Şen Yuva Fox Tv

duzey fazla yuksek geldi millete
2 senedir unutulmaz denen aptal diziyi izliyo insanlar
kalite arayan yokki:19:

Gene final yaptılar sinir oldum. Aslında şaşırmamak gerekir içinde tecavüz, abla kardeş aynı adamla, kimin eli kimin cebinde belli olmayana bir konusu olmadığı için izlenmemesi de şaşırtmadı beni açıkçası.

foxta iyi giderdi bence ama gununu yanlis sectiler..olan bizim diziye oldu..tankut gibi bir karakter bidaha zor goruruz heralde

dün akşam yüzümde buruk bir tebessümle izledim diziyi.yine süperdi.bitmiş olmasına çok üzülüyorum :43::43:

bide ceyda düvenci neden yoktu dün akşam ki bölümde bilen varmı?

atvde de bu tür bi bitiş yapmışlardı.
foxdada aynen hiç bir şeyi bağlamadılar aslında buda devamı gelebilir başka bir kanalda karşımıza çıkabilir gibi geliyo....
züğürt tesellisi benimki galiba.
ya ben bitmesini hiç istemiyorum kiiii :26:

Saba Tümer'le Bu Gece'ye konuk olan Alper Kul Şen Yuva ekibiyle yeni bir proje için hazırlandıklarını açıkladı. "Şen yuva ekibiyle bir şey yapmak istiyoruz tekrar, çok yoğun bir talep gelmiş. Ekibi bozmadan başka bir proje yapmak istiyoruz. Yine BKM'yle tabi ki... O ekipten keyifli bir şey çıkar çünkü biz çok huzurlu bir ekiptik. Yapımcımız Necati bey "ben bu ekibin reyting almamasını anlamıyorum. Herkes tek tek anılarını anlatsa yıkıp geçiriyor" diyor" diyerek reyting kurbanı olan ekibin yeni bir projeyle ekranda şanslarını deneyecekleri müjdesini verdi.

Back
X