Şen Yuva Fox Tv

aylık hamile olduğu ortaya çıkan Düvenci, iş adamı eşi Engin Akgün ile büyük heyecan yaşıyor. Bu kez çok titiz davranıp riskli dönem olan ilk 3 ay hamileliğini gizlemeyi başaran Düvenci, atv?de yayından kaldırıldıktan sonra FOX?a transfer olan ?Şen Yuva? dizisinde Levent Üzümcü ile başrol oynuyor. Bu kez sağlığına çok dikkat eden Düvenci için dizinin senaryosu da değiştirilecek. Dizide tek çocuk sahibi bir terapisti canlandıran Düvenci, senaryoda da hamile kalacak

Ben de bu kadın kilo almış, bir de bol bol kıyafetler giyiyor neden acaba demiştim ki bu sabah gazete okudum.. Sağlıkla kucağına alır inşallah..:nazar:

Nurettin Şenyuva'nın Güneşi gördüm filmindeki haline bakarmısınız.(bir de kınalı kar'da oynamış.
kılıktan kılığa girmiş bu adam)

7e97c2002e626c3c62f5a3dfaa13b22d.jpg

benim stresimi sıkıntımı silip süpüren dizi.
bittiğinde çok üzülmüştüm foxta fragmanını gördüğümde çocuk gibi sevindim.
hiç birini ayırt etmiyorum tüm oyuncular harika.
yeni böllümü iple çekiyorum...

şu hasipin hiphoplarına bayılıyorum.
nurettininde sapık gibi gözlerini belerte belerte bakması :)))))))
tankuta değinmiyorum bile süper...
bu akşam yine harika bir bölüm izledik :)

dizimiz bu aksama alinmis sat 20.30 da.. ve uzucu bir haber daha vardi internette paylasmak istedim...
Atv'den Fox Tv'ye transfer olan Şen Yuva dizisi belirli bir izleyici kitlesi tarafından izlenmeye devam ediyordu. Ancak gün içinde dizide rol alan oyunucu Alper Kul'un Twitter'ı kafaları karıştırdı? "Şen Yuva?nın final bolumunu çekiyoruz, sevenlerini duygusal seviyoruz." şeklinde bir twitter mesajı yollayan oyuncu, böylece dizinin yeni yılda yayınlanmayacağını ifade etmiş oldu?

dizimiz bu aksama alinmis sat 20.30 da.. ve uzucu bir haber daha vardi internette paylasmak istedim...
Atv'den Fox Tv'ye transfer olan Şen Yuva dizisi belirli bir izleyici kitlesi tarafından izlenmeye devam ediyordu. Ancak gün içinde dizide rol alan oyunucu Alper Kul'un Twitter'ı kafaları karıştırdı? "Şen Yuva?nın final bolumunu çekiyoruz, sevenlerini duygusal seviyoruz." şeklinde bir twitter mesajı yollayan oyuncu, böylece dizinin yeni yılda yayınlanmayacağını ifade etmiş oldu?
niye değiştirmişler şimdi gününü yaa haber verdiğin iyi oldu teşekkürler..
umarım devam eder ani bir değişiklikle!:31:

off ya bir yaprak dökümü bir unutulmaz kaç sezon oynadı :47: bu müthiş dizi o kanaldan o kanala sürüldü şimdi yine kaldırılma olasılıgı var neden ya neden :5:

Back
X