senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

bizim gibi olan veya olmayıp bi çare bilen toplanalım ,inanın çok zor bi durum Allah kimseye vermesin :(

Haticenur sadece adeti duzelmedi ardindan hamile kaldi..insallah sana da sifa olur

bende de durum aynı canım ,ergenliğimden bu yana ilaçla adet oluyorum :KK43:
Ve malesef hiç bi çözüm bulamadım halenn ....
chickpeas merhaba ,ben hayıt tohumunu araştırıyorum baya aklıma yattı sanırım çok yakında onu kullanmaya başlayacağım . sen neler yaptın ,durumunda bi gelişme var mı?

dert arkadaşı olalım haberleşelim sürekli olur mu chickpeas?senin kullandığın doğum k. mu adet söktürücü mü peki?

chickpeas merhaba ,ben hayıt tohumunu araştırıyorum baya aklıma yattı sanırım çok yakında onu kullanmaya başlayacağım . sen neler yaptın ,durumunda bi gelişme var mı?

canım merhaba ;)
ben bekarken doğum kontrol hapı kullandım yıllarca ,evlendikten sonra duphastone , tarlusal gibi söktürücü ilaçlar kullandım . 30 yaşımdayım , bebek sahibi olmak istiyorum ama yumurtalar büümeyip çatlamayınca sıkıntı yaşıyorum , Rabbim hakkımızda hayırlısı versin HoppaHoppaHoppa

bende inofolic aldım yaklaşık 10 gündür kullanıyorum , birde hayıt tohumu aldım 2 gün önce , onada başlicam , yeter ki şu adet kendiliğinden gelsiinnn :KK57::KK57::KK57::KK57:

anladım canım ya aynı sıkıntıları yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun .adet görememe sebebin nedir tam olarak?o hayıt tüm hormonları düzenliyor diyolar . inofolicten önce hayıtı deneyim diyorum daha doğal diye.bir yan etkisi falan olur mu ki ,insan korkuyor da ne kadar olsa :KK14:

anladım canım ya aynı sıkıntıları yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun .adet görememe sebebin nedir tam olarak?o hayıt tüm hormonları düzenliyor diyolar . inofolicten önce hayıtı deneyim diyorum daha doğal diye.bir yan etkisi falan olur mu ki ,insan korkuyor da ne kadar olsa :KK14:

canım inofolic için "gıda takviyesi" diyor üzerinde, ama çok pahalı bir kutusu 25tl ,ayda 4 kutu 100tl eder , hayıt ona nazaran daha uygun hem dediğin gibi doğal ,denemekten zarar gelmezz ;) ;)

canım inofolic için "gıda takviyesi" diyor üzerinde, ama çok pahalı bir kutusu 25tl ,ayda 4 kutu 100tl eder , hayıt ona nazaran daha uygun hem dediğin gibi doğal ,denemekten zarar gelmezz :KK66: :KK66:
aynen canım ,şifa olsun da artık hangisi çözecekse sorunu onu kullancaz napalım

:) ben 6,5 senelık evlıyım neler neler ıcmedım kı..ALLAH hepimize sifa nasıp etsın,cunku sifayı verecek olan da O'dur..butun hastalıkların yanında şifası da yaratılmış..en yakın arkadasımda sonuc verdı..bi cay kasıgı atılıyor hatırladıgım kadarıyla,ustelık o da pimpiriklidir..2 ay hıc bırakmadım demıstı..tabı karar sızın
Hepimize kolaylık ve sifa versın Rabbım

:) ben 6,5 senelık evlıyım neler neler ıcmedım kı..ALLAH hepimize sifa nasıp etsın,cunku sifayı verecek olan da O'dur..butun hastalıkların yanında şifası da yaratılmış..en yakın arkadasımda sonuc verdı..bi cay kasıgı atılıyor hatırladıgım kadarıyla,ustelık o da pimpiriklidir..2 ay hıc bırakmadım demıstı..tabı karar sızın
Hepimize kolaylık ve sifa versın Rabbım

hayıt mı canım ?

Arkadaşlar ben de sizdenim ergenlikten beri ilacsiz adet olamiyorum sürekli. Diane 35 kullandim ve 25 yasindayim artık kullanmaktan bıktım ve korkuyorum :(1.5 aydır hayit tohumu içiyorum fayda etsin diye. Acaba benim gibi olan ve hayit tohumundan sifa bulan var mi?bizi bir tek biz anlariz :(

Arkadaşlar ben de sizdenim ergenlikten beri ilacsiz adet olamiyorum sürekli. Diane 35 kullandim ve 25 yasindayim artık kullanmaktan bıktım ve korkuyorum :KK43:1.5 aydır hayit tohumu içiyorum fayda etsin diye. Acaba benim gibi olan ve hayit tohumundan sifa bulan var mi?bizi bir tek biz anlariz :KK43:

aramıza hoşgeldin canım ,aynen biz anlarız birbirimizi ;)

inşAllah hayıttan olumlu yanıt alırız , haber ver mutlaka :)

Hoş buldum canım, gelişmeleri yazacagim 2 aydir civan percemi,1,5 aydır da hayit otu içiyorum ilaci birakali yine adet görmedim ben bu dünyada kendimi tek sanirdim sizleri de okuyunca şaşırdım, kime baksam adet oluyor imreniyorum Rabbim bize de şifa verir insallah, bana hep pco sendromu dedi doktorlar,yumurtaliklarim tembelmis ondan adet göremiyor musum.

Bir de bu durum bende sivilce yapiyor yüzümde agrili acılı, hap olunca geçiyor ama nereye kadar hap kullanicaz haticenur sana da çok gecmis olsun, pes etmeden hayit tohumu ic ve civan percemi belki uc ay belki bes ay ben iki uc ayda bir bile adet olmuyorum ona bile razi olacak durumdayim.hep dua ediyorum Allaha bu da bizim sinavimiz..

Back
X