisi. Bir de şunu biliyorum. En son babalar duyar dizisindeki anne ve baba karakterini oynayan kişilerin Birol Güven'le araları açıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?