• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden soguyorum demek nedir ya???

Şimdiye kadar anlamadiysan esin çok uyaniktir ya da gerçekten yapmıyordur merak etme sen:confused:
e nasıl anlcm ki???özetle eşimi anltym.cinsellkte istekli değldr pek haftada 1 ,2 haftada bir ilşki olr.ama bendn kaynaklnyo.ben istekszm hep reddedyrm.zaten dyo senn yüznden ben de senn gbi oldm dyo....

inşaallah canım, çoğunu okudum haklısın....
ve bence çoğu erkek konuşmaktan kaçıyor zaten... hani yalnız bu arkadaşta değil...
ve zamanla oturtuyor çoğu yine bence bu iletişim durumunu.
sende çok güzel gönüllüsün farkındayım sottile: ):KK19::KK68:
birde öfkede akıl olmaz, insan öfkelendiği zaman ondan akıllıca şey beklememek gerek...
öfkeli ama neden? bunu çözmeye çalış mesela aysima arkadaşım.
yapısımı öyle? yoksa bu aralarmı öyle? yoksa sendenmi oluyor?
kimi insan bir kelime sarfeder ama onu gerçekte öyle hissettiği için sarfetmez, ya öfkeden sarfetmiştir, ya inattan yada vs vs aysima....
mesela anneler bile bazen evlatları çok kızdırınca ben senin annen değilim artık der bir an....
ama sonra pişman olur sarar sarmalar evladını, bunu bir anne bile diyebiliyor.... çocuğunu sevmediğindenmi hayır...

Allah tüm eşlere muhabbet, afiyet versin..
Eşle imtihan çok zor, Allah kimseyi eşle ve evlatla imtihan etmesin...
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim, senin gönlün de bir o kadar güzel..:KK68::KK19:

konuşann bana yardımcı olan bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.. hakkınızı helal edin.. kırdısam özür dilerim.. rabbim sizlere de yardım etsin.. gönlünüzdeki tüm güzellikler sizinle olsun.. herşey için rabbim razı olsunn

sendende razı olsun inş canım benim.
hayatta hiç kimse dört dörtlük değil, bunu hiç unutma, herkes bi tür imtihanda, oyüzden çokta germe üzme kendini hiçbir zaman, çünkü değmiyor değmez....
hı asıl diğer tarafı dert etmek lazım bence, asıl bizi kurtaracak olan o taraf......
kimi eşiyle, kimi kendiyle, kimi evladıyla, kimi hastalıkla imtihan oluyor burada....
"rabbim kendinden ayırmasın ve hayırlısını versin hep herşeyin", sonrasında hepsi olup gidiyor zaten bence....
ve allah insanın çok daraldığı bunaldığı zaman duasını kabul ediyor, çok daraldığın zaman tamda rabbin sana iste benden kulum diyor, o an iste ne istiyorsan rabbinden, eşinle muhabbetmi istiyorsun? yoksa allahın sevgisinimi? yoksa cennetinimi? yoksa vs vsmi? iste o an işte.....
ama hayırlısıyla iste mutlaka.... hayır olmalı hep....

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiğini gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Hz. Mevlana

daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii

eşin senden soğuyorum dese ne demese ne . bunlar zaten eşini seven erkeğin işi değil ki.eşinin bunca yaptıklarından sonra senin soğumuş olman gerekiyordu bence.

ne yapıyım sen söyle hayatımı gözden geçiriyorum elime gelen hiçbişi eşimin gözünde yok.. birşeylerin yola girmesine çabalıyorum bebek olursa düzelir buna çaba sarf ediyorum artık bıraktım ipleri... inceldiği yerden kopsun ama bazı netliğin altında bir sürü incelik yatıyo.. hayırlısı diyorum boşansam kolay mı bu devirde hayır işin o caddesine girilirse yapacak bişi yok.. kırgınlığım yok değil var sence anlayan koca var mı bunu
.

Bebek olursa duzelir demissiniz,
arkadasim siz esi olarak dayagi hak ediyor musunuz, hak ettiginiz muameleyi goruyor musunuz ki bebeginize de iyi bir baba olabilecegine, bebekten sonra duzelebilecegine inanabiliyorsunuz?

Bebek dedigimiz sey, aglayan, altini kirleten, sizin sayenizde beslenen, uyuyan ve aglayan bir canli.
Bu canlidan nasil bir medet umuyorsunuz ki esinizi duzeltsin?

Yapmayin lutfen.
Darp edilmis, esinin umursamazligindan sikayetci ve belki evliligi sallantida bir hanim olarak kendinize acimiyorsaniz bebege aciyin.
Bebekler asla bu ve benzeri evlilklerin sihirli sopasi olmadi, olmayacak.

Kisisine bagli canim
evlilikte bence yari yariyadir.
evlilik cinsellik degil hayat arkadasligidir .cinsellikte cok onemlidir.
ayıp ettin %40 ın kavgasını mı etcez şurda aaaaa

daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii
içimden kocanıza karşı vay şerefsiz demek geldi kusura bakmayın bunları yapan insanın sizden sogumasımı sizi üzdü kardeşim bunları yapan dengesiz yaratk çoktan gözden çıkarmış sizi allah yardımcınız olsn..

e nasıl anlcm ki???özetle eşimi anltym.cinsellkte istekli değldr pek haftada 1 ,2 haftada bir ilşki olr.ama bendn kaynaklnyo.ben istekszm hep reddedyrm.zaten dyo senn yüznden ben de senn gbi oldm dyo....

adami isteksizlestirmissin desene..:-)yapti mi anlarsin merak etme..ama bak bu kadarida az gibi yani 2 haftada bir falan..oyle oyle araya iyice sogukkuk girer..bence sen kendini bir gozden gecir mutlaka sebebi vardir..neyse arkadasin konusu dağılıyor. .bu tarz bir suru konu var bir ara gozden gecir..:KK39:

Allah tüm eşlere muhabbet, afiyet versin..
Eşle imtihan çok zor, Allah kimseyi eşle ve evlatla imtihan etmesin...
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim, senin gönlün de bir o kadar güzel..:KK68::KK19:

Amin inş.
Çok sağol ayrıca canımcım.

.

Bebek olursa duzelir demissiniz,
arkadasim siz esi olarak dayagi hak ediyor musunuz, hak ettiginiz muameleyi goruyor musunuz ki bebeginize de iyi bir baba olabilecegine, bebekten sonra duzelebilecegine inanabiliyorsunuz?

Bebek dedigimiz sey, aglayan, altini kirleten, sizin sayenizde beslenen, uyuyan ve aglayan bir canli.
Bu canlidan nasil bir medet umuyorsunuz ki esinizi duzeltsin?

Yapmayin lutfen.
Darp edilmis, esinin umursamazligindan sikayetci ve belki evliligi sallantida bir hanim olarak kendinize acimiyorsaniz bebege aciyin.
Bebekler asla bu ve benzeri evlilklerin sihirli sopasi olmadi, olmayacak.

aneemm ben o kismi kacirmisim..arkadasa kulak ver lutfen..ben dayak olayini nasil aralarinda duzelttiler derken bebekmi dusunuyormussun?

o olay ne kadar oldu bilmiyorum ama bebek olunca iyice kendine bagli oldugunu dusunup iyice arsizlasirsa aysima lutfen kendine gel...bebek babalari duzeltseydi bugun emin ol hic bir anne yuvasini bozmazdi..

madem ki bosanmiyorsun eger bebekten sonra hersey daha kotuye giderse sen bunu kabul etmis olursun..

ayrica lutfen onun degil kendi isteklerine onem ver birazda. .tartismissiniz soylemek istemedigin baska sozlerde isitmissin sen orta yolu kurmaya calisirken o hala seni igneleyip canini acitma derdinde..arada resti cekmen lazim..boyle anca kendini iyice kotu hissedersin..ama yok dover diye korkuyorsan o zaman diyecek bir sozum yok ya bu diyardan gidicen ya da sen bikiyorsun gerisini..

Yani sizle birlikte olmak istedi , Siz annenize gittiniz , Geldiginizde o kendisini tatmin etmisti ..

Eee , ozaman neden senden sogudun diyorki?

Yada sen neden bu durumu abartinki ??

Evet Eşinizin bunu söylemesi kırıcı ama emin olun şu an servis dışı olmanızdan dolayı bunu söylüyor. Sizi daha şehvetli olmaya davet ediyor böylelikle. Yani siz bir düşünün madem sizden soğuyor neden en başta size teklif getiriyor en başından kendi işini kendi halledebilirdi. Hiç kızmamış gibi davranın regli gününüz biter bitmez alın duşunuzu misler gibi giyin cicilerinizi bakı ozaman nekadar dayanabilecek yakşaşınca hop noluyoruz soğuduğun kadına niye yanaşıyosun dersiniz. Emin olun bu laf ODUNCADA sen beni ihmal ediyorsun ben daha fazla şehvetli olmanı istiyorum demek. Erkek milletinin de böyle bir yapısı var arkadaş gel bunu açık açık söyle dimi yok illa sağ elini kafasının üstünden uzatıp sol kulağını tutmaya çalışacaklar.

adami isteksizlestirmissin desene..:-)yapti mi anlarsin merak etme..ama bak bu kadarida az gibi yani 2 haftada bir falan..oyle oyle araya iyice sogukkuk girer..bence sen kendini bir gozden gecir mutlaka sebebi vardir..neyse arkadasin konusu dağılıyor. .bu tarz bir suru konu var bir ara gozden gecir..:KK39:
yaaa ama iş kariyer vs derken çok çok yoğun yorucu bir hayatım var.inanmiyacaksnz ama hatta ayda bir olduğu da olyo ilşki:oops::oops::oops:cinsel hayatımız yok gbi bişey ama diğer türlü eşimle birbirimze çok bağlıyz çok sevyrz birbirmzi:KK68::KK68::KK68::KK68:sorun etmiyorum dyo.herşey yatak değil dyo:oops:

sendende razı olsun inş canım benim.
hayatta hiç kimse dört dörtlük değil, bunu hiç unutma, herkes bi tür imtihanda, oyüzden çokta germe üzme kendini hiçbir zaman, çünkü değmiyor değmez....
hı asıl diğer tarafı dert etmek lazım bence, asıl bizi kurtaracak olan o taraf......
kimi eşiyle, kimi kendiyle, kimi evladıyla, kimi hastalıkla imtihan oluyor burada....
"rabbim kendinden ayırmasın ve hayırlısını versin hep herşeyin", sonrasında hepsi olup gidiyor zaten bence....
ve allah insanın çok daraldığı bunaldığı zaman duasını kabul ediyor, çok daraldığın zaman tamda rabbin sana iste benden kulum diyor, o an iste ne istiyorsan rabbinden, eşinle muhabbetmi istiyorsun? yoksa allahın sevgisinimi? yoksa cennetinimi? yoksa vs vsmi? iste o an işte.....
ama hayırlısıyla iste mutlaka.... hayır olmalı hep....

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiğini gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Hz. Mevlana
güzel yorumun için çok saoll rabbim duaalarımızı kabul etsin sıkıntılarımıza bir inşirah ferahlığı sunssunn aminnnn inş..

ahh ah gerçekten bazı şeyler düzelmiyormuş yine aynı konu yeni gündemm ve yine kırgınlık gözyaşı.... neden yoluna girmiyor neden bu kadar anlayışsızz bu adam bıktım artık ...

canım sorunum o değil benimm şunu bi anlayınn böylesine sebebin arkasından bu cümleyi kullanması çok agrımaa gittii bunu diyorum yapsın artık umrumda değil o meseleee niye anlamıyorsunzz

Ben seni o kadar iyi anliyorumki benim eski esimde cinselligi gectim herhangi basit bi konuda bile senden sogudum diyip hemen ortaya benim hatalarimi dokmeye çalışırdi. Ve kimilerine göre sinirden söylenmiş bu söz defalarca tekrarlaninca gercekten sevn birinin canını o kadar acitirki.NIYE soyledigini bunun altında ne anlam yattığını çokta anliyamazsin.En güzeli eşini karşına al ve adam akıllı kullandığı bu cümlenin anlamını ne ima ettiğini sor.UMARİM altından canınızı daha fazla yakacak şeyler cikmaz

Ben seni o kadar iyi anliyorumki benim eski esimde cinselligi gectim herhangi basit bi konuda bile senden sogudum diyip hemen ortaya benim hatalarimi dokmeye çalışırdi. Ve kimilerine göre sinirden söylenmiş bu söz defalarca tekrarlaninca gercekten sevn birinin canını o kadar acitirki.NIYE soyledigini bunun altında ne anlam yattığını çokta anliyamazsin.En güzeli eşini karşına al ve adam akıllı kullandığı bu cümlenin anlamını ne ima ettiğini sor.UMARİM altından canınızı daha fazla yakacak şeyler cikmaz
bu konuyu eşimle defalarca konuştum defalarca suyuna giderek yanaştım ama hiçbirinde beni tatmin edecek bir cevab alamadım çünkü sürekli benim hatalarımı eksi yönlerimi konuşuyo ve bu şekildede biz bi sonuç elde edemiyoruz. düşün bugün yine aynı konuyu aynı durumu tekrar yine yaşadım bu seferde bana yüzünü görmek istemiyorum.. sesini duymak istemiyorum çık git.. dedi. artık ona inanacak hiçbirşey kalmadı

düşünün artık böylesine saçma konular yüzünden söylediği bu kaçıncı kırıcı cümle.. gönül almasını beklerken yine yine kırmaya devam ediyo. yarında bebek için doktora başlıcaktık yeniden. arık bu sorunlar vvarken hangi sağlam kafayla yola çıkacağız orasıda meçhull

Benim yasadiklarimin birebir aynısıni yaşıyorsun ... Rabbim hakkinizda hayırlısıni versin.Çocuk konusunu bayaga bir erteleyın inş cozume kavusur sorunlarınız

Back
X