aysima00 çok şükür kollarımda cennetimm Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2013 2.283 1.925 448 14 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima00 #181 drkbrke .!.: Benim yasadiklarimin birebir aynısıni yaşıyorsun ... Rabbim hakkinizda hayırlısıni versin.Çocuk konusunu bayaga bir erteleyın inş cozume kavusur sorunlarınız Genişletmek için tıkla... aminn canım inşallah ben erteledikçe inanın ailesi o kadar çok gündeme getiriyor.. siz neler yaşamışdınız acaba?
drkbrke .!.: Benim yasadiklarimin birebir aynısıni yaşıyorsun ... Rabbim hakkinizda hayırlısıni versin.Çocuk konusunu bayaga bir erteleyın inş cozume kavusur sorunlarınız Genişletmek için tıkla... aminn canım inşallah ben erteledikçe inanın ailesi o kadar çok gündeme getiriyor.. siz neler yaşamışdınız acaba?
D drkbrke Prensnin&Prnsesnin Annsi tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2014 741 106 38 14 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima00 #182 aysima00 .!.: aminn canım inşallah ben erteledikçe inanın ailesi o kadar çok gündeme getiriyor.. siz neler yaşamışdınız acaba? Genişletmek için tıkla... Canım benim yasadiklarimi anlatmaya sayfalar yetmez ama Rabbim senin yüzüne baksinda inş mutlu olun
aysima00 .!.: aminn canım inşallah ben erteledikçe inanın ailesi o kadar çok gündeme getiriyor.. siz neler yaşamışdınız acaba? Genişletmek için tıkla... Canım benim yasadiklarimi anlatmaya sayfalar yetmez ama Rabbim senin yüzüne baksinda inş mutlu olun
aysima00 çok şükür kollarımda cennetimm Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2013 2.283 1.925 448 14 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima00 #183 drkbrke .!.: Canım benim yasadiklarimi anlatmaya sayfalar yetmez ama Rabbim senin yüzüne baksinda inş mutlu olun Genişletmek için tıkla... Anlatmak istersen dnleyeblirdim ..
drkbrke .!.: Canım benim yasadiklarimi anlatmaya sayfalar yetmez ama Rabbim senin yüzüne baksinda inş mutlu olun Genişletmek için tıkla... Anlatmak istersen dnleyeblirdim ..