• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden soguyorum demek nedir ya???

daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii

bırakın soğusun.
bu adam sizden soğuyacak diye mi üzülüyorsunuz?
zaten seven insan sevdiğine bunları yapmaz ki.

Madem size bu kadar bahane buluyor her fırsatta, üstelik eziyet de ediyor, boşayın kurtulun.
Hazmedemedim bir insanın o şekilde darp edilmesini.
Allah tez zamanda kurtarsın sizi.
o olay geçtii üstünden kaçççç zaman geçti gitti boşanmak kolay bişi değil düzeltmenin yolundayım.. yine büyük bi olay olursa çocuk yokken boşanırım ama şuan olamayacak bişi yoluna girmesine ugraşıyorum

hastadım ben.. sende buraya dikkatli oku yüz kere aynı cümleyi kullandım ben burda.. dikkat edersen konu başlığım bile sendensoguyorum nedir yaa ki seks olsaydı onu yazardım koca başlıga
Ama canim ben 12 sayfa mesaji nasil okuyum direk ilk konuya cevap verdim o mesajda oyle gorunuyo ama su yumruk olayini okudum yha bosanmayi dusunmuyosun sanirim ama bisekilde bunu ona odet konusma yhaa sogursa sogusun pis ay cok kizdim o mesajini okuyunca lutfen kusura bakma

Bazan okadar çok yüz ğöz oluyorz ki. Mecburi gibi oluyo böyle yasamak. Aşkı koruyamıyoruz.. aynı durum.
Tavır yapmana gerek yok normal yani dısarı gitmesinden iyidir.

yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkeno_Oe benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam:KK64::KK64::KK64::KK64:

siz ne kadar zaman oldu evleneli?kusura bakma ama ben guldum yani hadi hepsi neysede kizmam mi gerek demissin ya:KK70:

bırakın soğusun.
bu adam sizden soğuyacak diye mi üzülüyorsunuz?
zaten seven insan sevdiğine bunları yapmaz ki.
yapmaz değilmi.. inanıyorum bu yüzden bu sözüne soğuyorum demesine çünkü bi insan bi çiviyi çakma için defalarca vurur.. oda bu lafa inanma için üst üste söyleyecekti..

Bazan okadar çok yüz ğöz oluyorz ki. Mecburi gibi oluyo böyle yasamak. Aşkı koruyamıyoruz.. aynı durum.
Tavır yapmana gerek yok normal yani dısarı gitmesinden iyidir.
senden soğuyorum diyor ve bu aşkın koruyacak tarafını bulamıyorum ortada aşk var mı.. orasıda karışık

o olay geçtii üstünden kaçççç zaman geçti gitti boşanmak kolay bişi değil düzeltmenin yolundayım.. yine büyük bi olay olursa çocuk yokken boşanırım ama şuan olamayacak bişi yoluna girmesine ugraşıyorum

Yalnız konuşmadan düzeltmeniz biraz zor.
Her insanın bir eşref vakti muhakkak vardır. O anı yakalayarak konuşmanızı tavsiye ederim.
Davranışlarla birşey ifade edilebilmesi yahut ifade edilse de anlaşılabilmesi düşük bir ihtimal.
Tez zamanda çözümleyebilirsiniz umarım...

şiddet kabul edilir bişey değil asla tabiki, ama evlilik sizin dediğiniz kadarda çabuk bitmemeli bence, mücadele edilmeli....
çünkü evlilik basit birşey değil....
ve herkesin imtihanı nerden bilinmezki, herkes farklı yerden imtihan oluyor bu hayatta.....
evliymişiniz ve demekki siz yaşamamışsınız hiç, bu çok güzel, rabbim yaşatmasında hiç inş size.
ama tabiki bir evlilikte şiddet varsa mutlaka bu düşünülmeli, göz ardı asla edilmemeli.....
bilinçli mücadele de edilmeli.

Ama canim ben 12 sayfa mesaji nasil okuyum direk ilk konuya cevap verdim o mesajda oyle gorunuyo ama su yumruk olayini okudum yha bosanmayi dusunmuyosun sanirim ama bisekilde bunu ona odet konusma yhaa sogursa sogusun pis ay cok kizdim o mesajini okuyunca lutfen kusura bakma
önemli değil kardeşim.. yardımcı olman yeter saol

Yalnız konuşmadan düzeltmeniz biraz zor.
Her insanın bir eşref vakti muhakkak vardır. O anı yakalayarak konuşmanızı tavsiye ederim.
Davranışlarla birşey ifade edilebilmesi yahut ifade edilse de anlaşılabilmesi düşük bir ihtimal.
Tez zamanda çözümleyebilirsiniz umarım...
umarım ccanım zamana bırakıyorum ama yine ben dayanamıyorum..

istediğini alamamış öyle demiş bence sex önemli evlılıgın %90ı yatak odası ama mutlu çiftler gerı kalan yuzde onda anlaşabılıorsa mutlular tartışmadan ziyade kızdıgınız zaman konuşmamamyı susmayı tercıh edın
%90 falan yanlis
sex hayatiniz bi sebepten bitince veya azalinca evliliginizdemi biticek

daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii
anlattigina bak yaptigina bak dusundugune bak
2 yillik evlisin adam gozunu patlatmis
sogumamis kirilmamissin
adam senden soguyorum diyince cok kirilmissin
ha bide bu herife cocuk dogurmak icin ugrasiyorsun
sakin bana laf edeyim deme otur hayatini gozden gecir

önemli değil kardeşim.. yardımcı olman yeter saol
Ne denir bilmiomki o durumda ben naparim gecistirirmiyim hic basima gelmedi dayak ama kocamda cok sinirlidir o kizdigi zaman konusmam ben ama sonrasinda acisini cikaririm gunlerce konusmam bende dayak cok ayri bisey yhaa bi kere yeltendiyse yine yapabilme olasiligi yuksek allah seni korusun ondan kadin emanettir yha Allah in emanetidir vurulur mu hic

2 yıl hayrr görucu usulu
Allah sonunuzu hayir etsin, ne deyecegimi bilemedim.
Aslinda siddet konularinda cildiriyorum resmen (eski esim bana evliligimizin 9 gununde dayak atmisti, ustune de baya hirpalamisti, bu yuzden qaliba cildiriyorum boyle seyler okuyunca).

Bi sureligine cocuk yapmayi planlama derim. Ustune de cok dusme.
Sen yokken kendisini tatmin etmesi bi taraftan da cok abartilacak bi sey degil. Sonucta baskasiyla iliski yasamak degil bu.
akisina birak her seyi, inshallah her sey cok daha iyi olur

yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkeno_Oe benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam:KK64::KK64::KK64::KK64:

Yani yazmadan edemedim. Ne kadar saf bir insansın. =) Güldürdün. =D
Evli barklı kadınsın yani bir de. =D

Bi cok kisininki biter cnm gercek dunyada oyle maalesef hicbirimiz kalplerdeki guzelligi goremiyoruz

canımm.. tamam dediklerin doğru amaa bu şekilde yanaşmaa yanlış.. anlıyo musun.. hastaken ben olmayacak bişi.. işin seks boyutundan ziyade tartışma esnasında gönül almak yerine beni rencide etmesi ve son nokta senden sogyorum demesi. ki sinirle diyelim bugün kullanması... allah aşkına iş seks boyutunda değilim ben bi anlayın ya

Esin adetli olduğunu bilmiyor muydu? Benimanladigim sen sex boyutunda ddeğilsin ama o bir şekil cinsel ilişki yaşamadigı için sinirleri bayagi gerilmisken demek?Bir de sen ona mastürbasyon yapmadan önce başka birşey için mi kızmış din kendi kendine? masturbasyondan sonra mı?

hayvanlara bile şiddet uygulamıyoruz, evdeki minnoşuma bile kıyamazken.
kendinize bunu yaptırmayın. bırakın soğursa soğusun, niye kendinizi üzüyorsunuz. eminim kocanız sizi hırpaladıktan sonra bu kadar düşünüp, kafayı yormuyordur.
zaten darp eden bir insanın sevgisine güvenilir mi.? o size yumrukla tekmeyle vuran adam sizi sevse ne olur. insanın haysiyetine dokunur.

Back
X