senelerdir bu psikopatın elinden kurtulamıyorum:((((

Sizi ona bağlayan ne?

Neden kaçmak isteyipte kurtulamıyorsunuz?Babasının sosyal durumunu kullanacağından mı korkuyorsun?Derdini tam olarak anlatabilirsen belki bir yol gösterebiliriz.

Sen bu kişiyle sevgilimisin,evlimisin?

Sinir hastası oldum diyorsun.Yazık değil mi sana.Bu ülkede ağır aksakta olsa bir adalet var.Ve yaşadıklarınızın hukuk kurallarındada bir yeri vardır diye düşünüyorum

bu insanla babasının görevi dolayısıyla ulunduğumuz şehere tasınmalarıyla başladı yani 9 sene öncesinden bahsediyorum.aynı okulda okumaya başladık çok üstüme gelmişti yolda beklemeler evi aramalar en son gençlik işte kabul ettim kısa süre çıktık ve bazı tuhaflıklarını farkedince ayrıldım o gün bugündür kurtulamıyorum.şizofrenliğe cok yakın bir hastalığı varmış bunu da 2 sene önce öğrendim.yaşadığımız şehirler başka olduğu halde kimle görüşsem onu bulup benle ilgili korkunç şeyler anlatıyor bana zarar vermekel tehdit ediyor internete yazıyor.

ailesi onun rahatsızlığı nedeniyle tedavi olmasını desteklemiyor mu peki? ilgilenmiyorlar mı çocuklarıyla? sizin durumunuzdan haberdarlar mı? durumu ailesine anlatsanız?

beni aradığında heyecandan konuşamıyorzaten.her defasında baabsını aradım bir süre düzeldi sonra her defasında tekrar başladı.şu anda çok üst düzey bir siyasi babası.benim onu sevdiğimi düşünüyor kafasında öyle kurmuş.şimdi de çalıştığım kuruma bişelr göndermeye başladı.az önce çağırdılar gittim ismini de yazmış açık açık.babama anlatmıştım geçen sne birini araya sokmuş ve beni istemişlerdi şimdi artık inceldiği yerden kopsun ama işte o kadar şey var ki....yiitp giden yıllarımın hangisini anlatim 26 yaşıma geldim.dayılarım duyarsa ona zarar verirler artık.ama artık ben düşünmek istemiyorum.

ailesi biliyor tabi yıılardır hastaymış ama ben bunu son 2 yıldır öğrendim.ömür boyu sürecek bir rahatsızlık dönem dönem taşkınlaşıyor işte hastalığından dolayı

şizofrense çok kötü be canım ne yap et kurtul ondan. Allah korusun bu tip insanlar ya kendilerine ya da karşısındakine zarar verirler en sonunda. öyle olmasa bile çok zor kurarda kurar kafasında. Allah korusun seni.

yarın artık ailseine ulaşıp son uyarımızı yapıcaz yeter artık herkes sahip çıksın evladına .bend e bir insan evladıyım.şimdi biraz dinlenmem gerek ii değilim.hepinize ii akşamalr teşekkür ederim

9 sene süren bir mevzu var ortada. Siz gerçekten kurtulmak isteseydiniz şimdiye kurtulurdunuz bence.
Belki de önceleri anlayamadınız. Hoşunuza gitti ama yıllar var ortada.
İnsan hiç mi harekete geçmez.
Artık bir şeyler yapma vakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…