- 2 Kasım 2012
- 135
- 24
- 48
- Konu Sahibi haticenurrr
korktuğun kadar değil canım ,ilk zamanlar sıkıntı oluyor baya onu küçümsemem ama zaman geçtikçe daha iyiye gidiyor sonuçta her kadının başına gelmesi
Evet canım benim haklısın. Hayırlısı ins![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korktuğun kadar değil canım ,ilk zamanlar sıkıntı oluyor baya onu küçümsemem ama zaman geçtikçe daha iyiye gidiyor sonuçta her kadının başına gelmesi
Evet canım benim haklısın. Hayırlısı ins![]()
Canim diyorum ki beklemeyip tedaviye baslasan nasil olur ?çünkü zaten tedavi bi süreç gerektiriyor o zamana kadar da hazir olmus olursunuz ..Evet canım hayırlısı herseyin. Ben birde çocuk işini kafaya takıyor um kaç zamandır çok istiyorum olsun![]()
KK de misin sen de?Canim diyorum ki beklemeyip tedaviye baslasan nasil olur ?çünkü zaten tedavi bi süreç gerektiriyor o zamana kadar da hazir olmus olursunuz ..
Canim diyorum ki beklemeyip tedaviye baslasan nasil olur ?çünkü zaten tedavi bi süreç gerektiriyor o zamana kadar da hazir olmus olursunuz
geçenlerde öyle bi takmistimki sürekli hergun bebek videolari doğum videoları izliyordum ya![]()
Evet burdayim simdi canım. Bilmiyorum bizim pcos ilerlemis durumda sanırım ondan zaman alabilir belki..KK de misin sen de?Bu düşünce de doğru hiç düşünmemiştim tatlım acaba çok zamn alırım tedavimiz
tatlım ben üniye gideceğim gibi baya kafaya koydum . bir arkadaş hayıt civanperçemi aslanpençesi dedi o baya mantıklı geldi düşünüyorum yapmayı hem bunları kullanıcam hem devlet hast. gidicem hazirandada bir mani olmazsa üniye gidicem diyorum inşallah . üniye gidince çocuk için vücudumu hazırlayalım dicem hem de neden kendim adet olamıyorum iyice baktırcam ya belki tedavisi olan bişeydirBu ay bi kere daha sogan kuru yapiym diyorum bir umuttur gidiyorum ilaci birakiym 1 ayligina aknelenme olmazsa tabii
soğan kürünü nasıl yapacaksın peki?Bu ay bi kere daha sogan kuru yapiym diyorum bir umuttur gidiyorum ilaci birakiym 1 ayligina aknelenme olmazsa tabii
zumrutkolyeciiiiiiiiiimmmmmmmmmGit canim dene bana etki etmemisti ama sana eder belki her bünye farkli.bilmiyorum ki birakiyim diyorum ama korkudan birakamiyorum akneler cikiyor sacim dökülüyor. .
Canimm çok sevindim bu karari almaniza insallah kolay bi şekilde olur çoook sevindimmm :)))zumrutkolyeciiiiiiiiiimmmmmmmmmbiraz önce ne oldu inanamazsın eşim bebek konusunu çok kafaya takmış ,son birkaç gündür biraz tartışmıştık ve aklında da çocuk yapalım daha iyi olruz bebek sevelim tartışma azalır gibi şeyler söylüyodu şimdi iyice barıştık dedi ki ya yapalım bir sene oldu evleneli ben bekleyemicem falan ilk defa dedi bunları ben de çok sevindiğimi söyledim ama tabi krediyi nasıl ödücemizi bebeğe kim bakacak konularını tam karar veremedik yinede çok mutluyum şuan
![]()
:) ya tekrar tekrar soruyorum evet yapalım ya diyo sanırım bu fikre alışmak gerekecek 2 3 gunCanimm çok sevindim bu karari almaniza insallah kolay bi şekilde olur çoook sevindimmm :)))
Canim benim teşekkür ederim:) dün demiştinya belki de ikimiz aynı anda hamile oluruz yoksa öyle mi olacak:)))) tatiller e denk getirebilmek için temmuzda hamile kalmam gerekir :) eşimi hac bukadar istekli ve kararlı gormedim:) ya tekrar tekrar soruyorum evet yapalım ya diyo sanırım bu fikre alışmak gerekecek 2 3 gun
Böyle istekliykem başlayın canim :)))ya belli mi olur inşallah hayirlisiyla olsun da benden önce olsun gerekirse :)))))Canim benim teşekkür ederim:) dün demiştinya belki de ikimiz aynı anda hamile oluruz yoksa öyle mi olacak:)))) tatiller e denk getirebilmek için temmuzda hamile kalmam gerekir :) eşimi hac bukadar istekli ve kararlı gormedim
:)) son zamanlarda kk den çıkmıyor um nerdeyse canım benim elbette yazarım sen de sık sık gir olurmu seni göremeyince eksiklik hissediyorumLütfen beni de haberdar et olur mu lutfeeeen :*