senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

Bir şey soracagim bir de bizlerin hormon dengesizliginden ayri olarak.bi de yumurtalarimiZ gelismeyip folikulden çıkamıyor diymi.aslinda adeti bu yüzden mi olamiyoruz :KK43:
canım aynen öyle.bizimkiler gelişip dominant olup çatlayamıyolar.çünkü çatlamış olanların vücuttan atılması için adet olmak gerek bizim gelişemiyolar işte imtihanımız böyle. ama inşallah bizim de çocğmuz olur ve buraya yazarız inşallah inanıyorum :KK46::KK49:

canım ilaç almazsam çok zor adet görüyorum. bak mesela dediler ki normal doğum yapınca düzelir. kaybettiğim bebeğim normal doğumdu sonrasında düzelmedi.. 2. bebeğim sezeryandı yine düzelmedi.. 2-3 doktora danıştım pko oldugum için düzenli adet görmen şart dediler. bebek istemediğim dönemde birazda düzenli adet göreyim diye mecburiyetten dk hapı kullandım.. doktor şimdi de duphastonla adet göreceksin.. kistler çoğalırsa tedavin daha zor olur diyor. düzenli adet görerek kendiliğinden bile hamile kalırsın diyor.
doktorlar herkese aynı şeyi mi söylüyolar?bana da bir iki tanesi ömür boyu kullanacaksın demişti,ama bnde göğüste kist yaptı o yüzden kullanmak istemiyorum,genel cerrahi doktoru bundan dolayı olmuştur dedi çünkü istersen bırak dedi. birde düzenli adet derken şu önemli:her ay mutlaka değil de düzenli olarak 1,5 ay yada düzenli 2 ayda bir 3 ayda bir olabilir her ay değil de önemli olan bunun düzenli olması. bu kşiler kolayca hamile kalabiliyo

evet kist olayı da var tabii bazılarında.. zaten d.k hapı kullanırken 6 aylık periyodlarla yada herhangi bir problemde dr a görünmek lazım.göğüste kist yapıabiliyor bazılarında ve dr bıraktırıyor. ama göğüs ve yumurtalık kanserinden korudugu da söyleniyor aynı zamanda.bünyeye bağlı sanırım.düzenli adet görmek çok önemli.. 2 aya bir 3 aya bir düzenli olmuş olmuyor ki.. her ay görmemiz gerekiyor..sonra daha zor oluyor tedavisi..ha elbette 2 aya 1 ,3 aya 1 adet görmeyle de hamile kalınır tabii ama bu da bünye meselesi.benim bildiğim ve gittiğim doktorların söylediği mutlaka ilaçla yada ilaçsız düzenli adet görmelisin.adet görmedikçe pko nedeniyle kistlerin çoğalır, kilo artışı tüylenme gibi problemlerin çıkar ve insülin direnci, kalp-damar hastalıklarına yakalanma riskin artar.. bende dr ların yalancısıyım.bu pko dan kurtuluş yok sanırım :(

canım sen hamilelik için mi çok şey içtiğini söylüyorsun yoksa adet için mi?
Hamilelik icin canim..fakat oyle cok sey okuyup karsilasiyorsun ki onlardan biri bu adet olamamayla ilgili. .biri duzenli hayit tohumu icmek ki bu ayni zamanda hormonlarida duzenliyor diye biliyorum..bir de adacayi,aslanpencesi,civanpercemi,hayit bu gibi kadinlar icin olan caylari hergun birer bardak icmek de iyi geliyormus..ama duzen ve devamlilik sart hepsinde..en az 2 ay

Prolaktin icin aslanpencesi kurunu tavsiye ediyor Ibrahim Saracoglu kizlar bilginize..
insallah sifa olur ictikleriniz..Besmele ile sifa niyetine...

En cok gecen sene hissttim,stresten hormonlarim bozulmustu, bitkisel urunler kullandim 3 ay birde A.Marankinin evde detoksunu yaptim,cok sukur iyilesmeme vesile oldu..esim iki kez ameliyat oldu varikoselden,birde benim tuplerin biri supheliymis galiba kapali olabilir yani..
3 kez tup bir kez aşılamamiz var
sorunlar farkli farkli iste..sebepsiz birsey olmazmis ,denemek gerekiyor,Rabbim hayirla saglikla nasip etsin

Ben konuyu tevafuken gordum insallah sifa olur..benim arkadasin bebisi buyuyor simdi;)

Ya bendende aynı sorun var bir ara ialçsız 3 ay falan oldum devamı gelmedi sürekli tarlusal kullanıyorm ve bıktım artık

Canim prolaktin mi bilmiyorum ama olmuyorum hormonlardan dolayi. Aslinda bayadir tahlil yaptirmadim adet olana kadar bekleyecegim diyorum ama ilacsiz olmuyo ne yazikki,bu hayit tohumuna ümit bagladim bakalim ise yarayacakmis,eger senin prolaktin yüksek ise hayit bu konuda bir numara.benim stresimi baya azaltti sana tavsiyem civan percemini demleyip iç her gün ekstradan.aylarca icecegim bazen canima tak ediyor ilaci aldim ama icmiyorum duruyor kutusu ile.hayiti uzun sure kullanicam sen de hic ilac alma.:KK43:
zumrutkolye nasılsın canım var mı bi gelişme?

kızlar şu yıllardır aralıksız kullandıım doğum k. hapını bırakalı 2 hafta oluyor inanın sürekli olan baş ağrım geçti demek ki sürekli baş ağrımın sebebi oymuş. fakat şuana kadar vücudumdaki tek değişiklik yüzümdeki yağlılığın baya artması. onu ne yapacağımı bilmiyorum. bu prolaktinin arttığın göstergesi mi acaba? :(

kızlar şu yıllardır aralıksız kullandıım doğum k. hapını bırakalı 2 hafta oluyor inanın sürekli olan baş ağrım geçti demek ki sürekli baş ağrımın sebebi oymuş. fakat şuana kadar vücudumdaki tek değişiklik yüzümdeki yağlılığın baya artması. onu ne yapacağımı bilmiyorum. bu prolaktinin arttığın göstergesi mi acaba? :KK43:
Haticenurcum hala tik yok ancak hayit tohumu benim yuzumdeki yagi bayagi azaltti 1 aydan sonra etkisini görmeye baslayacaksin,hersey.iyi hoş ta adetten tik yok sinirim de azaldi yüzümde kurudu.ama karnim cok sisti hayatimda ilk kez 53 kilo oldum ben 50 yi zor gören biriydim.sanirim adet olmadığım icin.hala beklemedeyim anlayacagin. Hic belirti de yok ne bilim kasik agrisi fln yok mesela yada göğüs agrisi tatlim.sen hayiti sakın bırakma, yüzüne iyi gelicek bana güven

Haticenurcum hala tik yok ancak hayit tohumu benim yuzumdeki yagi bayagi azaltti 1 aydan sonra etkisini görmeye baslayacaksin,hersey.iyi hoş ta adetten tik yok sinirim de azaldi yüzümde kurudu.ama karnim cok sisti hayatimda ilk kez 53 kilo oldum ben 50 yi zor gören biriydim.sanirim adet olmadığım icin.hala beklemedeyim anlayacagin. Hic belirti de yok ne bilim kasik agrisi fln yok mesela yada göğüs agrisi tatlim.sen hayiti sakın bırakma, yüzüne iyi gelicek bana güven
benim yüzde aşırı yağlanma oluyordu seneler önce ,d k haplarndan ön ce özellkle yine aynısı oldu o yzden çok moralim bozuluyor canım :( inşallah dediğin gibi iyi gelir de br an önce iyileşiriz. ben de baya kararlıyım canım en az 3 ay bekleyeceğim inşallah sonra baktım 4 5 6... doktora giderim artık ne yapayım kısır olmaktansa :KK14: karnım şiş demişsin belki de adetine az kaldı yoksa neden şişsin:KK66: ovulasyon zamanı karnı şişen oluyo galiba tam emin değilim de .sinir azalmasından sanki bende de var yaaaa hakkaten düşünüyorum da aniden sinirlenen ve o an çıldıracak gibi oluyorum normalde ,şimdi düşününce o sinir nöbetlerim sanki olmuyo mu ne sakin ve daha rahatım

benim yüzde aşırı yağlanma oluyordu seneler önce ,d k haplarndan ön ce özellkle yine aynısı oldu o yzden çok moralim bozuluyor canım :KK43: inşallah dediğin gibi iyi gelir de br an önce iyileşiriz. ben de baya kararlıyım canım en az 3 ay bekleyeceğim inşallah sonra baktım 4 5 6... doktora giderim artık ne yapayım kısır olmaktansa :KK14: karnım şiş demişsin belki de adetine az kaldı yoksa neden şişsin:KK66: ovulasyon zamanı karnı şişen oluyo galiba tam emin değilim de .sinir azalmasından sanki bende de var yaaaa hakkaten düşünüyorum da aniden sinirlenen ve o an çıldıracak gibi oluyorum normalde ,şimdi düşününce o sinir nöbetlerim sanki olmuyo mu ne sakin ve daha rahatım
Canim bilmiyorum ki ama baska hic bir belirti yok ayin 8inde 3ay olacak adet gormeyeli,hayırlısı diyorum bende 6 ay fkn bekleyecegim olmazsa yine doktora aynen..senle ben cok benziyoruz sen anlatrken sanki beni anlatiyo gibisin.ayni ben de sinirden catlayacak gibi oluyordum.sen sabret benim yüzüm kurudu,öyle yagli olurdu ki ve sivilce.1 aydan itibaren biraz kurudu ama tam gecmemisti,son 1 haftadr daha da kurudu.yilma hic en azindan bu sureci sakince geçirmiş olacağız sonunda da muvaffak olucaz insallah <3

Canim bilmiyorum ki ama baska hic bir belirti yok ayin 8inde 3ay olacak adet gormeyeli,hayırlısı diyorum bende 6 ay fkn bekleyecegim olmazsa yine doktora aynen..senle ben cok benziyoruz sen anlatrken sanki beni anlatiyo gibisin.ayni ben de sinirden catlayacak gibi oluyordum.sen sabret benim yüzüm kurudu,öyle yagli olurdu ki ve sivilce.1 aydan itibaren biraz kurudu ama tam gecmemisti,son 1 haftadr daha da kurudu.yilma hic en azindan bu sureci sakince geçirmiş olacağız sonunda da muvaffak olucaz insallah <3
inşallah canım bir gelişme olursa haber ver mutlaka . dediğin gibi çok benziyoruz :KK68: ilaç kullanırken kasık ağrım çok oluyordu adet zamanı olmasa bile bir sızlama oluyordu sende de var mıydı?şimdi haç ama hiç sızı yok iyi birşey mi kötü mü acaba?

inşallah canım bir gelişme olursa haber ver mutlaka . dediğin gibi çok benziyoruz :KK68: ilaç kullanırken kasık ağrım çok oluyordu adet zamanı olmasa bile bir sızlama oluyordu sende de var mıydı?şimdi haç ama hiç sızı yok iyi birşey mi kötü mü acaba?
Ben de hiç sizlama olmuyordu canim,simdi de yok hic bir sizlama yada agri,tek şikayetim davul gibi gobegim sis :( insallah hayirlisiyla adet olursam hemen yazicam sana :)

Ben de hiç sizlama olmuyordu canim,simdi de yok hic bir sizlama yada agri,tek şikayetim davul gibi gobegim sis :KK43: insallah hayirlisiyla adet olursam hemen yazicam sana :)
tamam tatlım bekliyorum . bu arada hayıtı nasıl kullanıyordun günde 1 2 ?1 bardak sıcak olarak mı?

tamam tatlım bekliyorum . bu arada hayıtı nasıl kullanıyordun günde 1 2 ?1 bardak sıcak olarak mı?
Canim sabah ve aksam bir kupaya sicak suyun üzerine bir dolu tatli kasigi koyuyorum bes dk demleyip tohumlari süzüp iciyorum,ama yemeklerden yarim saat 1 saat önce icmeni tavsiye ederim karaciger calismaya baslamamis oluyo ozaman fazla, etkisi daha iyi oluyor

Canim sabah ve aksam bir kupaya sicak suyun üzerine bir dolu tatli kasigi koyuyorum bes dk demleyip tohumlari süzüp iciyorum,ama yemeklerden yarim saat 1 saat önce icmeni tavsiye ederim karaciger calismaya baslamamis oluyo ozaman fazla, etkisi daha iyi oluyor
ben yatmadan önce içiyorum o zaman aklıma geliyor da bide günde 1 idi 2 ye çıkarmaya düşünüyorum ama sadece düşünüyorum :) :) çalışıyorumya zaman kalmıyor. bu arada zumrutkolyecim biz çocuk düşünmüyorduk henüz 1 2 see sonra yaparız diyorduk ama bugün konuştuk eşimle yapabiliriz diye düşündük birkaç gün sonra iyice karara vardırmak istiyoruz. yaparsak şubatta hamile kalmam gerekecek .bunun düşüncesi bile çok değişik hissettirdi ya :anneadayı:

ben yatmadan önce içiyorum o zaman aklıma geliyor da bide günde 1 idi 2 ye çıkarmaya düşünüyorum ama sadece düşünüyorum :) :) çalışıyorumya zaman kalmıyor. bu arada zumrutkolyecim biz çocuk düşünmüyorduk henüz 1 2 see sonra yaparız diyorduk ama bugün konuştuk eşimle yapabiliriz diye düşündük birkaç gün sonra iyice karara vardırmak istiyoruz. yaparsak şubatta hamile kalmam gerekecek .bunun düşüncesi bile çok değişik hissettirdi ya :anneadayı:
Evet canim değişik olmaz mi insan ne güzel anne olacaksin insallah, iyi bir karar olabilir çünkü bazi doktorlar da gebelikten sonra düzelir diyor,belki de bebek vesile olur :)bu arada senin yasin kacti canim ?ben de düğün olur olmaz çocuk düşüneceğim Rabbim nasip ederse.günde 1 bardak az gelir mi bilmiyorum canım ben rutin olarak iki yapiyorum bazen arada üç bardak yaptigim da oluyo ama bence kendi bunyeme göre iki yi ideal görüyorum: *

Back
X