• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

Bana
bana da önceki doktorum aynilarini dedi.menapoza kadar kullancaksin diye,bu da aynisini diyo yumurta geliştirici ile cocuk,daha sonrasinda dk hapina.yine.devam:(doktora dyemiyorum hayt kullaniyorum dye dalga gececek gbi duruyo bazi doktorlar alternatf tibbi alaya aliyo biliyosun..amaa bana iyi geldi yumurtalarim neden.gelismedi.acaba uc ay fln kullanmak mi lazm bilemedim tam etkisi icin
inan ben de bilemiyorum canım benim :( hani belki birisine iyi gelirken birisine gelmiyor da olabilir illa da kullan demek istemiyorum. zaten bu doktorlara hiçbişey soramıyor insan en çok o yüzden bu kadar hastalıklar artıyo siniroluyorum ya sonuçta en önemlisi sağlık derdimizi hiç dinlemiyolar ki. bu güne kadar rastgeldiğim 2 yada 3 iyi davranan doktor görmüşümdür

Sendeki agrinin sebebini n

Bilemedim neden.olabilir bence.biraz iyiye işaret en azindan.bir hareketlilik var ki agriyo ben de oda yok canim o bile yok:
evet canım da bana mı öyle geliyor ki diyorum bir de. eğer adet durumundan dolayı böyleyse hamile de kalmam heralde .. ayyy çok karışık durumlar hiç bu kadar olmamıştı

aynen tatlım sen bu testi yaptır bakalım ne çıkacak onun üzerine düşünelim. ya ben dayanamadım yazıcam yazmak istemiyordum ama
;ilk defa korunmadık eşimle bakalım ne olacak :) bakarsın hamile kalırım hiç belli olmaz dimi zumrutkolyecim :D aslında son adetime göre ovulasyon ayın 30 daydı bilmiyorum bizim hormonlar dengesizya o yüzden olabilir diyorum düzenli olsaydı ihtimal vermezdim de
Canim cok sevindim hadi hayirlisi hamile olursan bu süper bişey ama yok eğer adet görür isen bu da iyi bisey hamilelik yolunda.çünkü ilacsi görmüş olacaksin :)gelişmeleri merakla bekliyorum :*

Aynen Öyle kuzum doktorlara.bişey denmiyo,hemen suratlarini asiveriyorlar.hastanin psikolojisini de anlamak önemli hastta yüzde elli tedavi ise yüzde elli de onu anlamaktan geciyor yolu.

evet canım da bana mı öyle geliyor ki diyorum bir de. eğer adet durumundan dolayı böyleyse hamile de kalmam heralde .. ayyy çok karışık durumlar hiç bu kadar olmamıştı
Adet olursan da sevinicem ben bu iyiye işaret yumurtan gelisiyo demek bu canim :)sana bişey sorucam sen de sac dokulmesi de var mi,benim cok feci dökülüyor, ustler bayagi bir acildi engel olamiyorum ve sebebi.bu pco biliyorum :(sen de de ayni durum söz konusu mu

Canim cok sevindim hadi hayirlisi hamile olursan bu süper bişey ama yok eğer adet görür isen bu da iyi bisey hamilelik yolunda.çünkü ilacsi görmüş olacaksin :)gelişmeleri merakla bekliyorum :*
her ikisi de iyi tatlım aynen. ama aslında hamilelikten yana pek ümidim yok olmaz gibi geliyor bize ya . açıkçası fazla istemiyorum da erken biraz daha zaman geçsin maddi durumlarımızı düzeltmemiz lazım çünkü,eşime kalsa olsun diyo yaşı 30 a dayandığı için

Adet olursan da sevinicem ben bu iyiye işaret yumurtan gelisiyo demek bu canim :)sana bişey sorucam sen de sac dokulmesi de var mi,benim cok feci dökülüyor, ustler bayagi bir acildi engel olamiyorum ve sebebi.bu pco biliyorum :KK43:sen de de ayni durum söz konusu mu
bende yok şekerim yani var da açılma olmadı çok şükür. ama tabi hızla dökülmeye devam ediyo. sana ne dicem saç analizi yaptırsana seninki ciddi bişeye benziyo. eczacının biri tavsiye etmişti bize de ,saç dökülmesi için ne yapabiliriz diye danıştım ,hem o analiz yapılan yeri söyledi hem de kendi karışımı olan bir yağı verdi eşim çok memnun kaldı ben kullanmıyorum

bu arada sadece ikimiziz galiba böyle bu şekilde sorunu olan :) sayımız artmadığına göre
slm kizlar ya sizin rahatsizliginiz tanisi kondumu ben hipo hipo yada sekonder amonere de deniliyo adet olamayanlara fsh dusuklugu de olursa bende ilacsiz adet olmuyorum

slm kizlar ya sizin rahatsizliginiz tanisi kondumu ben hipo hipo yada sekonder amonere de deniliyo adet olamayanlara fsh dusuklugu de olursa bende ilacsiz adet olmuyorum
hoşgeldin hayaty .benim tam bir teşhisim yapılmadı bu zamana kadar birsürü doktora gittim kimi pko dedi kimi prolaktinin yüksek olduğu için dedi kimi yumurtalık tembelliği vs... tam bir sonuç yok ama prolaktinim düştüğü zaman adet olabiliyorum diğer hormonlarım normal. senin hangilerinde problem var?

hoşgeldin hayaty .benim tam bir teşhisim yapılmadı bu zamana kadar birsürü doktora gittim kimi pko dedi kimi prolaktinin yüksek olduğu için dedi kimi yumurtalık tembelliği vs... tam bir sonuç yok ama prolaktinim düştüğü zaman adet olabiliyorum diğer hormonlarım normal. senin hangilerinde problem var?
daha doğrusu hap kullanınca ancak düşüyor prl. o zaman oluyorum

hb bende 14 yasinda adet oldum 15 yasindan sonra birdaha olmadim 18 yasinda arastirma tahlil ve ufak bir ameliyatla sekonder amenore teshisi kondu ve ilacla adet oldum rahim yumurtalik cok kucuk fsh lh dusuk beyinden hormon salgilanmiyo 25 yasinda bebek sahibi olmak icin 2 asilamada olmadi 3 asilamada ucuz bebegim oldu suan 26 yasindayim hamilelikten sonra hormonlarim normale donmus ama rahim ve yumurtaliklar halen kucuk adet olmuyorm endokrime falan gittum akli basinda dr ariyorm kendilignden hasta olabilmek icin baya uzun oldu :))[/QUOTE]

hb bende 14 yasinda adet oldum 15 yasindan sonra birdaha olmadim 18 yasinda arastirma tahlil ve ufak bir ameliyatla sekonder amenore teshisi kondu ve ilacla adet oldum rahim yumurtalik cok kucuk fsh lh dusuk beyinden hormon salgilanmiyo 25 yasinda bebek sahibi olmak icin 2 asilamada olmadi 3 asilamada ucuz bebegim oldu suan 26 yasindayim hamilelikten sonra hormonlarim normale donmus ama rahim ve yumurtaliklar halen kucuk adet olmuyorm endokrime falan gittum akli basinda dr ariyorm kendilignden hasta olabilmek icin baya uzun oldu :))
[/QUOTE]
yo yo olur mu anlat tabi :) biz de bizim gibi olanları topluyoruz böyle dertleşmek için :)) 1 sene adet olmuşsun o çok iyi ,ben hiç kendim olmadım biliyo musun? ameliyatı nasıl yaptılar onu çok merak ettim? seconder amenore nasıl bir rahatsızlık? bu sitede fsh lh düşük olan çok kişi var canım hamile kaldıklarını da görüyorum sevindirici ,senin de üçüz çocuğun varmış Allah bağışlasın ne kadar özeniyorum ikiz üçüzlere yaaa :) peki doktora gittin mi hamilelikten sonra adetin düzelmediği için ?

ben varım...
pcos'um... kendimi bildim bileli ilaçsız regli olmadım. Ama ilaçları da arada bir bıraktım.. Zaten yaşım ilerledikçe ilaçlarla da regli olmamaya başladım... Kullansam bile bir iki damla oluyordu,düşün yani bir gün bile sürmüyordu.. Bıraktım ilacı falan. Regli de olmuyorum. Sanırım bünyem alıştı bu duruma...

yo yo olur mu anlat tabi :) biz de bizim gibi olanları topluyoruz böyle dertleşmek için :)) 1 sene adet olmuşsun o çok iyi ,ben hiç kendim olmadım biliyo musun? ameliyatı nasıl yaptılar onu çok merak ettim? seconder amenore nasıl bir rahatsızlık? bu sitede fsh lh düşük olan çok kişi var canım hamile kaldıklarını da görüyorum sevindirici ,senin de üçüz çocuğun varmış Allah bağışlasın ne kadar özeniyorum ikiz üçüzlere yaaa :) peki doktora gittin mi hamilelikten sonra adetin düzelmediği için ?[/QUOTE]

sekonder amanore diger ismi hipogonotropik hipogonodozim de diyorlar soyle dusun dr bana dedigi sekilde soyluyorum dusun ki beyinde hormon santeri ver o atmis diyo onune perde indigi icin fsh lh dusuklugu adet olmani saglicak sinyal gonderilmedigi icin adet olmuyosun isin.kotu yani duzelme.ihtimali az ilac kullanirsam oluyo yoksa yok benim tanimi ilk koyan dr gobeginin altindan iceri kemare sallandirip.bakicaz ragim.ve yumurtaliklarin durumuna demisi aslinda simdi dusunuyorum bence gerek.yoktu ultrasonla gozukmuyomudu sanki :-) dogum yapali 14 ay oldu daha ilac kullanmadigim.icin adet olmadim kadin dogum gittim rahim yumurtalik ayni kucucukler ama fsh lh degrlerim cok.ii normal seviyeye gelmis iste dedi endokrone git bi baksinlar dedi oda tahlil yapti bizlik bisey yok kadin doguma git dedi kendiliginden olabilirmiyim umuduna ordan.ora dr a gidiyorum :) bu arada cocuk icin tup bebekte %1 sans vermisti dr asilamada oldu drlarin abartmalari
allah isteyince veriyo rabbim herkese nasip etsin

ben varım...
pcos'um... kendimi bildim bileli ilaçsız regli olmadım. Ama ilaçları da arada bir bıraktım.. Zaten yaşım ilerledikçe ilaçlarla da regli olmamaya başladım... Kullansam bile bir iki damla oluyordu,düşün yani bir gün bile sürmüyordu.. Bıraktım ilacı falan. Regli de olmuyorum. Sanırım bünyem alıştı bu duruma...
cddi misin :( çok üzüldüm durumuna. doktora gittin mi peki bu sebepten?

yo yo olur mu anlat tabi :) biz de bizim gibi olanları topluyoruz böyle dertleşmek için :)) 1 sene adet olmuşsun o çok iyi ,ben hiç kendim olmadım biliyo musun? ameliyatı nasıl yaptılar onu çok merak ettim? seconder amenore nasıl bir rahatsızlık? bu sitede fsh lh düşük olan çok kişi var canım hamile kaldıklarını da görüyorum sevindirici ,senin de üçüz çocuğun varmış Allah bağışlasın ne kadar özeniyorum ikiz üçüzlere yaaa :) peki doktora gittin mi hamilelikten sonra adetin düzelmediği için ?

sekonder amanore diger ismi hipogonotropik hipogonodozim de diyorlar soyle dusun dr bana dedigi sekilde soyluyorum dusun ki beyinde hormon santeri ver o atmis diyo onune perde indigi icin fsh lh dusuklugu adet olmani saglicak sinyal gonderilmedigi icin adet olmuyosun isin.kotu yani duzelme.ihtimali az ilac kullanirsam oluyo yoksa yok benim tanimi ilk koyan dr gobeginin altindan iceri kemare sallandirip.bakicaz ragim.ve yumurtaliklarin durumuna demisi aslinda simdi dusunuyorum bence gerek.yoktu ultrasonla gozukmuyomudu sanki :-) dogum yapali 14 ay oldu daha ilac kullanmadigim.icin adet olmadim kadin dogum gittim rahim yumurtalik ayni kucucukler ama fsh lh degrlerim cok.ii normal seviyeye gelmis iste dedi endokrone git bi baksinlar dedi oda tahlil yapti bizlik bisey yok kadin doguma git dedi kendiliginden olabilirmiyim umuduna ordan.ora dr a gidiyorum :) bu arada cocuk icin tup bebekte %1 sans vermisti dr asilamada oldu drlarin abartmalari
allah isteyince veriyo rabbim herkese nasip etsin[/QUOTE]
vay bee .. herkesin durumu farklı farklı Allah hepimize şifa versin. o kamera sallandırma korkutuyo beni de ,zordur heralde. gerek yok dediğin gibi medem iş beyinde bitiyo hem ultrasonda da herşey görünüyordur. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. ben bizim gibi adet olamayanların bebeği olunca çok mutlu oluyorum demek ki normal insan gibi çocuk sahibi olabilriz. bir de merak ettiğim hormon dengesizliğimiz olduğu için hamilelikte diyelim iyice bozuldu kimisi çıktı tavan yaptı kimisi indi,bebek bundan zarar görmez mi senin nasıldı hiç tahlil yatırmış mıydın?

bu endokrine yazın bence gitcem tıp fakültesinde. eğer ilgilenmiyorlarsa hiç gitmeeyeyim dimi?

ona da çok şaşırdım ya yüzde 1 nedir bari on falan olsaydı :63:

en son ne zaman doktora gittin?bence bir an önce gitmelisin kist hatta çikolata kisti falan olmuş olabilir
hayıt tohumunu denedin mi hiç ?

Back
X