- 6 Temmuz 2023
- 151
- 38
- 13
- 31
- Konu Sahibi kedikiz1728
-
Ben olsam hayatımın her detayını adamın tekine anlatmazdım. Adam kocan değil nişanlın değil, ailenle ilişkilerini niye anlatıyorsun ki?Sevgilim dediğim kisi bana ilgi gostermiyodu sevgisini hissetmiyodum. Bunu her söylediğimde kendini savunup duruyodu. kavga ediyoduk. sinirlerim harap oluyodu. benden habersiz telegram kullanıp bunu gizlemişti. Onun içinde kavga etmiştik. cunku gizlemişti. Hep çabalayan hep arayan uğraşan bej oluyodum. En son çok kötü kavga ettik. bana seni annen bile sevmiyo dedi. Ondan önceki hersey silindi kafamda. siz olsaydınız ne yapardınız?
En ağır lafları duyana kadar hatta duyduktan sonra bile bu adamlara yapışmanızdaki mantığı çözemedim ben henüz.Sevgilim dediğim kisi bana ilgi gostermiyodu sevgisini hissetmiyodum. Bunu her söylediğimde kendini savunup duruyodu. kavga ediyoduk. sinirlerim harap oluyodu. benden habersiz telegram kullanıp bunu gizlemişti. Onun içinde kavga etmiştik. cunku gizlemişti. Hep çabalayan hep arayan uğraşan bej oluyodum. En son çok kötü kavga ettik. bana seni annen bile sevmiyo dedi. Ondan önceki hersey silindi kafamda. siz olsaydınız ne yapardınız?
Bana hicbisey kullanmıyorum telegrami sevmem saçma sapan tiplerin yazdığı yer derdi.gecen gördüm ki kullanıyormuş. Bana neden söylemedin dedim.sana açıklama yapmak zorunda değilim demisti. Üstelik kızlarla konuşup konuşmadığını bilemem.ama güvenimi kırmıştı.Telegramdan sorun ne
Bunu dedigine gore size dair her seyi biliyor keske bu kadar her seyinizi ortaya dokmeseydiniz hepimiz ailesiyle problem yasiyor . sonrasinda yuzunuze vurularak yansiyor tabi bunu karaktersiz insanlar yaparSevgilim dediğim kisi bana ilgi gostermiyodu sevgisini hissetmiyodum. Bunu her söylediğimde kendini savunup duruyodu. kavga ediyoduk. sinirlerim harap oluyodu. benden habersiz telegram kullanıp bunu gizlemişti. Onun içinde kavga etmiştik. cunku gizlemişti. Hep çabalayan hep arayan uğraşan bej oluyodum. En son çok kötü kavga ettik. bana seni annen bile sevmiyo dedi. Ondan önceki hersey silindi kafamda. siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu adamı kendinizden bile değerli yapan şey ne gidip gidip ayağına kapanıp barışmak için yalvariyorsaniz?Sevgilim dediğim kisi bana ilgi gostermiyodu sevgisini hissetmiyodum. Bunu her söylediğimde kendini savunup duruyodu. kavga ediyoduk. sinirlerim harap oluyodu. benden habersiz telegram kullanıp bunu gizlemişti. Onun içinde kavga etmiştik. cunku gizlemişti. Hep çabalayan hep arayan uğraşan bej oluyodum. En son çok kötü kavga ettik. bana seni annen bile sevmiyo dedi. Ondan önceki hersey silindi kafamda. siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben olsam bana ilgi göstermeyen adamdan ilgi dilenmez çoktan yol verirdim.sana da tavsiye ederim. "Ben daha iyisine layigim" fikrini benimsemeye çalış, böyle aptal ilişkilerle gönlünü yormasiz olsaydınız ne yapardınız?
Bir daha asla bu adamın yüzüne bakmam ve annemin şu nasihatini sana vereyim kocan da olsa sakın aile sorunlarını anlatma ananla baban zehir olsa çok tatlı de kes at kimseye aileni kesmeSevgilim dediğim kisi bana ilgi gostermiyodu sevgisini hissetmiyodum. Bunu her söylediğimde kendini savunup duruyodu. kavga ediyoduk. sinirlerim harap oluyodu. benden habersiz telegram kullanıp bunu gizlemişti. Onun içinde kavga etmiştik. cunku gizlemişti. Hep çabalayan hep arayan uğraşan bej oluyodum. En son çok kötü kavga ettik. bana seni annen bile sevmiyo dedi. Ondan önceki hersey silindi kafamda. siz olsaydınız ne yapardınız?
Kocaya da anlatılmaz hattaBen olsam hayatımın her detayını adamın tekine anlatmazdım. Adam kocan değil nişanlın değil, ailenle ilişkilerini niye anlatıyorsun ki?
Kocaya da anlatılmaz hatta
Sevgilim dediğim kisi bana ilgi gostermiyodu sevgisini hissetmiyodum. Bunu her söylediğimde kendini savunup duruyodu. kavga ediyoduk. sinirlerim harap oluyodu. benden habersiz telegram kullanıp bunu gizlemişti. Onun içinde kavga etmiştik. cunku gizlemişti. Hep çabalayan hep arayan uğraşan bej oluyodum. En son çok kötü kavga ettik. bana seni annen bile sevmiyo dedi. Ondan önceki hersey silindi kafamda. siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu ne asagilik bir adam boyle insanlik olur mu ya ? Soyleyecek kelime bulamiyorum. Ben olsam şöyle derdim; seni annen sevdi de ne oldu? Insan bile olamamissin tabi unuttum sevginin bile iyilestiremeyeceği insanlar vardir, bunlardan biri de senmişsin. Sonra direkt engel.Sevgilim dediğim kisi bana ilgi gostermiyodu sevgisini hissetmiyodum. Bunu her söylediğimde kendini savunup duruyodu. kavga ediyoduk. sinirlerim harap oluyodu. benden habersiz telegram kullanıp bunu gizlemişti. Onun içinde kavga etmiştik. cunku gizlemişti. Hep çabalayan hep arayan uğraşan bej oluyodum. En son çok kötü kavga ettik. bana seni annen bile sevmiyo dedi. Ondan önceki hersey silindi kafamda. siz olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?