- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
1000 lira için senet işlerine girilirmi yahu kredi kartından nakit çekin eş dostta verir bunu size birileri yokmu alacaginizMerhabalar
Boşanma ülke ekonomisi şu bu derken Tek kurtuluşum KPSS dedim ve bu süreçte sınava hazırlandım ama gelin görün mi sınav parasını yatıramadım (gerçekten yok hatta tek sorun o değil zor günler geçirdim bu arada) şimdi tek kurtuluşum bu olduğu için geç yatırma tarihinde yatırayım diyorum ama malum sınav ücreti 675 (üç oturum) senetle para almaya karar verdim ve bu konuda birini buldum bana nelere dikkat etmeliyim yazar mısınız? 1000 alıp maaşımda 1500 ödeyeceğim.
Buradan sana yardimci olacak kimse çıkmaz bence..Boşanma sürecinde eşim sağolsun icra olayı var çekemiyorum. Birnden alamam kagıdı doldururken neye dikkat etmeliyim??
Dikkate alacağım teşekkür ederimBuradan sana yardimci olacak kimse çıkmaz bence..
Kaçımiz kadın halimizle tefeciden borç para almış olabiliriz ki ?
Sen istediğin kadar dikkat et,adamın işi insanlardan kazanmak zaten.
O kağıdı değiştirirler de fark etmezsin bile.
Yeterince derdin varken bunu da ekleme bence.
Tekinsiz insanlar bunlar,sen bir kağıda imza atarsın 10 kağıtlık borç çıkartırlar.
İstemek istemiyorum bir kişiden istedim eşime sormam lazım dedi kalana da ben sormam artıkBin lira icin sacma yahu. Es,dost yokmu hic
Teşekkür ederm ama o işe girmem yakınlarım evlilik süresince zaten uzaklaştı iş yerinden iki günlük birinden de istemem sağolun yine de ben o parayı bir şekilde alacağım sadece süreci minimum atlatmak istiyorumo kadarlık parayı her şekil bulabilirsiniz birinden borç alın biri kredi karından nakit avans çeksin tanıdığınız biri 15 gün sonra maaşım yatacak diyorsunuz
Valla yazik, bin lira borç verecek bi tanıdık , akraba , dost, kardes vs kimse yokmu?Merhabalar
Boşanma ülke ekonomisi şu bu derken Tek kurtuluşum KPSS dedim ve bu süreçte sınava hazırlandım ama gelin görün mi sınav parasını yatıramadım (gerçekten yok hatta tek sorun o değil zor günler geçirdim bu arada) şimdi tek kurtuluşum bu olduğu için geç yatırma tarihinde yatırayım diyorum ama malum sınav ücreti 675 (üç oturum) senetle para almaya karar verdim ve bu konuda birini buldum bana nelere dikkat etmeliyim yazar mısınız? 1000 alıp maaşımda 1500 ödeyeceğim.
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?