• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

cddi misin :KK43: çok üzüldüm durumuna. doktora gittin mi peki bu sebepten?
yıllarca gittim.. artık gitmiyorum... prolaktin yüksekliği vs vs her şey toplanmış bende de.. Hiçbir tedavi çözüm olmadı, bu yüzden çok yoruldum. İlaçların yan etkisi tüylenmeler, kilo almalar.. Off..
Bıraktım tedaviyi birkaç yıl önce...
Ben böyleyim, kabullendim artık...

yıllarca gittim.. artık gitmiyorum... prolaktin yüksekliği vs vs her şey toplanmış bende de.. Hiçbir tedavi çözüm olmadı, bu yüzden çok yoruldum. İlaçların yan etkisi tüylenmeler, kilo almalar.. Off..
ya ne diyeceğimi bilemiyorum :KK43::KK14: yaşın kaç? hayıt tohumunu hiç denedin mi?

ya ne diyeceğimi bilemiyorum :KK43::KK14: yaşın kaç? hayıt tohumunu hiç denedin mi?

35 yaşındayım... İlk reglimi 14 yaşında olmuştum... Sonrası 2 sene sonra...
Hatta 16-20 yaş arası bir çok tedavi süreci geçirdim. Bir doktorun tedavisini diğer dr beğenmedi...
Ortak söyledikleri şey çocuğumun doğal yollardan olmayacağıydı..
bitkisel birçok şey denedim
defalarca soğan kürü, incir kürü vs denedim..
Benim bünyem hiçbirine olumlu bir tepki vermedi..

Ama sakın benimle kıyaslama kendini, ben çok biliyorum tedaviye cevap verip yenen insanları.. Sayıları epey fazla..
Benim durumum sadece pcos değil, bir sürü yan etkenler de var.. Yumurtlama tembelliği, hipofiz bezi bilmemnesi, prolaktin, testesteron yüksekliği, vs vs..

sekonder amanore diger ismi hipogonotropik hipogonodozim de diyorlar soyle dusun dr bana dedigi sekilde soyluyorum dusun ki beyinde hormon santeri ver o atmis diyo onune perde indigi icin fsh lh dusuklugu adet olmani saglicak sinyal gonderilmedigi icin adet olmuyosun isin.kotu yani duzelme.ihtimali az ilac kullanirsam oluyo yoksa yok benim tanimi ilk koyan dr gobeginin altindan iceri kemare sallandirip.bakicaz ragim.ve yumurtaliklarin durumuna demisi aslinda simdi dusunuyorum bence gerek.yoktu ultrasonla gozukmuyomudu sanki :-) dogum yapali 14 ay oldu daha ilac kullanmadigim.icin adet olmadim kadin dogum gittim rahim yumurtalik ayni kucucukler ama fsh lh degrlerim cok.ii normal seviyeye gelmis iste dedi endokrone git bi baksinlar dedi oda tahlil yapti bizlik bisey yok kadin doguma git dedi kendiliginden olabilirmiyim umuduna ordan.ora dr a gidiyorum :) bu arada cocuk icin tup bebekte %1 sans vermisti dr asilamada oldu drlarin abartmalari
allah isteyince veriyo rabbim herkese nasip etsin
vay bee .. herkesin durumu farklı farklı Allah hepimize şifa versin. o kamera sallandırma korkutuyo beni de ,zordur heralde. gerek yok dediğin gibi medem iş beyinde bitiyo hem ultrasonda da herşey görünüyordur. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. ben bizim gibi adet olamayanların bebeği olunca çok mutlu oluyorum demek ki normal insan gibi çocuk sahibi olabilriz. bir de merak ettiğim hormon dengesizliğimiz olduğu için hamilelikte diyelim iyice bozuldu kimisi çıktı tavan yaptı kimisi indi,bebek bundan zarar görmez mi senin nasıldı hiç tahlil yatırmış mıydın?

bu endokrine yazın bence gitcem tıp fakültesinde. eğer ilgilenmiyorlarsa hiç gitmeeyeyim dimi?

ona da çok şaşırdım ya yüzde 1 nedir bari on falan olsaydı :63:

en son ne zaman doktora gittin?bence bir an önce gitmelisin kist hatta çikolata kisti falan olmuş olabilir
hayıt tohumunu denedin mi hiç ?[/QUOTE]

Kamera ile bakmak hissetmedim.narkozluydum.ama zor degil agrisi olmuyo hamile.kalinca zaten.hormonlarin.otomatik.olarak hepsi degisiyo hamilelik hormonlari salgilaniyo tahlillerimde bisey cikmazdi sorun.olmuyo yani ayin 15 kafin.doguma gidicem hasekidede endokrine ins randevu alabilirsem ordaki dr gidicem bir ay olmustur kadin doguma gttim bisey cikmadi sezeryan.yerim.agriyo simdi onun icin gidicem cocuk.icinde sabredip dua etmek dokturuna dusmek lazim

merhaba, diğer konuna yazmıştım. buraya da yazıyorum.
merhabalar, kendi hikayemi anlatayım. erken adet olmaya başladım ve adetlerimde sıkıntım yaşamadım. üniversitedden mezunoldum. kpss falan fialn derken iş sahibi oldum. evlendim. doğum kontrol hapıyla korunmaya başlsdım. evlilikte kilo da aldım. sonra bebek istedik hapı bıraktım. ilk ay adet oldum. sonra gecikti. doktora gittim. pco dedi. klomen kullandım. o ay olmadı. klomen kist yspmış o ay korundum ve adet oldum. sonra tedaviyi bıraktım. mayıs 24 den sonra 15 temmuzda adet oldum. sonra inat ettim. vücudumu d'nleyeceğim dedim. ayrıca kasımda hayıt hapı kullanmaya başladım. 40 gün sonra falan adetim geldi. kullanmya devam ediyorum. bakalım yine adet olabilecek miyim? beklemedeyim. kilo vermeye de çslışıyorum. yememe içmeme dikkat ediyorum. bebek istiyorum. 31 ysşındayım. allahım nasip kısmet eder inşallah. isteyen herkese veriir inşallah.

merhabalar, kendi hikayemi anlatayım. erken adet olmaya başladım ve adetlerimde sıkıntım yaşamadım. üniversitedden mezunoldum. kpss falan fialn derken iş sahibi oldum. evlendim. doğum kontrol hapıyla korunmaya başlsdım. evlilikte kilo da aldım. sonra bebek istedik hapı bıraktım. ilk ay adet oldum. sonra gecikti. doktora gittim. pco dedi. klomen kullandım. o ay olmadı. klomen kist yspmış o ay korundum ve adet oldum. sonra tedaviyi bıraktım. mayıs 24 den sonra 15 temmuzda adet oldum. sonra inat ettim. vücudumu d'nleyeceğim dedim. ayrıca kasımda hayıt hapı kullanmaya başladım. 40 gün sonra falan adetim geldi. kullanmya devam ediyorum. bakalım yine adet olabilecek miyim? beklemedeyim. kilo vermeye de çslışıyorum. yememe içmeme dikkat ediyorum. bebek istiyorum. 31 ysşındayım. allahım nasip kısmet eder inşallah. isteyen herkese veriir inşallah.[/QUOTE

Gecmis olsun cnm hic umudunu kesme rabbim dermanini verir ins cocugu olmayipda sebebini bulamayanlar daha zor ins cabalariniz karsiligini alirsiniz

sağolun. biraz vücudumu dinlemek istiyorum. eğer bir süre daha olmazsa tedaviye başlayacağım. allahım dermansız dert vermesin.

35 yaşındayım... İlk reglimi 14 yaşında olmuştum... Sonrası 2 sene sonra...
Hatta 16-20 yaş arası bir çok tedavi süreci geçirdim. Bir doktorun tedavisini diğer dr beğenmedi...
Ortak söyledikleri şey çocuğumun doğal yollardan olmayacağıydı..
bitkisel birçok şey denedim
defalarca soğan kürü, incir kürü vs denedim..
Benim bünyem hiçbirine olumlu bir tepki vermedi..

Ama sakın benimle kıyaslama kendini, ben çok biliyorum tedaviye cevap verip yenen insanları.. Sayıları epey fazla..
Benim durumum sadece pcos değil, bir sürü yan etkenler de var.. Yumurtlama tembelliği, hipofiz bezi bilmemnesi, prolaktin, testesteron yüksekliği, vs vs..
bende bütün doktorlar hapa devam başka çare yok,çocuk isteyince tedaviyle oacak dediler aynen. hep ben de hiç bırakmadım bugüne kadar 2 ay geçen sene bırakmıştım acaba olur myum diye bir de şimdi 1 ay önce bıraktım hayıt içiyorum. benim de umudum yok pek o bitki ilaçlarından falan ama deniyorum bakalım.
ben diyorum ki sen tekrar d. k.lara başla hiç bırakmadan devam et, 2 ay getirmezse 3.ay mutlaka getirir?

bak bunu duyduğuma sevindim hamilelik hormonu kendini ayarlıyor demek ki, belki ayarlayamayanlar da vardır değil mi ?şimdi nasıl dengesizse o zaman da olabilir Allah muhafaza.bu arada geçmiş olsun .bu zamana kadar ağrısı neden geçmedi ki? doktor bir baksın bakalım ne varmış gidince haber ver olur mu?

merhabalar, kendi hikayemi anlatayım. erken adet olmaya başladım ve adetlerimde sıkıntım yaşamadım. üniversitedden mezunoldum. kpss falan fialn derken iş sahibi oldum. evlendim. doğum kontrol hapıyla korunmaya başlsdım. evlilikte kilo da aldım. sonra bebek istedik hapı bıraktım. ilk ay adet oldum. sonra gecikti. doktora gittim. pco dedi. klomen kullandım. o ay olmadı. klomen kist yspmış o ay korundum ve adet oldum. sonra tedaviyi bıraktım. mayıs 24 den sonra 15 temmuzda adet oldum. sonra inat ettim. vücudumu d'nleyeceğim dedim. ayrıca kasımda hayıt hapı kullanmaya başladım. 40 gün sonra falan adetim geldi. kullanmya devam ediyorum. bakalım yine adet olabilecek miyim? beklemedeyim. kilo vermeye de çslışıyorum. yememe içmeme dikkat ediyorum. bebek istiyorum. 31 ysşındayım. allahım nasip kısmet eder inşallah. isteyen herkese veriir inşallah.
mrb hoşgeldin canım hangi konuya yazmıştın hatırlayamadım?d.k hapları demekki insanın yapısını bozuyor.kaç zamandır bebek düşünüyorsunuz?

Seni öyle iyi anliyorum ki ama burada yazdığın biseyi begenmedim ayrilik konusunu acarim demissin eşin seni cocuk için mi sevdi asla öyle değildir. Ama sanirim biz duygusal bakiyoruz çünkü her erkek baba olmak ister, ama haticenurcum daha tedaviye de baslamadin ben de evlenince baslarim henüz hiç kötü düşünme Rabbim insallah bize de nasip eder umudumuzu yitirmemeliyiz takdir Allahin.evet cevrende bakiyosun gorumcen de hamileymis siz de karar verince emin olunca neden olmasin yumurtamiz oldugu sürece ihtimal var :)
canım nerelerdesin sen :110:

canım nerelerdesin sen :110:
Buradayim canim hiç bir gelisme yok ondan sessizlik icindeyim sokturucuye de baslamadim.sen hayita devam ediyor musun, sana bişey soracagim hani demistim ya ben de ne agri ne bişey var diye.öyle hc belirti yok,ancak otlardan mi yada yu,urtlamadigim icin mi bilmiyorum ama bende cinsel isteksizlik olustu,daha nisanliyim bişey yasamiyorum ama hani hissedersin ya menapozlu teyzeler gibiyim birde vajinal kuruluk oluştu, ondan mi acaba bu böyle sürüp gder mi cinsel hayatim baslamadan bitmesin: (

Canim sende de mi doğuştan beri bu durum var,hayit tohumunu denedin mi,çocuk durumu ne oldu peki,tedavi görmeye basladin mi..tahmin ediyorum bitki kurleri deneye deneye olmaynca insanin salasi geliyo.ben de iki ay civan percemi ictim etki etmedi,simdi hayit kullaniyorum,acaba sen de mi hayiti denesen ?henüz adet oldurmadi ama 4 ay fln devam edeym diyorum. Erken menapoz mu deniyor pco mu deniyor bilmiyorum hepsi ayni sey mi farkli sey mi acaba..

Canim sende de mi doğuştan beri bu durum var,hayit tohumunu denedin mi,çocuk durumu ne oldu peki,tedavi görmeye basladin mi..tahmin ediyorum bitki kurleri deneye deneye olmaynca insanin salasi geliyo.ben de iki ay civan percemi ictim etki etmedi,simdi hayit kullaniyorum,acaba sen de mi hayiti denesen ?henüz adet oldurmadi ama 4 ay fln devam edeym diyorum. Erken menapoz mu deniyor pco mu deniyor bilmiyorum hepsi ayni sey mi farkli sey mi acaba..

evet doğuştan işte, kendimi bildim bileli.. Sonunda evlat edindim.. Dünya tatlısı bir kızım var. Menapoz farklı pcos farklı şey... Pcoluyum mesela ama menapozda değilim.. Ben artık hiçbir şey kullanmam. Bıktım,çok yoruldum çünkü..

bende bütün doktorlar hapa devam başka çare yok,çocuk isteyince tedaviyle oacak dediler aynen. hep ben de hiç bırakmadım bugüne kadar 2 ay geçen sene bırakmıştım acaba olur myum diye bir de şimdi 1 ay önce bıraktım hayıt içiyorum. benim de umudum yok pek o bitki ilaçlarından falan ama deniyorum bakalım.
ben diyorum ki sen tekrar d. k.lara başla hiç bırakmadan devam et, 2 ay getirmezse 3.ay mutlaka getirir?

canım inşallah şifanı bulursun...

evet doğuştan işte, kendimi bildim bileli.. Sonunda evlat edindim.. Dünya tatlısı bir kızım var. Menapoz farklı pcos farklı şey... Pcoluyum mesela ama menapozda değilim.. Ben artık hiçbir şey kullanmam. Bıktım,çok yoruldum çünkü..
Allah bagislasin kızını yaptığın çok kutsal bir şey. Hayirlisi olsun, peki simdi ilacta almiyosun ne kadardir adet gormuyorsun,sokturucu de mi kullanmiyorsun canim

Pardon canim yukarilari
ben varım...
pcos'um... kendimi bildim bileli ilaçsız regli olmadım. Ama ilaçları da arada bir bıraktım.. Zaten yaşım ilerledikçe ilaçlarla da regli olmamaya başladım... Kullansam bile bir iki damla oluyordu,düşün yani bir gün bile sürmüyordu.. Bıraktım ilacı falan. Regli de olmuyorum. Sanırım bünyem alıştı bu duruma...
Yeni okudum ilacla da olmuyor mussun.Dert Allahtan derman da Allahtan..olamamak disinda sana bir rahatsizlik yasatiyor mu peki.

Pardon canim yukarilari

Yeni okudum ilacla da olmuyor mussun.Dert Allahtan derman da Allahtan..olamamak disinda sana bir rahatsizlik yasatiyor mu peki.
E tabi sıkıntılı oluyorum bazen, resmen regli zamanındaki stres gibi.. Ama alıştı artık bünyem benim.

Back
X