senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

Sonuc olarak bizim yumurtama fazindan bi türlü cikamamak gibi bu sorunumuz var normalde pcos olanlar 3 yada 5 ayda Bir de olsa yumurtluyor ancak bizim bi türlü olmuyo sanirim hep degerler yumurtlama fazina uygun adetimizde ondan gelmiyo iste :(

Benim bide cok sivilcem cikiyo sende de varmiydi yoksa sadece tuylenme mi canim,benim bide bu derdim var :KK43:

Evet canim 25 im yaza olcak insallah :)
Degerlerimi yazayim mi,sen de yazsana canim bir bakayim,fsh 9,15,lh 11 prolaktin 15 testesteron 0.65 üst siniri 0.75 güya hepsi sinirda ama fsh riskli yukseliste canim. Ilk tahlil lerimde benim de prolaktin cok yuksekti ergenligimin baslarinda.sonuclar böyle ama benim östrojen ve progesteron a bakilmamis anlamadim dr istemedi. .
hadi ya prol. senn de mi yüksekti?şimdi iyi ikimizinde ama niye olmuyoruz????:KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43::KK43:

aslında yüzüm yağlı olmasına rağmen sivilce yok denecek kadar az bende dediğim gibi tatlım strese bağlı bende . sen de stres yapma herşeyi akışına bırak o zaman azalır göreceksin
Umarim canim o yüzden dinae kullaniyorum ki dugunumde yuzum berbat durmasin diye benim asiri derecede cikiyo hapi kullanmayinca :(

Sonuc olarak bizim yumurtama fazindan bi türlü cikamamak gibi bu sorunumuz var normalde pcos olanlar 3 yada 5 ayda Bir de olsa yumurtluyor ancak bizim bi türlü olmuyo sanirim hep degerler yumurtlama fazina uygun adetimizde ondan gelmiyo iste :KK43:
doktorlar doğru düzgün ilgilenmiyolar .daha önceden tedavi uygulansaydı belki düzelirdik. evet yumurtlayamadığımız kesin bian önce 2016 gelse de çocuğumz olsa kurtulsak stresten

Iay
hadi ya prol. senn de mi yüksekti?şimdi iyi ikimizinde ama niye olmuyoruz????:KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43::KK43:
İşte sorun su yumurtalarimiz büyümüyor kendiliginden bu yuzden catlamiyor catlasa adetle atilcak ama atilmadigi icin adette olmuyoruz cok karisik isler Allah yardimcimi olsun,sen de dr a gidince hbr ver olur mu bende evlenince yazin gidicem gelişmeleri haber verelim yeni ogrendigin bir konu olursa benimle de paylas belki umut olur :)

Insallah canim
doktorlar doğru düzgün ilgilenmiyolar .daha önceden tedavi uygulansaydı belki düzelirdik. evet yumurtlayamadığımız kesin bian önce 2016 gelse de çocuğumz olsa kurtulsak stresten
innnsaallahh dua ediyorum belki ayni zamana denk gelir cocuklarimiz ah ne güzel olur :)

V
:KK66: . aslında normal bir yapıya sahip olsam hamile kalırdım şimdiye. afedersin ilişkiden 2 gün sonraya kadar akması sürüyor şeyin. ilaç salı bitmişti tatlım ,dünden beri lekelenme var
Bisey sorabilir miyim canim vajinal kuruluk oluyor mu sende mrk ediyorum ben evlenince sknti olmaz ins bide istek konusu :)

Iay

İşte sorun su yumurtalarimiz büyümüyor kendiliginden bu yuzden catlamiyor catlasa adetle atilcak ama atilmadigi icin adette olmuyoruz cok karisik isler Allah yardimcimi olsun,sen de dr a gidince hbr ver olur mu bende evlenince yazin gidicem gelişmeleri haber verelim yeni ogrendigin bir konu olursa benimle de paylas belki umut olur :)
elbette canım aynen sen de ;) düğünün ne zaman olcak peki?

V
:KK66: . aslında normal bir yapıya sahip olsam hamile kalırdım şimdiye. afedersin ilişkiden 2 gün sonraya kadar akması sürüyor şeyin. ilaç salı bitmişti tatlım ,dünden beri lekelenme var
Bisey sorabilir miyim canim vajinal kuruluk oluyor mu sende mrk ediyorum ben evlenince sknti olmaz ins bide is
biz 2016 kasım aralıktan önce yapamayız o kesin canım.siz hemen yapacakısız anlaşılan:KK76::KK49:
Allah verirse hemen yapcam kuzum manilik olmazsa :KK45::KK46:

V

Bisey sorabilir miyim canim vajinal kuruluk oluyor mu sende mrk ediyorum ben evlenince sknti olmaz ins bide istek konusu :)
ya o isteksizlk ekim kasım aralık gibi artmıştı ,ayrıca diğer yan etkiler baş ağrısı sinirliik de artmştı,hapı aralıkta bırakınca isteksizlik azalarak yok oldu ve diğer yan etkiler de . kuruluk hiç olmadu canım ,bence isteksizlikle ilgilidir o da çünkü istek olunca akıntı geliyor hemen

Evet canim aileler yapicak ama baska borclarimiz var ogrencilik zamanimizdan kalma kredi borcumuz var,ama o engel olmaz inşallah: )

ya o isteksizlk ekim kasım aralık gibi artmıştı ,ayrıca diğer yan etkiler baş ağrısı sinirliik de artmştı,hapı aralıkta bırakınca isteksizlik azalarak yok oldu ve diğer yan etkiler de . kuruluk hiç olmadu canım ,bence isteksizlikle ilgilidir o da çünkü istek olunca akıntı geliyor hemen
Birazda korkum Var ondan sanirim canim :KK16:

Evet canim aileler yapicak ama baska borclarimiz var ogrencilik zamanimizdan kalma kredi borcumuz var,ama o engel olmaz inşallah: )

aynen bizim de öğrenim kredisi borçları var ayriyeten. o engel olmaz bi şeklde ödenir tabi ama bizim 2bin krediye gidiyo kira fatura vs vs hiç saymaya başlamiyim. hemen yapın canım bencede ben olsam yapardım

Back
X