Seni artık sevmiyorum dedi

suyuns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
101
1
46
İstanbul
Merhaba.Ben 23 yaşındayım.Size sorum yaşadığım bir ilişkiyle ilgili olacak.Bu son yaşadığım ilişki bugüne kadar yaşadıklarımdan çok farklı oldu.Normalde birlikte olduğum insanlara bağlanmazdım ve sıkılırdım genellikle bir süre sonra.Son birlikteliğimde sanırım bağlandım.Önceleri o çok üstüme düşüyordu her şey çok güzel gidiyordu ve beni sevdiğine çok inanıyordum açıkcası.6 ay sürdü bu ilişki.Ve sevgilim okuluyla ilgili büyük sorunlar yaşamaya başladı.Ailesi de yanında olmadı.Çok zor günler geçiriyordu ben hep yanında olmaya gayret ettim ama bu süre zarfında kendimize ilişkimize zaman ayıramadık hiç.Ve zamanla aşırı kıskançlıklar, alttan almamalar, tahammülsüzlükler ve saygısızlıklar başladı.Ben cesaret edemedim ama o ayrılmak istedi.Ben de kabul ettim.Ayrıldık.Çok güzel günler yaşadığımız ilişkimiz bitti.İlk 20 gün hiç aramadım sonra aradım konuştuk ama barışmak istemedi.Sonra bıraktım peşini.Bir bayramda sabah bayramımı kutlamak için mesaj attı cevap verdim 2 gün konuştuk güzel güzel.Ben buluşmak istedim tekrar başlamak için.Ama yine istemedi tekrar aynı şeyleri yaşarız dedi.Ben de o zaman bir daha hiç arama beni asla arama sorma ben de unutayım seni dedim.Tekrar bi 20 25 gün konuşmadık.Ve aradan o kadar gün geçti yaklaşık 15 gün önce sabahın 7sinde \'hastayım sana sarılmak istiyorum..Özledim...\' diye bir mesaj geldi.çok umutlandım tabi ki ama belli etmedim yine konuşmaya başladık buluşmak istedi.ağırdan aldım 2 gün sonra Buluştuk.Her şey normaldi sonra bi ara başını omzuma filan koydu, aynı kaşıktan yemek yedik filan sonra evime bıraktı beni.Çok ümitlendim tekrar başlayacak diye.2 gün geçti ne hissediyosun artık konuşalım dedim.içimde hiç bir şey kalmamış seni artık sevmiorum dedi.Ben çok kötü oldum çok sinirlendim.Hakaret dolu söylemlerde bulundum bidaha asla aramamasını söyledim aşağıladım çok kızdım yine.yaklaşık 15 20 gün geçti şu an yine hiç konuşmuyoruz.Toplam da da ayrılalı 2 ayı geçti.Ama onun neler hissettiğini anlayamıyorum neden buluşup böyle yaptı?bir insan sevmeden nasıl başını omzuna dayar aynı kaşıktan yemek yer? Bu dengesizlik değil mi? Bundan sonra ne olur? onu hala seviyorum ben ve sizce bundan sonra tekrar birleşmemiz mümkün müdür? onu anlayamıyorum ben ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler... Bu arada iki gün önce de ortak arkadaşımızın hesabına girip onun profiline baktım benim en sevdiğim müzik grubunun bi şarkısını paylaşmış üstüne de 'unutmadım..' yazmış.Benimle mi ilgili bilmiyorum ama gerçekten acı çekiyorum anlam veremiyorum..Yorumlarsanız çok sevinirim, yani kız erkek fark etmez bir insan bunları neden yapar? buna benzer bir şeyler yaşayan var mı ? ve en önemlisi bunca şeyden sonra ve iki ikibucuk aydan sonra tekrar bir araya gelmemiz mümkün mü sizce?
çok uzun yazdım affınıza sığınıyorum..Şimdiden teşekkür ederimm...

Son düzenleme:
bu erkek milletinin doğasında dengesizlik varr ve ne yazıki bizide bu dengesizliğe maruz bırakıyolarr bence mantıklı davranmaya çalışş gel dedğindegelip git dedğinde gideceği bi oyuncak olmadıgını beli et ona ne demişler tatlım taş yerinde ağırdır))

canım bence onun bu dengesizliklerine marzu kalmaya çalış o ner değilki hislerini sana karşı netleştirsinn sana karşı yaptığı sadce var olan düzenini alt üst etme kendine hakim olmaya çalış çok zor olucaktır ama zamanla her yara kapanır bi bakmışsıın adını bile hatırlamıosunn..unutma en büüüyük ilaç zamanddır)

valla aynı konudan muzdaribiz cnm bnm sevgilim de gitti bir yıllık ilişkimiz vardı

aynı durumda ben de varım 1 yıllık ılıskım nedenını anlamadan bıttı benımkı de kafası karısık tıplerden ılıskım boyunca gıdıp gelmeler oldu hatta bı keresınde 3 ay sonra barıstık ama yne oldu tam ınsan umutlanıo olmıcak bır daha dıo am ayne oluo yne pısman etmek ıstıorm bu kez ben bıtırdım ama o sebep oldu buna da ewet asıgım ama artık kendımı durdurmak ıstıorm bu boyle gıdemez sen de oyle dusun ben de 22 yasındayım ve artık gelecegımde olan bırıyle ılıskm olsun ıstıorm sureklı gıdıp gelen benı yalnz bırakan ınsanla degıl..

muhtemelen döner o canım. sen ilgisiz dur, eline "sevgim bitmiş" diyerek büyük koz vermiş.

ararsa cevaplama vs.

fazla dengesiz, zaten o dengesizliği sayesinde de döner sana. çok uzun da sürmez merak etme. yılbaşına bile kalmaz.

valla biz hiç ayrılmamıştı bu kadar uzun süre 10 gün oldu bugün cnm ailesi için artık yaşayacagını söyledi onlardan ayrılmayacagını evllense bile dizlerinin dibinde olmamı istedi ve bnden bu durumu kabullenmemi yoksa da ilişkimizi istemdiğini söledi

Kafası karışmış ama hiiç oralı olma..çünkü o sen onu severken seni hiç sevmeyecek,sen ne zaman ki bırakırsın onu ancak o zaman dank eder..hani bir şairin sözü var ya " Seni Sevdiğimi Anlayacaksın Sevmediğim Zaman " öyle sizinkisi..

Güzel kardesim, bende kelimelere sigdiramadigim kadar ask acisini cekiyorum.
Sana sunu söyleyebilirm, beraberliginiz sadece 6 ay sürmüs. Baglanmis olabilirsin ama geri dönmeyi düsünme, cünkü daha fazla zaman gecirirsen onunla ozaman dahada cok baglanacaksin ona.. dahada cok seveceksin onu.
Acik acik seni sevmiyorum dediyse, ozaman vazgecmelisin, ümitlerini kesmelisin yoksa sonra dahada cok cekersin.
Insallah Yüce Rabbim gönlünü ferah tutar.
Senide dualarimda anacagim.

öle de çok kötü oluo ya bn severken gelmiyo sevgim bittikten sonra gelmesi daha acı

ii de onu severken gelsin benim sevgim bittikten sonra gelmesi çok zoruma gider

arkadaşlar bayadır yazamadım bunun için özür dilerim.Bu yazdığım olaylardan sonra yolda yine karşılaştık ben görmemezlikten geldim bu sefer.Ama kolumdan tuttu çekti yapma böyle fln dedi ben de bırak kolumu git dedim sonra konuştuk yarın bluşuruz fln yapma böyle dedi üzme beni fln ben de cevap vermedim öyle gitti evine.Sonra msj atmadı ben attım noldu mesaj atcaktın fln dedim sonra bana dedi ki ' bak buluşuruz sinemaya da gideriz istediğini yaparız ama bu tekrar bir araya gelceğmz anlamına gelmez bendeki her şey bitti sevmiyorum artık bişi bekleme benden' dedi.Ben de sinir oldum ozaman niye bunları yapıosn insan sevmediği biriyle sinemaya gider mi sen aptalmısn bidaha benim karşıma çkarsan görmemezlikten gel yoksa rezil ederim seni dedim.Ve tesadüf o ki 2 gün sonra karşılaştık ve beni görmemezlikten geldi.Ben de saygı duydum ben de görmemezlikten geldim bindim otobüsüme evime gittim.İçim çok yandı hala da yanıyo onu çok seviyorum ama böyle olması daha iyi oldu sanırım yılbaşında da mesaj filan atmadı ben de atmadım sanırım artık dönmez diimi yaptığı dengesizlikler beni umutlandırıyodu ama son davranışı sözünde durduğunu gösterdi benimle konuşmadı tabki bende onunla konuşmadım arkadaşlar bidaha bir araya gelmemiz mümkün değil dimi yaklaşık 22 23 gündür hiç konuşmuyoruz

Bir dere de iki kez yıkanılmaz arkadaşım . Ben 5 senelik ilişkimi bitirdim .. Ve tekrar olmak istedi hiçbişey eskisi gibi olmadı olmayacakta..

Üzülme canım üzülme herşey olcağına varır.O kendi seçimini yapmış kendiniz üzmeye değermi?

Böylelerine bu fırsatı biz veriyoruz ya... Aşık olabilirsin canım ama aptal olma...

Ben de yedim şans verme denen o haltı... Sakın ha ...

gelse de şans vermesem... senin olayın nasıldi ki canım?

çok büyük ve güzel bi ilişki yaşıyorduk ama bi anda olan oldu ve...ayda 1 ortaya çıkar aşkım canım karıcım der :) sonra tamam dersin affettim yok olur :) sonra ararsın istemiyorum dese hadi diyeceksin :) Aşkım işlerim çok bilmem ne ...ayaküstü bi sürü yalanlar...Son olarak da bana ulaşamayıp annemi aramış bana ulaşamayınca ...dedim aa bu defa gerçekten pişman ki annemi de araya koydu... konuştuk gayet güzel ..planlar yaptık hatta... ve ben onu hatunun biriyle samimi ve keyifli bi şekilde gördüm... şimdi bu adam biliyorum ki yine gelecek... ama yüzyılın aptalı mıyım ki bi daha ona döneceğim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…