Şen Yuva Fox Tv

simdi tekrarini veriyorlar..ben sen yuvayi izledim valla her zamanki gibi cok komikti ozlemisim cok

akşam izledim.çok güldüm ya.
Gülümser Hanımın düştüğü yere tebeşirle vücut hatlarını çizmişler. koptuk orda. aynen kendisi gibi devyarasa çizmişler he he.

bi de eve hırsız girdi diye Tankut ne dese beğenirsiniz:ya paranı ya canını mı dedi diyo.
Canımız Al! 5 kuruş vermeyiz.
orda öldüm gülmekten.
para harcama fobisi var zaten adamın:)))

Son düzenleme:
Bende 12 den sonraki tekrarını izledim. Hiç kan kaybetmemiş yine süperdiler. Ben en çok Nurettin in sahnelerinde ve yüzlerine gözlerine bulaştırdıkları fantazi sahnelerinde güldüm.

Zekariya ile karısını yakınlaştığı sahnede kayınçosu yo yo diye rap yaparak içeri girdi, Zekariya "ne yo yo nikahlı karım değil mi " dedi ya :1:

çok tatlı biri bu kadın ya.benim annem bir melek'te de çaycı berivan rolündeydi.

images

foxumuz yok simdi netten bakiyorum
cok kaliteli bir diziydi insallah devam eder..
altan erkekli trt1 de de bir dizide basrol oynuyor o dizide yeni sanirim
nasil yetisiyorlar:)) ama güzel kaliteli insanlar cok görünsn ekranlarada

kızlar dikkatinizi çektimi bilmem:
dizi bittikten sonra çekim hatası görüntüleri vardı.
uyurgezer rolü sırasında ayşegül Atik Levent Üzümcünün üstüne düşecek gibi olmuş.
Adam bir korkmuşki..Buna Ayşegül Atik bayağı bozulmuş ama suratından belli oldu:))

Despo niye katılmadınız merak ettim, kötü bir şey söylediğimi zannetmiyorum, eleştiri de yapmadım. Daha ciddi bir konuda görüşümü belirtmiş olsam da katılmasanız anlarım da, ilginç geldi fisfisfis

yaaa benim dünyadan haberim yokkkkk

hemen takibe geçiyorummmm

annemleri nasıl fatmagülden ayıracağım orasını da düşünmem lazım ama

Kalender bey'den :

-ben kumarbaza kız vermem.Dostoyevski gelse bile vermem:))

-Gülümser hanım iki bayram arası düğün olmaz.
--E o zaman kurban bayramından sonra yaparız kalender beycim
-Onu demiyorum 29 Ekimle 23 Nisan arası düğün olmaz:roflol:

çok başarılar..:hooray: dizi oyuncularının hepsi süper dün akşam gelen futurda öyle..bayılıyorum bu diziye :dance::dance:

Tankut Sıkıcan: Cihangire kadar koşup gelicem.tutmayın beni.Salın beni.(koşar.)
Zekeriya: Ya cihangir nere bura nere.Bu çocuk her yere koşarak gidiyor.Para harcamıycam diye ölecek en sonunda.
:roflol:

aylık hamile olduğu ortaya çıkan Düvenci, iş adamı eşi Engin Akgün ile büyük heyecan yaşıyor. Bu kez çok titiz davranıp riskli dönem olan ilk 3 ay hamileliğini gizlemeyi başaran Düvenci, atv?de yayından kaldırıldıktan sonra FOX?a transfer olan ?Şen Yuva? dizisinde Levent Üzümcü ile başrol oynuyor. Bu kez sağlığına çok dikkat eden Düvenci için dizinin senaryosu da değiştirilecek. Dizide tek çocuk sahibi bir terapisti canlandıran Düvenci, senaryoda da hamile kalacak

Back
X