Seni artık sevmiyorum dedi

soğudum artık hepsinden ya :) daha doğrusu sevgi kavramı aşk kavramı nebilim çok basit artık..Bekliyorum ama boş biliyorum kendime de kızıyorum..Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyim...

soğudum artık hepsinden ya :) daha doğrusu sevgi kavramı aşk kavramı nebilim çok basit artık..Bekliyorum ama boş biliyorum kendime de kızıyorum..Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyim...

basit değil aslında basit insanlara o büyük anlamları yüklemeye çalışıyor olmayınca üzülüyoruz... ama elbet geçecek bunlar da :)

umarımm canım :) inşallah gececek

şüphen olmasın ... :) günümü gün ediyorum ...evet içimde acıyan bi taraf var ama en azından bunu görmeyeceği ve sadece mutlu tarafımı gördüğü için içinde daha büyüyen bir acı olacak...
:)
aşk dilencisi olacaklar :)

valla ben pişman olacağını biliyorum aşkımdan ölüp bitiyordum
kimse katlanmaz bu saatten sonra biliyorum
hiçç takmamak lazım iyi olacağız kafamızı kaldırıp biraz etrafa bakma zamanı

biliyorum erken bir şeyler için 6 yılımıı verdim her şeyini biliyordum artık nelerden hoşlanır şimdi sevdiği yemekleri yiyemiyorum bile
çıkartıp atmAK zor yokluğuna alışmak bugünlerde çok özledim ama yenilmeyeceğim ona
bu adam beni yarı yolda bıraktı perişan etti ona yenilmeyeceğim tek isteğim "ben ne yaptım" desin ben çok ağladım üzüldüm ailemi üzdüm şimdi diyorum ki her kahrını çektim bana en büyük zararları verdi hep affettim adam olmaz diyenlere inat daha bir bağlandım en yakın arkadaşı bile bırak artık adam olmaz senin gibisini zor bulur dedikten sonra diyorum ne ağlıyorsun kızım ? onun annesini bile neler söyledi kendi oğlu için
unutulmaz bir yeri vardır ama daha iyisi çıkar karşına ben inanaıyorum Allahım büyük bizi annelerimiz duası koruyor beni de korudu yaptığım hatalar yanıma kar kaldı
annemin dediği gibi "hayırlısı ise beri gelsin değilse öte gitsin"

haklısın canım benim.Bak ben bugüne kadar yaşadığım ilişkilerin en samimisiydi.Beni babasının mezarına dahi götürdü bu benim için çok önemli ve çok özeldi anlatamam.ama sonra sıkıntılar oldu bu hale geldik.4 ay geçti bilmiyorum belki 4 ay boyunca hiç konuşmasaydık unutmuştum şimdi ama aradı bi ara özledim dedi sarıldı birlikte yemek filan yedik yani her şey yeniden başlıcak gibi oldu ve tekrar başa döndü her şey.madem geldin tamamen gelseydin bunları yaptıktan sonra niye sevmiyorum diyosun bu çok garip anlamıyorum ve artık düşünmekten de bıktım o yüzden zamana bıraktım..1 aya yakındır hiç konuşmuyoruz, karşılaşmıyoruz da.Bilmiyorum aklındamıyım yoksa umrunda bile değil miyim..Ama pişman olmasını çok istiyorum..çünkü ben haketmedim biz haketmedik..dediğin gibi her şeyin hayırlısı ne diyelimki..

ilahi zamanlamaya güvenin... öyle bir zamanda öyle çıkarlar ki karşımıza Allah'ım şükürler olsun nelerden korumuşsun beni deriz... :) deriz yaniii :)))

Sabır kızçeler ...
Ben de mucizevi bir aşk yaşadım ama bitti ... tıpkı diğerleri gibi...

belki en sevdiğimdi ,en sevendi...ama gitti ,herkes gibi...

ben ömrümü paylaşamayacaksam eğer,beni hep üzecekse , varlığımdan nefret ettirecekse, illallah dedirtecekse OLMASIN!

çünkü sevmek ; karşılıklı yapılan soyut eylemdir... taraflar birbirini üzmemeye gayret eder, üzerse gönül almayı bilir, pişman olur uzatmaz , kırmaktan incitmekten korkar...

anlayış nedir bilir,paylaşmak nedir bilir,bencil olmaz...hep ben! demez...
suçlamaz yargılamaz...

Mükemmel aşkı hayatıma çekiyorum...çünkü ben mükemmel aşkı hakediyorum...

Siz de hakediyorsunuz... sadece gelecek o şaheser öncesi kabataslaklarını yaşadık ...

Belki zor, belki imkansız geliyor unutmak şimdi...Unutamazsınız da zaten... Ama alışın,alıştırın... canınızı yakmalarına izin vermeyin... değerlisiniz...önce kendi değerinizi kendiniz bilin ...

ben vazgeçememe nedenimi biliyorum kızlar
ben onunla yaşadıklaımı başkasıyla yaşayamam bu bana ağır geliyor ve tüketiyor artık kendimi eksik hissediyorum benim sorunum bu
güvendim ve darbe yedim ağır geliyor canlarım ya gerçekten destek olun bana

en büyük destek yine senden gelecek sana canım... Iste ve uygula... Sor kendine olmak istediğim ben bu mu de ...eğer bu halinse birşey diyemem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…