- 2 Kasım 2012
- 135
- 24
- 48
- Konu Sahibi haticenurrr
Ederim tabiki etmez olur muyum senin hayırlı haberini duymak için ben de daha sık girecegim kk ye insallah :))hayırlısıyla olcak inşallah haticenurcum <3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim tabiki etmez olur muyum senin hayırlı haberini duymak için ben de daha sık girecegim kk ye insallah :))hayırlısıyla olcak inşallah haticenurcum <3[/QUOTE
Canim benim sağolasın![]()
canım napıyosun? yarın dr gidicem inşallahEderim tabiki etmez olur muyum senin hayırlı haberini duymak için ben de daha sık girecegim kk ye insallah :))hayırlısıyla olcak inşallah haticenurcum <3
Canım benimmmmmCanimm ne yapıyorsun ben iyiyim dr a gittin mi meraklar icindeyimm ?? :))))))
Hepsini anlat canim :)Canım benimmmmmçok şeyler oldu Dr gittim hangisini anlatsam
![]()
tatlım sen sor ben anlatiyimHepsini anlat canim :)
Doktor ne dedi ki canimcim :))tatlım sen sor ben anlatiyim![]()
Malesef daha değil tatlım. Herzamanki Dr U değiştirdim çok güzel bir Dr buldum
Tatlım amh testini bilmiyorum ilk defa duydum. Hormon testi için kan verdim birde benden birşey in örneğin i aldı bir şişeye koydu patoloji ye götürdüm. Başka da bir test yapmadı. Canım benim bence sen şimdiden iyi bir Dr araştırmaya başla evlenince de hemen tedaviye başla benim gittiğimde özel ve çok memnunum kadın kendini geliştirmiş bilgili ege uni mezunu lisansüstü mezunu. Karşıma Allah çıkardı birandaBen de korkuyorum biraz o konuda peki adet konusunda ne dedi.bişey sorcam bitanem biz simdi ilacsiz olamiyoruz ya hipo hipolulardan farkimiz ne yani bizi hipo hipo tanisindan ayıran durum nedir onlar da ilacsiz olamiyo ya o bakimdan sordum
Tatlım açıkçası hipo hipo ile hiç baglantm olmadığı için hiç araştırmadim . Senin fsh ve lh de mi problem vardiBen de korkuyorum biraz o konuda peki adet konusunda ne dedi.bişey sorcam bitanem biz simdi ilacsiz olamiyoruz ya hipo hipolulardan farkimiz ne yani bizi hipo hipo tanisindan ayıran durum nedir onlar da ilacsiz olamiyo ya o bakimdan sordum
Inşallah canım benim :)))) evet bizim durumlar hemen hemen ayn i yanlız benim birde prolaktin sıkıntım var o yüksek ekstradan. Aynen o testi bak adı sabahtan berivgelmedi aklimaBenim hormon sonuclarimla seninki cok yakin canim asagi yukari sıkıntımız ayni,çok sevindim iyi bir dr bulmak kısmet tamamen insallah sonu da hayırlı olur güzel haberler alırız canim,o patolojiye gönderdiği smir testi yapmis sana hastalik var mi diye tedbir amacli.
Tatlım işte şimdi folik asit alıyorum onu dedimmi bilmem sana. Aynı zamanda dedi ki adet olmayı beklicz 3 hafta sonra olmazsam ki zaten olmuyorum tarlusal verdi onu yutcm adetin 2. Günü gidicem duruma göre de aşılama yapılacakŞimdi artik güzel dusuncez güzel haberler alcaz ins haticenurcum :)