senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

Ederim tabiki etmez olur muyum senin hayırlı haberini duymak için ben de daha sık girecegim kk ye insallah :))hayırlısıyla olcak inşallah haticenurcum <3

Ben de korkuyorum biraz o konuda peki adet konusunda ne dedi.bişey sorcam bitanem biz simdi ilacsiz olamiyoruz ya hipo hipolulardan farkimiz ne yani bizi hipo hipo tanisindan ayıran durum nedir onlar da ilacsiz olamiyo ya o bakimdan sordum

Ben de korkuyorum biraz o konuda peki adet konusunda ne dedi.bişey sorcam bitanem biz simdi ilacsiz olamiyoruz ya hipo hipolulardan farkimiz ne yani bizi hipo hipo tanisindan ayıran durum nedir onlar da ilacsiz olamiyo ya o bakimdan sordum
Tatlım amh testini bilmiyorum ilk defa duydum. Hormon testi için kan verdim birde benden birşey in örneğin i aldı bir şişeye koydu patoloji ye götürdüm. Başka da bir test yapmadı. Canım benim bence sen şimdiden iyi bir Dr araştırmaya başla evlenince de hemen tedaviye başla benim gittiğimde özel ve çok memnunum kadın kendini geliştirmiş bilgili ege uni mezunu lisansüstü mezunu. Karşıma Allah çıkardı biranda :nazar::nazar:

Tatlım açıkçası hipo hipo ile hiç baglantm olmadığı için hiç araştırmadim . Senin fsh ve lh de mi problem vardi

Benim hormon sonuclarimla seninki cok yakin canim asagi yukari sıkıntımız ayni,çok sevindim iyi bir dr bulmak kısmet tamamen insallah sonu da hayırlı olur güzel haberler alırız canim,o patolojiye gönderdiği smir testi yapmis sana hastalik var mi diye tedbir amacli.

Benim hormon sonuclarimla seninki cok yakin canim asagi yukari sıkıntımız ayni,çok sevindim iyi bir dr bulmak kısmet tamamen insallah sonu da hayırlı olur güzel haberler alırız canim,o patolojiye gönderdiği smir testi yapmis sana hastalik var mi diye tedbir amacli.
Inşallah canım benim :)))) evet bizim durumlar hemen hemen ayn i yanlız benim birde prolaktin sıkıntım var o yüksek ekstradan. Aynen o testi bak adı sabahtan berivgelmedi aklima

Tatlım işte şimdi
Şimdi artik güzel dusuncez güzel haberler alcaz ins haticenurcum :)
Tatlım işte şimdi folik asit alıyorum onu dedimmi bilmem sana. Aynı zamanda dedi ki adet olmayı beklicz 3 hafta sonra olmazsam ki zaten olmuyorum tarlusal verdi onu yutcm adetin 2. Günü gidicem duruma göre de aşılama yapılacak :anneadayı: Ayyyyyy yakinda bebiş mi geliyo düşündükçe mutlu oluyorum

Onu bilmiyordum folik asit faydali miymis canim.prolaktin benim de cok düşük sayilmaz eskiden beri bi yukseklik vardi ama bu fsh lh daha dusuktu zaman icerisinde fsh lh da yukselmis :)

Back
X