Seni annen bile sevmiyo dedi ?

Hemen ayrilin. Ona anlattiklariniz zayif noktalarinizi kavga ederken size karsi kullandigi an karaktersiz oldugunu kanitlamist8r

ailevi sorunlarınızı mi anlattınız ona, ben neredeyse 15 yıllık evliyim, eşim ailemle ilgili bilmesi gerekeni bilir gerisi onu ilgilendirmez,ne diye evli filanda değilsin elin adamlarına ailevi meselelerinizi anlatiyorsunuz, ayrica inanın sürekli ailevi meselelerini anlatanlar çok çabuk gözden çıkarılıyor, az ketum olun ya

Babamla ilgili arada ufak tartışmalarımı anlattığım eski sevgilim “sen babanı bile sevmiyorsun” demişti. Aynı hesap gibi. Hiç sevmiyorum bir tartışmada direkt anlattıklarımızdan vuran insanları

Seni annen bile sevmiyor demiş sonra barışırken ben seni çok seviyorum falan diyebilir bilerek yada bilmeyerek zehirli ilişki kuruyor adam . Böyle olursa çok tehlikeli yıllarını çöp edebilir. Şimdiden net karar ver . Bazıları böyle karşısındakının psikolojisi ile oynayıp duruyor partnerleri de özünde iyidir diye sevgi bekleyip sadece onun istediklerini yaparak kendileri olmaktan çıktıkları bir ilişkide buluyorlar kendılerını..

çocuklar babasız kalmasın diye mi katlanıyosunuz acaba? Devam etmekte ki amaç ne tam olarak?
Ayrıca lütfen 40 yıllık eşiniz dahi olsa aile içinde ki meselelerinizi anlatmayın.
Bu hadsize de basın tekmeyi. Ve lütfen ilgi için kavga etmeyin yaa ilgi göstermek isteyen gösterir, değer vermek isteyen verir. Zorla kavgayla ilgi beklemek nedir?

Annenizle ilişkiniz ile ilgili birşey mi anlattınız? Yoksa öylesine söylenmiş bir hadsizlik mi. Size değer vermediği kesin. Ben olsam yolu vermiştim
bence en büyük hata olarak zayıf noktanızı sevgilinize söylememeliydiniz.
böyle kullanır işte

Dünyadaki son kalan erkek mi?

Manipüle sözü tamamen. Sizi sevilmeye değer biri olmadığınızı söyleyerek duygusal şiddet uyguluyor. Kendi durumundan sıyrılmak için size yükleniyor.
Ben olsam ne yapardım? Bu erkeğin karakterine göre değişir açıkçası. Siz tanıyorsunuz bu kişiyi. Ama kendi erkek arkadaşım yapsa böyle bir şey onun karakteri üzerinden düşünerek gidersem eğer, evet aşırı üzülürdüm. Ama bir müddet sessizliğe gömülürdüm. Kendi hayatıma devam ederdim ve ne yapacağını izlemek isterdim. Yaptığından pişman olup olmadığını anlamam gerek olursa yavaş yavaş konuşarak bu durumu düzeltmek isterdim. Ama pişman olmayıp hala haklı olduğunu düşünüyorsa. Ben kendimi seviyorum bu zaten bana yeter. Sevmeyen birinin de hayatımda yeri yok derdim ilişkimi bitirirdim.

Aman ayrılma yapış. Bir daha nerden bulacaksın böyle mükemmel erkeği. Olur da o senden ayrılırsa da kapısında falan yat

Aferin evladım, elin 2 günlük heriflerine hayatınızı anlatın böyle. Anlamış ilgi sevgi görmediğiniz yeri içinizde takıntı yapıp daha fena yapışma huyunuzu, ona göre davranıyor.

Tartışmaya girme daha fazla kişiliğini zaten belli etmiş sen alttan alıp dahada olayı çözmeye çalıştıkca dahada küçülecek gözünde emin ol. İşin işinde yalan varsa zaten olmaz bir daha güvenmekte zorlanırsın şüpheci davranırsın. Seni annen bile sevmiyor lafı ağır olmuş bir söz var "Sinirliyken söylenmiş her kelime, sakinken düşünülmüştür." diye ben buna çok inanan bir insanım biz kadınlar ne kadar konduramasakta bir şeyleri cidden durum bu gerçek kişiliğide bu aslında yavaş yavaş göstermiş sana kendini umarım çok fazla yara almadan kendine değer verip bitirirsin.

Hiç kimseye zayıf noktalarınızı anlatmayın, yumuşak karnınızı belli etmeyin. İnsan oğlu çiğ süt etmmiş derler sizi dinler gibi yapar sonra böyle kavga anında kullanır işte size karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…