- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
- Konu Sahibi haticenurrr
-
dert arkadaşı olalım haberleşelim sürekli olur mu chickpeas?senin kullandığın doğum k. mu adet söktürücü mü peki?bende de durum aynı canım ,ergenliğimden bu yana ilaçla adet oluyorum
Ve malesef hiç bi çözüm bulamadım halenn ....
ECRIN2012 Allah razı olsun canım benim hemen araştırmaya başlıyorumIyi aksamlar kizlar..benim de bir arkadaşım ilacla adet gorurdu..sonra 2ay boyunca her sabah tok karina hayit cayi icmis..ictigimden beri hep duzenli adet gordum diyordu..bi arastirin isterseniz
ilacın adı "inofolic" mi tam olarak canım?Ben inofolic kullanıyorum adetimi düzenledi ve gıda takviyesidir yazıyor üstünde bir sorun doktorunuza isterseniz.
evet :)ilacın adı "inofolic" mi tam olarak canım?
inşallah ya bakalım .yakında biz de çocuk isteyeceğiz zorluk yaşamayız inşallah korkuyorumHaticenur sadece adeti duzelmedi ardindan hamile kaldi..insallah sana da sifa olur
chickpeas merhaba ,ben hayıt tohumunu araştırıyorum baya aklıma yattı sanırım çok yakında onu kullanmaya başlayacağım . sen neler yaptın ,durumunda bi gelişme var mı?bende de durum aynı canım ,ergenliğimden bu yana ilaçla adet oluyorum
Ve malesef hiç bi çözüm bulamadım halenn ....
dert arkadaşı olalım haberleşelim sürekli olur mu chickpeas?senin kullandığın doğum k. mu adet söktürücü mü peki?
chickpeas merhaba ,ben hayıt tohumunu araştırıyorum baya aklıma yattı sanırım çok yakında onu kullanmaya başlayacağım . sen neler yaptın ,durumunda bi gelişme var mı?
anladım canım ya aynı sıkıntıları yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun .adet görememe sebebin nedir tam olarak?o hayıt tüm hormonları düzenliyor diyolar . inofolicten önce hayıtı deneyim diyorum daha doğal diye.bir yan etkisi falan olur mu ki ,insan korkuyor da ne kadar olsa
aynen canım ,şifa olsun da artık hangisi çözecekse sorunu onu kullancaz napalımcanım inofolic için "gıda takviyesi" diyor üzerinde, ama çok pahalı bir kutusu 25tl ,ayda 4 kutu 100tl eder , hayıt ona nazaran daha uygun hem dediğin gibi doğal ,denemekten zarar gelmezz
:) ben 6,5 senelık evlıyım neler neler ıcmedım kı..ALLAH hepimize sifa nasıp etsın,cunku sifayı verecek olan da O'dur..butun hastalıkların yanında şifası da yaratılmış..en yakın arkadasımda sonuc verdı..bi cay kasıgı atılıyor hatırladıgım kadarıyla,ustelık o da pimpiriklidir..2 ay hıc bırakmadım demıstı..tabı karar sızın
Hepimize kolaylık ve sifa versın Rabbım
Arkadaşlar ben de sizdenim ergenlikten beri ilacsiz adet olamiyorum sürekli. Diane 35 kullandim ve 25 yasindayim artık kullanmaktan bıktım ve korkuyorum1.5 aydır hayit tohumu içiyorum fayda etsin diye. Acaba benim gibi olan ve hayit tohumundan sifa bulan var mi?bizi bir tek biz anlariz
Evet arkadaşım. .benim bildigim bu..hepimize Rabbim sifa versinhayıt mı canım ?
Evet arkadaşım. .benim bildigim bu..hepimize Rabbim sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?