Elimi tutmak dışında birşey yapmadı onunda zorla tutuyor ayıp diyor ben diyorum ki neden elini çekiyorsun böyle . Ailem değil de annem çok emek verdi ve çok üzülüyor ben de karar alıyorum diyorum bitti ama ağlamayı durduramıyorum çok sevmiştim çok güvenmiştim çok değer vermiştim bunlar bana yapılacak şeyler değildi bana haksızlık yaptı yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi beni suçladı en sonunda yapmadığımı anlayınca ben seni sıkıştırmak için dedim diyor polisler de böyle yapıyor aynı taktik öyle düşün diyor çok saçma dimi dediği şey şu sen eski sevgilinle naptın anlatıyorum başka diyor başka birşey arıyor diyorum ki ben seni öptüm mü hayır izin verdim mi hayır ona da öyle ben böyle şeyler yapmam diyorum bana diyor ki inanmıyorum baştan anlat en sonunda ben dedim ki adını soyadını biliyorsun git ve konuş yeter dedim öyle sustu .
Yaşadıklarım bunlar en hafifleri yani çok değişik ya bir arkadaşım erkek bana bir soru sordu işle ilgili bu gördü bana dedi ki bu kim anlatıyorum iş yerinden iş ark diyorum yok çocukla gidip konuştu ya