Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar senelerdir uzamayan kırık saçlara öneri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ysmnbl123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
12
1
6
34
Merhaba ,

Saçlarım çok uzun bir zamandır uzama olmuyor ve seyrek ince telli daha önce yapılan açılma işlemlerinden hala toparlanmadı , en son vıchy dercos sampuan yogunlastırmak ıcın kullanıyorum kucuk kucuk saclar cıkmaya başladı fakat fön dogru durust cekmeme ragmen cok az bı uzama var ve sureklı tepelerden katlı kesim oldugu ıcın kırıklanma var aynı boy uzamıyor kullandığım ürünler ;

vıchy sampuan
nashi argan yağı
selection ammino keratin haftada 1 kez
bırde sınemakı bemıks evıgen badem yaglı kürü haftada 1 kez kullanıyorum

siz ne önerirsiniz

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Back
X