• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

aynen canım ben de geçenlerde baya kafama takıp durup durup ağladım. görümcem yeni hamile ailesi siz de yapın diyo onlar önem verir çocuğa ben de olmazsa ne yaparım diye ara ara dertlenyorum kendimi ayrı bir insanmış gibi hissediyorum bide diyorum ki en fazla şu olur 3 4 yıl beklerim baktım olmuyo ayrılma konusunu açarım tabi bunu derken bile çok kötü oluyorum ama elimden bişey gelmiyo ki :KK43:
Seni öyle iyi anliyorum ki ama burada yazdığın biseyi begenmedim ayrilik konusunu acarim demissin eşin seni cocuk için mi sevdi asla öyle değildir. Ama sanirim biz duygusal bakiyoruz çünkü her erkek baba olmak ister, ama haticenurcum daha tedaviye de baslamadin ben de evlenince baslarim henüz hiç kötü düşünme Rabbim insallah bize de nasip eder umudumuzu yitirmemeliyiz takdir Allahin.evet cevrende bakiyosun gorumcen de hamileymis siz de karar verince emin olunca neden olmasin yumurtamiz oldugu sürece ihtimal var :)

ya sizlere bi sorum olacak bende dk hapiyla adet oliyorm bekarim fakat mesela bu ay adet olduysam diğer ay aynı gün olmadıysam ilacı kullanıyorum bir hafta Snra beşinci.gün adet oluyorum yani.sizde mi böylesiniz yoksa hergün mü kullanıyorsunuz cevap verin lütfen
Tam anlayamadim ki doğum kntrl hapi bitince adet gormeyince uzerine bir de sokturucu mu aliyosun anlamadin ki :(

yok hayır dk hapı ne sokturucu ne beni aydinltin Bn adet olmuyorm die tarlusal.Aliyorm yedi gün boyunca sonra bittikten sonra 5.gün.adet oliyorm bir ay sonra yine yedi gün tarlusal yine adet bu şekil yani

ya doğum kontrol hapı.kullanmadım.ben galiba kısaca ben bekarim.bu yıl.evlenmek istiyorm hemen çocuk.istiyorm ve diyorum ki ben ilacsiz adet.zor oluyormbu yüzden tarlusal kullanmıyorum ama hergün değil otuz gün bekliyorum sonrA yedi.gün ilaç Aliyorm sonra beş gün bekliyorum ve sonra mens oluyorum bu böyle.devam ediyor sizde nasl oluyor merak ediyorum

bence bekleme canım ama senin nası içine sinerse öyle yap tabi . benim diyeceğimi sen dedin :) sen de haber ver mutlaka tahlil yaptırınca.özellikle senn de problem prolaktin mi diğerlerinden mi onu merak ediyorum tatlım :)

Seni öyle iyi anliyorum ki ama burada yazdığın biseyi begenmedim ayrilik konusunu acarim demissin eşin seni cocuk için mi sevdi asla öyle değildir. Ama sanirim biz duygusal bakiyoruz çünkü her erkek baba olmak ister, ama haticenurcum daha tedaviye de baslamadin ben de evlenince baslarim henüz hiç kötü düşünme Rabbim insallah bize de nasip eder umudumuzu yitirmemeliyiz takdir Allahin.evet cevrende bakiyosun gorumcen de hamileymis siz de karar verince emin olunca neden olmasin yumurtamiz oldugu sürece ihtimal var :)
değil mi? inşallah olur tabi de :( ona bu konuyu ara ara açarım o da ben senle çocuk için mi evlendim diyo vs vs sağolsun çoğu konuda çok anlayışlıdır bide sorun bende de olabilir o zaman sen ayrılır msın falan diyo .ya bu arada sanki çok hafif de olsa kasıklarımda sızı oluyo .kendi kendime mi öyle geliyo onu da anlamadım da neyse

ya doğum kontrol hapı.kullanmadım.ben galiba kısaca ben bekarim.bu yıl.evlenmek istiyorm hemen çocuk.istiyorm ve diyorum ki ben ilacsiz adet.zor oluyormbu yüzden tarlusal kullanmıyorum ama hergün değil otuz gün bekliyorum sonrA yedi.gün ilaç Aliyorm sonra beş gün bekliyorum ve sonra mens oluyorum bu böyle.devam ediyor sizde nasl oluyor merak ediyorum
doktor kontrolu olmadan mı kullanıyorsun?doğum kontrol hapı dediğin gibi hamile kalmayı engeller ve aynı zamanda adet getirir. tarlusal adet söktürücü galiba doğum k değil sanırım. yalnız kullanma şeklini tam anlamadım kaç günde bir adet görüyorsun?

bence bekleme canım ama senin nası içine sinerse öyle yap tabi . benim diyeceğimi sen dedin :) sen de haber ver mutlaka tahlil yaptırınca.özellikle senn de problem prolaktin mi diğerlerinden mi onu merak ediyorum tatlım :)
Haticenur ben hastanede calisiyorum da bugün ayak üstü su icmistim kadın dogumcunun yanina gttm ultrasonda bakti 3 aydir olmuyorum karnim sis diye.baktrdim,uc ayda yumurtalarim hic gelismemis,ister istemez biraz canim skldi,adet sokturucu verdi onu kullan dedi,3.günü de tahlil istedi.ven sokturucu almadim henüz, uzun zamandr ot içtim işe yaramamis mi simdi,evlenene kdr dk hapi kullanp sonra yumurta geliştirici ile hamile kalncakmis,hic ilac alasim gelmiyor,ama inci.gibi dizilmis yumurtalar buyumemis.tipik polikistik oversin dedi

Hamilelikten
Haticenur ben hastanede calisiyorum da bugün ayak üstü su icmistim kadın dogumcunun yanina gttm ultrasonda bakti 3 aydir olmuyorum karnim sis diye.baktrdim,uc ayda yumurtalarim hic gelismemis,ister istemez biraz canim skldi,adet sokturucu verdi onu kullan dedi,3.günü de tahlil istedi.ven sokturucu almadim henüz, uzun zamandr ot içtim işe yaramamis mi simdi,evlenene kdr dk hapi kullanp sonra yumurta geliştirici ile hamile kalncakmis,hic ilac alasim gelmiyor,ama inci.gibi dizilmis yumurtalar buyumemis.tipik polikistik oversin dedi
Hamilelikten sonra da dk hapina devam dedi çünkü kendi kendine gelisemiyormus :( kullanmak istemiyorum sende agri sizi devam ediyor mu,ben de ne agri ne sizi hic belirti yok ki keza gelisme de olmamis ben ona bağlıyorum

canım bence iyi olmuş demekki böylesi hayırlıymış, bi tahlil yapsın bakalım ne olduğunu söylesin tedavisi imkanlarını sonuna kadar kullan de ki kendim adet görmek istiyorum bana yardımcı olun vs . yumurtaların öyle duruyo mu dedi? sadece pko isen bu daha iyi çünkü 2 kişiden biri pko ama işte benimki senden daha ağır galiba işin içine hormon girince çok kötü oluyo kontrol edlmiyo :( :(

bu arada eğer imkanın varsa hayıtı kullandığını etki edip etmedğini de bi sor istersen işe yaramıyosa boşu boşuna kullanmazsın

Hamilelikten

Hamilelikten sonra da dk hapina devam dedi çünkü kendi kendine gelisemiyormus :KK43: kullanmak istemiyorum sende agri sizi devam ediyor mu,ben de ne agri ne sizi hic belirti yok ki keza gelisme de olmamis ben ona bağlıyorum
bana da doktorlardan biri öyle demişti . sen pkolusun yumurtaların kendi kendine gelşmiyor.menapoza kadar kullanacaksın dk. başka bir doktor da yumurtalıkların tembel çalışmıyo demişti. ama bn biliyorum ki benm asıl problemim prolaktin. o hormon normal değerlerde olsa adet olmaya engel bişey kalmıyo. arada ağrı gibi bişey oluyo da acaba hava soğuk o mu ağrıtıyo diyorum çok fazla bi ağrı değil aslında ama haftaya göreceğiz bakalım olacak mıyım

bana da doktorlardan biri öyle demişti . sen pkolusun yumurtaların kendi kendine gelşmiyor.menapoza kadar kullanacaksın dk. başka bir doktor da yumurtalıkların tembel çalışmıyo demişti. ama bn biliyorum ki benm asıl problemim prolaktin. o hormon normal değerlerde olsa adet olmaya engel bişey kalmıyo. arada ağrı gibi bişey oluyo da acaba hava soğuk o mu ağrıtıyo diyorum çok fazla bi ağrı değil aslında ama haftaya göreceğiz bakalım olacak mıyım
Canim bitanem benim de hormonlar sorunlu zaten beyin salgilamadigi icin gelismiyor ya aslinda hayit tohumu bana cok iyi geldi yüzümü fln kuruttu stresimi atti,ama bugün yumurtalar inci gibi duruyo bak dedi.bi doktor da bana demisti senin yumurtaliklarin tembel.gelisemiyor diye.yani aslinda ikimiZin durumu da ayni bundan.eminim benim de sorun prolaktin olabilir ancak haytnona cok.iyi geldi bence.sivilceleri prolaktin.mi yapiyor.benimki.hepsi gecti.iste.bi adet goreym de.Bakicam biraz daha durcam belki bi sokturucu.alirim,ama.hepsi birbiriyle.baglantili.bizim yumurtamiZi.gelistiren ve catlatan.hormon.hangisi ise.o.problemli.bence.

Bana
bana da önceki doktorum aynilarini dedi.menapoza kadar kullancaksin diye,bu da aynisini diyo yumurta geliştirici ile cocuk,daha sonrasinda dk hapina.yine.devam:(doktora dyemiyorum hayt kullaniyorum dye dalga gececek gbi duruyo bazi doktorlar alternatf tibbi alaya aliyo biliyosun..amaa bana iyi geldi yumurtalarim neden.gelismedi.acaba uc ay fln kullanmak mi lazm bilemedim tam etkisi icin

Sendeki agrinin sebebini n
Bilemedim neden.olabilir bence.biraz iyiye işaret en azindan.bir hareketlilik var ki agriyo ben de oda yok canim o bile yok:

Canim bitanem benim de hormonlar sorunlu zaten beyin salgilamadigi icin gelismiyor ya aslinda hayit tohumu bana cok iyi geldi yüzümü fln kuruttu stresimi atti,ama bugün yumurtalar inci gibi duruyo bak dedi.bi doktor da bana demisti senin yumurtaliklarin tembel.gelisemiyor diye.yani aslinda ikimiZin durumu da ayni bundan.eminim benim de sorun prolaktin olabilir ancak haytnona cok.iyi geldi bence.sivilceleri prolaktin.mi yapiyor.benimki.hepsi gecti.iste.bi adet goreym de.Bakicam biraz daha durcam belki bi sokturucu.alirim,ama.hepsi birbiriyle.baglantili.bizim yumurtamiZi.gelistiren ve catlatan.hormon.hangisi ise.o.problemli.bence.
aynen tatlım sen bu testi yaptır bakalım ne çıkacak onun üzerine düşünelim. ya ben dayanamadım yazıcam yazmak istemiyordum ama
;ilk defa korunmadık eşimle bakalım ne olacak :) bakarsın hamile kalırım hiç belli olmaz dimi zumrutkolyecim :D aslında son adetime göre ovulasyon ayın 30 daydı bilmiyorum bizim hormonlar dengesizya o yüzden olabilir diyorum düzenli olsaydı ihtimal vermezdim de

Back
X