senelerdir bu psikopatın elinden kurtulamıyorum:((((

bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum... üst düzey bir siyasetçi isminin karalanmasını ASLA göze alamaz.. kaldı ki oğlu bir kızı rahatsız ediyor şeklinde gündeme gelme ihtimali var ise.... yani sonuç olarak; çocuğu da buna cesaret edemez yahut babası sayesinde cesaret ettirilemez.....

Yapmanız gereken şey, o kişinin babasıyla, abisiyle, annesiyle vs. net şekilde bütün sıkıntılarınızı, istemediğinizi çok net şekilde anlatarak onlardan kesin bir yardım istemek. Bunu siz değil de babanız, abiniz ya da varsa bir ahbabınız yapmalı. Aileniz veya ahbabınız ailesiyle ciddi şekilde konuşmalı. Bir de cumhuriyet başsavcılığına dilekçe ile şikayette bulunacağınızı belirtmeniz iyi olur.

Çok benzeri yaşanmıştır ve ailenin çocuklarına uzun bir dönem dışarı çıkmayı dahi yasaklaması, koskoca oğlanın saçını sıfıra vurdurması şeklinde hafif ceza uygulaması ile bu şekilde bir süre sonra kesin çözüm bulunmuştur. Tabi başka neler konuşularak ikna edildiğini bilemiyorum. Tek başınıza kurtulmanız mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
şizofren ve çok ünlü bir siyasinin oğlu.rezil olması gereken onlar ama ben yıllardır sinir hastası oldum neler çektim bir ben bir Allah bilir.biraz rahatlamak için buraya yazdım.artık inceldiği yerden kopsun.

sen kendinden eminsen bence butun kozlar senin elinde o yuzden bencde inceldigi yerden kopsun...
sende ne gerekiyorsa onu yap olurmu.....

zaten biz de öyle düşünüyoruz siyasi olarak da hoş olmaz.babsı nı her aradığımda konuşup düzeltti ama çocuk hasta babasından habersiz yapıyor bazı şeyleri.ben 9 senedir görüşmüyorum ki tek hatam lisede görüşmek bu da benim rahatsız edilmemi haklı çıkartmıyor ve senlerce benden hastalığını gizlediler sanki aşktan hastaymış gibi.babası bile hastalığına değil aşkına bağlıyor

allah başın ıza vermesin dilerim düşmanıma bile vermesin neden inanmadığınızı anlamadım.sanırım siyasetçi kısmı böle bir his yarattı sizde

Napabilirim söyleyin savcılığa versem karşımızdaki insanların konumu belli ve en önemlisi rahatsızlığı dolayısıyla ceza bile almayacak bir insan var.evlenmek istesem biiryle görüşsem onlara da ulaşıyor.bazen ölse de kurtulsam bile dedim

9 yılı buraya sığdıramam belki anlayamıyorsunuz işin içinde olsanız ne demek istediğimi anlardınız.küçük bir çevrede bir devlet kurumunda çalışıyorum

9 yılı buraya sığdıramam belki anlayamıyorsunuz işin içinde olsanız ne demek istediğimi anlardınız.küçük bir çevrede bir devlet kurumunda çalışıyorum

himmmmm
sana ne dersek bosss
o zaman sende bul bi baska siyasi
adam hangi partidense o partiden sende araya toprpil sok..

devlet işi bu öyle yer değiştirip kurtlmak die bişe yok nerede çalıştığınız ne yaptığınız belli.şunu bilin ki ben burda uydurma şeyler yazmıyorum

bu komik bi durum mu ?????ben biraz dertleşmek için girdim çok şükür ailem arkamda artık herşeyi anlattım hep kötülük olmasın kendi kendine bitsin diye bekledim ama madem anlamıyor artık onlar üzülsün düşünsün.

devlet işi bu öyle yer değiştirip kurtlmak die bişe yok nerede çalıştığınız ne yaptığınız belli.şunu bilin ki ben burda uydurma şeyler yazmıyorum

yaaa seni anlyiorum sen kendi cektigini biliyorsun ancak bi dilekce yazip versen savciliga en azindan belgelemis olursun
adamda kendi adinin buuklugunden korkup ogullarini frenlerler
yoksa sen ugrasip durucasin
peki seni rahatsiz eden hareketleri nelerdir...

kesinlikle komik deil
sadece icinden cikilmaz bi halde
coook karisik

ailenizden bir büyüğünüz BABASINI telefonla arayıp, Savcılığa ya da bir gazeteciye bu yaşadığınız sıkıntıları tek tek anlatıp şikayet edeceğiniz göz dağını versin. zaten savcılığa filan dilekçe vermenize gerek kalmayacaktır. siz hiç muhatap olmayın. bakın nasıl düzeliyorlar.

9 yıl nasıl sabrettiniz hayret ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
haydeeeeeeeeeee,bir ünlü krizi daha....kk da rahat rahat çekiştirmede yapamayız artık,gazeteciler peşimizi bırakmaz

haydeeeeeeeeeee,bir ünlü krizi daha....kk da rahat rahat çekiştirmede yapamayız artık,gazeteciler peşimizi bırakmaz

Aynen valla arkadaşım, o değil de site zarar görmez inşallah :26:
konu sahibi arkadaşım bence de 9 sene iyi katlanmışsın.ne gerek var kendini bu kadar germeye dicem ama yaşamadan zor tabi anlamak. Bencede gazetecıye falan anlat belkıde göz dağı vermek işe yarayabılır

Yavuuu siyasi miyasii... sevsinler siyasetini ... ver mahkemeye gitsinnn yaaa... bi rezil rüsva olunca akılları başlarına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…