senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
123
kızlar tam da bu anlatttığım gibi olan var mı hiç? beni tanıyan vardır belki hap olmadan adet göremeyenlerdenim. göğsümde kist meydana geldi doktor onu bırak kist büyür dedi :( kendimi çok çaresz hissediyorum :( böyle olan var mı .bırakınca adet olamıyorum ki. bir çare bilen varsa yardım bekliyorum :(

kızlar tam da bu anlatttığım gibi olan var mı hiç? beni tanıyan vardır belki hap olmadan adet göremeyenlerdenim. göğsümde kist meydana geldi doktor onu bırak kist büyür dedi :KK43: kendimi çok çaresz hissediyorum :KK43: böyle olan var mı .bırakınca adet olamıyorum ki. bir çare bilen varsa yardım bekliyorum :KK43:
Ben inofolic kullanıyorum adetimi düzenledi ve gıda takviyesidir yazıyor üstünde bir sorun doktorunuza isterseniz.

Hergün mü kullanıyorsun acaba ?Ben de kullanmaya başladımama ne kadar kullanacağım bilemiyorum
ben her gün sabah aksam 2 şer paket olarak içiyorum bana o şekilde verdi doktorum ama günde 1 içenlerde var sanırım doktorunuza sorun isterseniz

Peki sürekli içiyor musunuz yani hiç ara vermeden 2şer paketten 1 haftada biter ayda 100 tl oldukça masraflı..
gebelik olana kadar iç dedi açıkcası evet masraflı ama doğum kontrol hapı yada bir hormon ilacı kullanmaktansa razıyım ara sıra zorluyor ama eşimde bende çalışıyoruz bir şekilde alınıyor. Hem bebişde olsa masrafı bitmeyecek bunlara alıştırma olur :) Hem belki size bu dozda kullandırtmaz

gebelik olana kadar iç dedi açıkcası evet masraflı ama doğum kontrol hapı yada bir hormon ilacı kullanmaktansa razıyım ara sıra zorluyor ama eşimde bende çalışıyoruz bir şekilde alınıyor. Hem bebişde olsa masrafı bitmeyecek bunlara alıştırma olur :) Hem belki size bu dozda kullandırtmaz
Haklısınız en kısa zamanda sağlıkla bebişinize kavuşursunuz umarım

Haklısınız en kısa zamanda sağlıkla bebişinize kavuşursunuz umarım
İnşallah teşekkür ederim :) siz sadece adet için mi yoksa bebek düşüncenizde varmı çünkü bu ilacı günde 1 kullananlarda var belki o şekildede fayda sağlanıyordur adet düzenlemesinde

Ben bebek düşünüyorum yoksa adet olmamakta sıkıntım yok daha rahat bence :D Şimdi doktor bana inofolik diye bir ilaç var yumurta kalitesini arttırıyor alıp kullanabilirsin dedi ama şu kadar bu kadar demedi.Ben prospektüse baktım sabah akşam 1 paket diyordu 2 gün sonra adet olmam gerekiyor eğer olmazsam 2 pakete çıkaracağım bende çünkü genel olarak ikişer paket içiyorlar

Ben bebek düşünüyorum yoksa adet olmamakta sıkıntım yok daha rahat bence :D Şimdi doktor bana inofolik diye bir ilaç var yumurta kalitesini arttırıyor alıp kullanabilirsin dedi ama şu kadar bu kadar demedi.Ben prospektüse baktım sabah akşam 1 paket diyordu 2 gün sonra adet olmam gerekiyor eğer olmazsam 2 pakete çıkaracağım bende çünkü genel olarak ikişer paket içiyorlar
tamam inşallah alırsın güzel haberini :)

Ben inofolic kullanıyorum adetimi düzenledi ve gıda takviyesidir yazıyor üstünde bir sorun doktorunuza isterseniz.

nasıl br ilaç
cevabın için sağolasın. nasıl br ilaç bunu hiç duymamıştım adet söktürücü mü sadece

ilaç olarak geçmiyor gıda takviyesi diye geçiyor ve devlet karşılamıyor folik asit ve bir şey daha var içinde ama neydi unuttum :) yumurtlamaya yardımcı oluyor sanıyorum
Protein gibi birşey yumurtalamaya ve kalitesini arttırmaya yarıyormuş
sanırım ihtiyacım olan tek şey bu olabilir önce doktora danışmalıyım tabi ama yumurtlamaya yardımcı olursa adet de söktürür inşallah .bu sorunum çözülürse size çok duacı olacağım çünkü benim sorunum çözülebilecek cinsten görünmüyor ilaçsız adet göremediğim için

sanırım ihtiyacım olan tek şey bu olabilir önce doktora danışmalıyım tabi ama yumurtlamaya yardımcı olursa adet de söktürür inşallah .bu sorunum çözülürse size çok duacı olacağım çünkü benim sorunum çözülebilecek cinsten görünmüyor ilaçsız adet göremediğim için
Umarım yardımcı olur bende adetlerim çok düzensizdi ortalama 2 - 2bucuk ayda bir oluyordum şuan maşallah 28 günde bir umarım işinize yarar :)

Umarım yardımcı olur bende adetlerim çok düzensizdi ortalama 2 - 2bucuk ayda bir oluyordum şuan maşallah 28 günde bir umarım işinize yarar :)
ne güzel ya maşallah .adet çok sıkıntılı ,zor bi durum. ben ergenlikten beri doğ.kon. ile adet oldum sürekli. senelerdir zarar vermeye başlamış artık ki göğsümde kist oldu . bu ilaç adet söktürürse artık sevicimi size anlatamam :):KK45:

ne güzel ya maşallah .adet çok sıkıntılı ,zor bi durum. ben ergenlikten beri doğ.kon. ile adet oldum sürekli. senelerdir zarar vermeye başlamış artık ki göğsümde kist oldu . bu ilaç adet söktürürse artık sevicimi size anlatamam :):KK45:
aynı şekilde liseden beri diane kullanıyordum umarım işe yarar :)

kızlar tam da bu anlatttığım gibi olan var mı hiç? beni tanıyan vardır belki hap olmadan adet göremeyenlerdenim. göğsümde kist meydana geldi doktor onu bırak kist büyür dedi :KK43: kendimi çok çaresz hissediyorum :KK43: böyle olan var mı .bırakınca adet olamıyorum ki. bir çare bilen varsa yardım bekliyorum :KK43:

bende de durum aynı canım ,ergenliğimden bu yana ilaçla adet oluyorum :(
Ve malesef hiç bi çözüm bulamadım halenn ....

Iyi aksamlar kizlar..benim de bir arkadaşım ilacla adet gorurdu..sonra 2ay boyunca her sabah tok karina hayit cayi icmis..ictigimden beri hep duzenli adet gordum diyordu..bi arastirin isterseniz

Back
X