SENET İŞLERİNE BULAŞACAĞIM BİLGİ ALABİLİR MİYİM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CikolataCanavari

Birisi...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
329
353
23
Merhabalar
Boşanma ülke ekonomisi şu bu derken Tek kurtuluşum KPSS dedim ve bu süreçte sınava hazırlandım ama gelin görün mi sınav parasını yatıramadım (gerçekten yok hatta tek sorun o değil zor günler geçirdim bu arada) şimdi tek kurtuluşum bu olduğu için geç yatırma tarihinde yatırayım diyorum ama malum sınav ücreti 675 (üç oturum) senetle para almaya karar verdim ve bu konuda birini buldum bana nelere dikkat etmeliyim yazar mısınız? 1000 alıp maaşımda 1500 ödeyeceğim.

1000 lira için senet işlerine girilirmi yahu kredi kartından nakit çekin eş dostta verir bunu size birileri yokmu alacaginiz

Boşanma sürecinde eşim sağolsun icra olayı var çekemiyorum. Birnden alamam kagıdı doldururken neye dikkat etmeliyim??
Buradan sana yardimci olacak kimse çıkmaz bence..
Kaçımiz kadın halimizle tefeciden borç para almış olabiliriz ki ?
Sen istediğin kadar dikkat et,adamın işi insanlardan kazanmak zaten.
O kağıdı değiştirirler de fark etmezsin bile.
Yeterince derdin varken bunu da ekleme bence.
Tekinsiz insanlar bunlar,sen bir kağıda imza atarsın 10 kağıtlık borç çıkartırlar.

Dikkate alacağım teşekkür ederim

o kadarlık parayı her şekil bulabilirsiniz birinden borç alın biri kredi karından nakit avans çeksin tanıdığınız biri 15 gün sonra maaşım yatacak diyorsunuz

o kadarlık parayı her şekil bulabilirsiniz birinden borç alın biri kredi karından nakit avans çeksin tanıdığınız biri 15 gün sonra maaşım yatacak diyorsunuz
Teşekkür ederm ama o işe girmem yakınlarım evlilik süresince zaten uzaklaştı iş yerinden iki günlük birinden de istemem sağolun yine de ben o parayı bir şekilde alacağım sadece süreci minimum atlatmak istiyorum

Valla yazik, bin lira borç verecek bi tanıdık , akraba , dost, kardes vs kimse yokmu?

Kimseden borç alamıyorsanız geç başvuru yapın, maaşınızı aldığınızda ödersiniz. Geç başvuru tarihi de takvimde belirtilmiştir. Ücret normal başvuruya göre daha pahalı oluyor ama senet ödemesindeki gibi %50 artış olacağını sanmıyorum. Hem senet işine de bulaşmamış olursunuz.

Haftasonu tatil gününde günübirlik iş yapın garsonluk ev temizliği olabilir. Başvurular ne zaman bitiyoe

Senette yazılan rakamın hem rakamla hem yazıyla yazılmasına dikkat edin. Rakamın ve yazının önünün ve arkasının kapatılmasına dikkat edin. Başka da dikkat edilecek bişey gelmiyor aklıma.
Bunun dışında herhangi bir bankada hesabınız varsa, maaş hesabı vb., nakit avans çekin, kredi çekin bulaşmayın bu işlere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…