şizofren ve çok ünlü bir siyasinin oğlu.rezil olması gereken onlar ama ben yıllardır sinir hastası oldum neler çektim bir ben bir Allah bilir.biraz rahatlamak için buraya yazdım.artık inceldiği yerden kopsun.
9 yılı buraya sığdıramam belki anlayamıyorsunuz işin içinde olsanız ne demek istediğimi anlardınız.küçük bir çevrede bir devlet kurumunda çalışıyorum
devlet işi bu öyle yer değiştirip kurtlmak die bişe yok nerede çalıştığınız ne yaptığınız belli.şunu bilin ki ben burda uydurma şeyler yazmıyorum
bu komik bi durum mu ?????ben biraz dertleşmek için girdim çok şükür ailem arkamda artık herşeyi anlattım hep kötülük olmasın kendi kendine bitsin diye bekledim ama madem anlamıyor artık onlar üzülsün düşünsün.
Napabilirim söyleyin savcılığa versem karşımızdaki insanların konumu belli ve en önemlisi rahatsızlığı dolayısıyla ceza bile almayacak bir insan var.evlenmek istesem biiryle görüşsem onlara da ulaşıyor.bazen ölse de kurtulsam bile dedim
haydeeeeeeeeeee,bir ünlü krizi daha....kk da rahat rahat çekiştirmede yapamayız artık,gazeteciler peşimizi bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?