- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
BirValla yazik, bin lira borç verecek bi tanıdık , akraba , dost, kardes vs kimse yokmu?
normal süreç bitti geç başvuru yapacağım o da yüzde 50 haftasonu çalışıyorum ek iş vs baktım. Borç konusunda gerçekten boşanma sürecinde arkadaşlarımı uzaklaştırdım resmen yani gerçekten kimseden istemek istemiyorumKimseden borç alamıyorsanız geç başvuru yapın, maaşınızı aldığınızda ödersiniz. Geç başvuru tarihi de takvimde belirtilmiştir. Ücret normal başvuruya göre daha pahalı oluyor ama senet ödemesindeki gibi %50 artış olacağını sanmıyorum. Hem senet işine de bulaşmamış olursunuz.
Bu tefeci oluyor yalnız senette aldığınızı verirsiniz.Merhabalar
Boşanma ülke ekonomisi şu bu derken Tek kurtuluşum KPSS dedim ve bu süreçte sınava hazırlandım ama gelin görün mi sınav parasını yatıramadım (gerçekten yok hatta tek sorun o değil zor günler geçirdim bu arada) şimdi tek kurtuluşum bu olduğu için geç yatırma tarihinde yatırayım diyorum ama malum sınav ücreti 675 (üç oturum) senetle para almaya karar verdim ve bu konuda birini buldum bana nelere dikkat etmeliyim yazar mısınız? 1000 alıp maaşımda 1500 ödeyeceğim.
İcra dosyam var teşekkür ederim ama fikir içinSenette yazılan rakamın hem rakamla hem yazıyla yazılmasına dikkat edin. Rakamın ve yazının önünün ve arkasının kapatılmasına dikkat edin. Başka da dikkat edilecek bişey gelmiyor aklıma.
Bunun dışında herhangi bir bankada hesabınız varsa, maaş hesabı vb., nakit avans çekin, kredi çekin bulaşmayın bu işlere
bi işim var zaten çalışıyorum bu süreçte. Avans va reddedildi sağolun yine deBöyle tehlikeli işlere bulasacagina, iki gün ev temizliğine git. Bursa'da tam gün 600 TL. 200 tl'da cebine kalır. Yapma eyleme kuzum...
Teşekkür ederim yukarda biri demiş onlara dikkat ederek yazacağıBu tefeci oluyor yalnız senette aldığınızı verirsiniz.
İPhone 6 ve ekranı kırık elimdeki telin:) diyorum ya herşeyi düşündüm. Telefonumu boşandıktan sonra avukat parası için satmak zorunda kalmıştım.valla ben olsam telefonumu satardım. sonra daha uygun 2. el bi tel alırdım.
Geçmiş konularıma bakarsanız sorunlu bir evlilikten çıktım o dönem arkadaşlarımla görüşemedik boşanma sürecinde de görüşmedim. Bu kadar şey olunca hadi bugün sıkıştım yardım diye atayamadım insanları bir kişiye sordum o da eşime sormam lazım dedi olumsuz döndü bana yetti başka bu cevabı almaya gücüm yok.ihtiyaç yada kredi kartı nakit avans ?? yapamaz mısın yok mu hiç dostun arkadaşın ya
Çok teşekkür ederim ama gerçekten böyle bişeye gerek yok ödeyemeyeceğimi düşünsem zaten girişmem gerçekten. Bu ara sağlık sorunum dalan çıktı harcamam çok oldu birde özelde Öğretmenim şartlar malum ondan zorladı sagolun umut oldunuz.Kazen uygun bulursa ben sponsorum. Kazen bilgilerinizi alsin, teyit etsin, bana da IBAN versin simdi 1000TL yollarim. tefeciye mefeciye bulasma konu sahibesi 1000 verip 5000 isterler bitersin.
Çok teşekkür ederim ama gerçekten böyle bişeye gerek yok ödeyemeyeceğimi düşünsem zaten girişmem gerçekten. Bu ara sağlık sorunum dalan çıktı harcamam çok oldu birde özelde Öğretmenim şartlar malum ondan zorladı sagolun umut oldunuz.
Eski konularımdan bilen biler boşanırken evden çorabımı bile alamadım o yüzden bu öneriler bana uzakYa hu bin TL için senet işine girilir mi.
Anne baba yok mu? Kuzen falanda çok yardımcı olur sonuçta faydalı bisey için kullanacaksınız. Hiç bulamazsanız evden herhangi bisey satın. Kıyafet fazla varsa mont, elektronik eşya?
Bu konuda emin misiniz neden memuriyetten atılıyorum yani tamam yasa dışı ama ispatlanma gibi bişey söz konusu olur muAblacım tefeci banka gibi değil, ödeme gününde parayı götürsne bile oo sen günü geçirdin 500 daha koyacaksın diyorlar. Sonra gidiyorsun ek masraf çıktı derken seni tırtıklıyorlar. Asla bulaşma çok aptalca bir fikir, o adamlara bulaştığın anlaşılırsa zaten memuriyetten atılırsın
ihtiyaç yada kredi kartı nakit avans ?? yapamaz mısın yok mu hiç dostun arkadaşın ya
Bu konuda emin misiniz neden memuriyetten atılıyorum yani tamam yasa dışı ama ispatlanma gibi bişey söz konusu olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?