senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

Onu bilmiyordum folik asit faydali miymis canim.prolaktin benim de cok düşük sayilmaz eskiden beri bi yukseklik vardi ama bu fsh lh daha dusuktu zaman icerisinde fsh lh da yukselmis :)
canım bilmemki başladık öyle ,hamile kalmayı kolaylaştırıyor galiba. doktorların vardır bir bildiği. canım dua et de hayırlısı ise olsun girdik bir yola

İnsallah peki yumurtlaman ile ilgili bişey demedi mi dr tahlillere bakinca mi diyecek canim ?
canım bugün öğrendim tahlilleri sordum iyi dedi ama önemli olan adet günü tahlilmiş öyle dedi.o yüzden çalışmalara devam şimdilik. şu zamanlar hemen geçse 4 hafta sonrayı merak ediyorum:KK76:

Neden sinir ediyor canim bi problem mi var,istiyor diyodun
Canim benim ya bu erkeklerle uğrasmasi bazen çok zor geliyor. Birbirimizi çok seviyoruz ama bazı özelliklerimizi sevmiyoruz. Mesela bugün olanı anlatayım, ben hayal kurmayı plan yapmayı çok seviyorum eşim de hiç plan yapan biri değil. Her konuda böyle. Hayal de kurmaz, cok cok nadirdir. Ben bu aralar bebek hayalleri kurup ona anlatıyorum o da bazen dinliyo çoğu zaman dinlemiyo. Laptop una oyun indirmiş (hep uğraştığı bişeyler vardır zaten ) onla ugrasiyomus ben anlattım anlattım bir cümle dinliyo sonra dinlemiyo diyorum aralarda dinliyomusun evet diyo bir cümle dinliyor herseyi anlattım ben dinliyor diye biliyorum sonucunda bir soru sordum cevap veremedi hiç dinlemediigi anlaşıldı dedim ya ben kendime yapıyorum zaten bucocugu, çocuk olduktan sonra da ilgilenmeyecelsin belli.ya öyle şey mi olur dedi.Aslında çok seviyo bebek anlamadim. Sevgiliyken de pek ilgili biri değildi o yeteri kadar ilgilendigini dusunuyo benle, ben mi fazla istiyorum bilemedim ya

Evet bitanem biz kafkadınlar kadar ince düşünemiyor erkekler ama seni dinlememesine farkli anlam yükleme erkekler zamani gelince bakılır diye düşünüyor an gelmeden hayal kurmuyolar cok fazla,ben de senin gibiyim sürekli hayaller kurarim ama eslerimizin beyni farklı çalışabiliyor bu yüzden onu suçlama sadece her tavrına yanlış anlam yükleme o da sever bebek istiyordur ki sana da bunu demiş. Üzerine fazla konuşmamış olabilir ama olsun.:)

Canını sıkma bunun için aksine senin hep pozitif olman lazım ki bu iyi durum yumurtalarina da yansisin,poliyanna ol kendini kandir demiyorum sen anladin beni ;)

Canını sıkma bunun için aksine senin hep pozitif olman lazım ki bu iyi durum yumurtalarina da yansisin,poliyanna ol kendini kandir demiyorum sen anladin beni :KK66:
Anladım canım benim sağolasın. Ya mesela şuan yattım hiç gelmiyor yanıma hep geç yatıyor, yattigim zaman yanımda olmasını istiyorum bunu bildiği halde genelde böyle :(

Canını sıkma bunun için aksine senin hep pozitif olman lazım ki bu iyi durum yumurtalarina da yansisin,poliyanna ol kendini kandir demiyorum sen anladin beni :KK66:
Artık yumurta istiyor muyum onu da bilmiyorum. şöyle yapcam, bundan sonra onun gibi olup herşeyi akışına birakcam, o sormadan da çocuk meselesini konusmucam :KK59: :KK54: herseyi kendime istiyorum sanki bu nedir

Aynen canim oluruna birak Allah istediği zaman olcak sen akışına birak planli programli olmasin doğaçlama olsun hem böylelikle sende rahat ediceksin sağlık sihhat olduktan sonra hepsi olur eşinin de kafasi dalgindir belki ondan oyun fln oynuyodur olabilir

Aynen canim oluruna birak Allah istediği zaman olcak sen akışına birak planli programli olmasin doğaçlama olsun hem böylelikle sende rahat ediceksin sağlık sihhat olduktan sonra hepsi olur eşinin de kafasi dalgindir belki ondan oyun fln oynuyodur olabilir
aynen tatlım:110:

Arkadaşlar merhaba

26 yaşında ve hipoluyum 2 tane tüp bebek uzmanından aldığım bilgiye göre eşimin sperm değeri yüksek çıkarsa gebelik oranım baya yüksekmiş ve bende ilk etapta rapor almak amaçlı çapa tıp fakültesinden randevu aldım 19.10.2015 de randevum var büyük ihtimallerle hsg sperm testi hormon testi filan istenecek bu sonuçlara göremi aşılama günü verilecek bana bilmiyorum ama şimdiden heyecan bastı bu arada hipo hastaları için tüp bebek raporu alma aşamasında 3 yıllık evli olmak şartı yokmuş bilginiz olsun çapada görev yapan tüp bebek uzmanından aldığım bilgi bu .

Ayrıca hipolu olarak ilk aşılama aşamasında neler yapılacak hiç bilmiyorum yaptıran arkadaşlar bilgi verirmi acaba bu süreç nasıl işliyor Allahım gönlümüze göre versin inşallah Allahım isteyen herkesin kucaklarını boş bırakmasın .

Arkadaşlar merhaba

26 yaşında ve hipoluyum 2 tane tüp bebek uzmanından aldığım bilgiye göre eşimin sperm değeri yüksek çıkarsa gebelik oranım baya yüksekmiş ve bende ilk etapta rapor almak amaçlı çapa tıp fakültesinden randevu aldım 19.10.2015 de randevum var büyük ihtimallerle hsg sperm testi hormon testi filan istenecek bu sonuçlara göremi aşılama günü verilecek bana bilmiyorum ama şimdiden heyecan bastı bu arada hipo hastaları için tüp bebek raporu alma aşamasında 3 yıllık evli olmak şartı yokmuş bilginiz olsun çapada görev yapan tüp bebek uzmanından aldığım bilgi bu .

Ayrıca hipolu olarak ilk aşılama aşamasında neler yapılacak hiç bilmiyorum yaptıran arkadaşlar bilgi verirmi acaba bu süreç nasıl işliyor Allahım gönlümüze göre versin inşallah Allahım isteyen herkesin kucaklarını boş bırakmasın .
AMİN İNSALLAH BENDE AYNİ SİZİN GİBİYİM ne yapacagimi bilmiyorum aslinda

dün çapaya gittim ve muayne oldum benim tüpler açık olduğu için sadece adetin 3. günü hormon testi ve 23,11,2015 tarihine eşime sperm testi için randevu verdiler .
alınan sonuçlara göre yapılacak işleme karar verilecekmiş .

dün çapaya gittim ve muayne oldum benim tüpler açık olduğu için sadece adetin 3. günü hormon testi ve 23,11,2015 tarihine eşime sperm testi için randevu verdiler .
alınan sonuçlara göre yapılacak işleme karar verilecekmiş .
Evet bende geçtim bu aşamalardan ,daha gelişme olursa yazarsınız bana birbirlerimize yardımcı olalım lütfen.

Back
X