SENDEN NEFRET EDİYORUM TANSIYONNNNN

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
33
35
Ya ben ne yapacagim kızlar ya zar zor hamile kaldım kazasız belasız 28.haftaya geldim derken yüksek tansiyonla mücadele ediyorum resmen 4 aydır ağzıma tuz koymuyorum herşeyi light yiyorum amma yine düşmüyor yine düşmüyor 16.10 tansiyonum 17.11 de oluyor 14.9 da bebeğime bişey olacak diye korkuyorum bugün hastaneye gidip beni yatırın dicem Allahım bana yardım et nolurrr dua edin bana kızlar bebeğim için dua edin nolur

Çok geçmiş olsun.
Hamile kalmasan önce de varmıydı yüksek tansiyon, yoksa hamilelik ile mi bağlantılı?

Ayrıca hastanede yatmasanız bile mutlaka doktor gözetiminde olun.
Tekrardan çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum.

Ya ben ne yapacagim kızlar ya zar zor hamile kaldım kazasız belasız 28.haftaya geldim derken yüksek tansiyonla mücadele ediyorum resmen 4 aydır ağzıma tuz koymuyorum herşeyi light yiyorum amma yine düşmüyor yine düşmüyor 16.10 tansiyonum 17.11 de oluyor 14.9 da bebeğime bişey olacak diye korkuyorum bugün hastaneye gidip beni yatırın dicem Allahım bana yardım et nolurrr dua edin bana kızlar bebeğim için dua edin nolur

Allah ikinizin de yardımcısı olsun canım:dua:Rabbim şifa versin...

Ben de daha 18-19 yaşımdan beri yüksek tansiyon problemim var Hamilelikte böyle sorunlar çıkardığını bikmiyodum :( allah kolaylık verir insallah

Çok geçmiş olsun
Yüksek tansiyon eşimde de var
Siz birde gebesiniz
Allah yardımcınız olsun, acil şifalar dilerim

doktorun bu konu ile alakalı seni yönlendir miyor mu?
Annemde tansiyon problemi vardı özellikle hamile iken.
Şimdi tıp daha gelişmiş onun bunu yaşadığı dönemlere nazaran.
O yüzden tavsiyem doktorunuzdan tam anlamıyla bir yardım almanız.
Eğer tatmin edici yardım sağlayamıyorsa da daha farklı bir doktora daha danışmanız.
Tansiyon ciddi bir mesele.

Aslında hamile kalmadan öncede vardı ama gebelikte sıkıntı bebeğim de bende suan İYİYİz ama düşmüyor ilaç ta kullanıyorum normalde özele gidiyorum ama devlete gidicem bakayım o ne dicek

hmmm ciddi bir durum

Allah sifa versin insallah.sagsalim kucagina alirsin bebisini.simdi herseyin bir cozumu var canim.Allah a emanet olun

kendinizi çok sıkmayın. en azından tansiyonunuzun olduğu biliniyor. bilinmeyen gebelerde sorun çok oluyor doğru. eltim de öyleydi. üstelik 40 yaşını aşmıştı. 20 lerdeydi tansiyonu ve ilaç kullanıyordu. sağlıkla doğum yaptı. şimdi 3,5 yaşında zeki bir oğluşu var. sağlıcakla alın kucağınıza inş. ilaçlarınızı ve kontrolleri aksatmayın yeterli.

kendinizi çok sıkmayın. en azından tansiyonunuzun olduğu biliniyor. bilinmeyen gebelerde sorun çok oluyor doğru. eltim de öyleydi. üstelik 40 yaşını aşmıştı. 20 lerdeydi tansiyonu ve ilaç kullanıyordu. sağlıkla doğum yaptı. şimdi 3,5 yaşında zeki bir oğluşu var. sağlıcakla alın kucağınıza inş. ilaçlarınızı ve kontrolleri aksatmayın yeterli.
İçime şu serptin cnm inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım

Geçmiş olsun annemde de ben kendimi bildim bileli var 17 18 ler artık annem için normal hali :110: düzenli ilaç kullanıyor ve tuzsuz yiyor ;) tabi bende alışkınım herşeyi tuzsuz yiyebilirim hiç farketmiyor benim de :KK51:

Dedemin çok yükseldiği Zaman nar suyu sıkıp veriyordum anında düşürüyordu ama nar suyunun hamilelikte Nasıl etkisi bilemem yada limonlu su için biraz

Allahim sifa versin gonlunu rahat tut hicbir sey olmaz insallah. Hastaneye gidin tam bir tedavi uygulayin. Benim de hep dusuktur. sürekli tuz tuketmem gerekiyor yani.

Back
X